Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

Sveiki visi,ir visos smile.gif Ilgai skaitinėjau jūsū žinutes forumuose,ir ką...nusprendžiau pasivaidenti ir aš ax.gif Taigi nuo šiandien startuoju su pietų paplūdimio dieta.Mat susilažinau su savo draugu iš 100lt kad per mėnesį numesiu 6 kg bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif beja, jei tikrai norite pasiekti savo tikslo,ir negriešinti savaitgaliais doh.gif patariu ir jums susilažinti su kuo nors iš nemenkos pinigų sumos smile.gif tikrai padės.smile.gif jau planuoju ka pirksiu už tuos pinigėlius rolleyes.gif
Atsakyti
Eiii verysad.gif nejau neatsiras nei vienos kuri palaikytų ir prisijungtų ?
Atsakyti
Pauliii,tu cia nepergyvenk,ne viena ,as tychariom ir laikausi.Mano tikslas buvo atprasti nuo saldumynu,ir nieko jau neblogai.Siandien antra savaite pradejau.
Ar knyga turi?Ten daug naudingos info,as vakar gavau.Tai daugiau supratimo igavau.
Siandien vakarienei jau deserta dariau.
Kakavini varskes krema(liesa varske,fruktozes del saldumo,jogurto naturalaus lieso ir viska mixeriuku suplakiau) essen.gif
Atsakyti
as 3 dienas tai puikiai išsilaikiau,bet poto naktį kaip sustojo skrandis ;/ visą naktį prasikankinau..tai dabar bijau bet kokį maistą dėt į burną..o taip arbūzo norisi..neea,neturiu knygos..niekur nerandu pirkti unsure.gif
Atsakyti
Palauks arbuzas dar savaitele,sunoks labiau.As knygos knygynuose ir neradau,tai cia,SM pirkau.
Atsakyti
Tai kur manoji naparnike,musiet lazybas jau prakisai wink.gif

Idomu,ar yra cia tokiu papludimieciu su patirtimi?Kaip sekasi,ar yra kas dar laikytu atstuma nuo bloguju angliavandeniu? friends.gif
Atsakyti
neaaa;Dneprakisau:) ik rugsejo 6dienos lazybos vyksta tai perdaug nepergyvenu:)tik wa kad ta svori norisi sumesti taip,kad nesugryztu jis smile.gif nezinau,sunku man su tuo papludimiu..seiles zandais bega kai arbuzus pamatau biggrin.gif smile.gif ir is burnos keistas labai kwapas atsirado..tau nera tokio ?smile.gif
Atsakyti
As ir jos laikiausi, gan neblogai sekesi, bet dabar nesilaikau labai grieztai, leidziu sau kartais ir kazka saldaus ir vaisius valgau, bet dietos principo vis prisilaikau, kad rafinuotu angliu ir bulviu (duonos) neperdaznai paragauju

Siaip manau, kad laikantis tokio principo galima tai vardinti ne kaip dieta, o gyvenimo budu ax.gif
Atsakyti
Shape,su paskutiniu teiginiu visiskai sutinku thumbup.gif ,po pirmo etapo prasideda gyvenimo budas.

Ir dar man idomu,ar sumazejo potraukis saldumynams smile.gif ?

Pauliii,nera man jopkio kvapo,gal per daug baltymu,ar mesos vartoji ,net nezinau.Asmesos beveik nevalgau,pagrinde zuvis,su darzovemis,suriai liesesni,kiausiniai ir daug darzoviu.Siaip ir desertu pasidarau kaip yra rekomenduojama knygoje.
Vakar kepiau tokius ala blynus biggrin.gif cukinija sutarkavau su 2 kiausiniais suplakiau ,sauksta sojos miltu(100% baltymai) ir issikepiau,na kaip skanu buvo.Puse suvalgiau vakar uzdejusi ant virsaus lydyto surelio (20% rieb),o kiota puse siandien,kai pastovejo,net salstelejo.

Uzvakar kepiau tokius ir ala blynus,sutarkavau smulkiai 5 graikinius riesutus,isplakiau viena kiausini su sauksteliu sukraus pakaitalo,as naudoju fruktoze,saukstelis cinamono,2 sauksteliai kakavosir siek tiek vaniles kvapo,gavosi issipute sokoladiniai blyneliai.
As nezinau ar sikeptu paprastoje keptuveje ir kokie gautusi ,as naudoju bauer,kur beveik riebalo nereikia.
Atsakyti
Sveikos, na kaip matote as taip pat vis dar laikausi su ( nuklydimais blush2.gif ) bet vasra kitaip neimanoma. O nuo saldumynu tai atpratau tikraj ir duonos visiskaj atsisakiau, kartais ryziu valgau, dar lesius verdu labai skanu. Darau salotas su FETA suriu (graikiskos). Mozarela valgau ir tikraj nepasigendu kaloringu ir riebiu patiekalu... wink.gif
O del knygos... tai jos tikraj nera pirkti, man sesuo is bibliotekos paeme

4u.gif
Atsakyti
Na tai kur dietininkes dingo biggrin.gif ar saldytuvus siaubiat?

Del saldumynu tai taip, man noras baltajam cukruj tikrai sumazejo, as isvis jo nevartoju, na aisku buna, kad ir sokolada suvalgau, bet netokiais kiekiais kaip seniau blush2.gif
Kazkaip pradedu ismokti megautis, o ne ryti
Atsakyti