Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(Shape @ 2009 08 12, 17:24)
Na tai kur dietininkes dingo  biggrin.gif  ar saldytuvus siaubiat?

Del saldumynu tai taip, man noras baltajam cukruj tikrai sumazejo, as isvis jo nevartoju, na aisku buna, kad ir sokolada suvalgau, bet netokiais kiekiais kaip seniau  blush2.gif
Kazkaip pradedu ismokti megautis, o ne ryti

Nea nesiaubiu,anaiptol,laikau save pavyzdinga papludimiete.Man pagalba yra vyras,buvome savaitgali sveciuose ,bet jokiu nukrypimu nebuvo,vyras mandagiai paaiskino,kad va sito mano zmona nevalgo lotuliukas.gif

Va mano tikslas yra atsisakyti balto cukraus.Faina girdeti,kad si programa geras pasekmes tau turejo. thumbup.gif

Tik jau kaip vaisiu pasiilgau:slyvos,vysnios, nektarinai niam niam ,kaip ilgiuosi,ale MB ramina,cia juk tik 2 savaites.Palygina su liga.Kad kai sergame,ne viska valgome,taip ir cia,kai kas apribota lotuliukas.gif Bet padeda.
Atsakyti
QUOTE(Pauliii @ 2009 08 09, 22:18)
neaaa;Dneprakisau:) ik rugsejo 6dienos lazybos vyksta tai perdaug nepergyvenu:)tik wa kad ta svori norisi sumesti taip,kad nesugryztu jis smile.gif nezinau,sunku man su tuo papludimiu..seiles zandais bega kai arbuzus pamatau biggrin.gif smile.gif ir is burnos keistas labai kwapas atsirado..tau nera tokio ?smile.gif

Tai ka Pauliii,arbuzus i savi varai,a?Kad taip tylu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
blush2.gif geda man ;D bet jauciu pasitrauksiu is jusu burelio:) tiesiog neiseina man atsisakyt vaisiu..stengiuos daug maz valgyt tokiu principu kaip sita dieta,tik kartais pasmaguriauju kokiais grikiais ar vaisiais.. wink.gif tiesiog manau reik pereit prie sveikos mitybos..nes man kaip tycia,ko zinau kad negalima valgyt,apie ta ir svajoju ;D

bet kg krenta po biski ;P
Atsakyti
Taip jau yra.Arba valgai ka nori arba atrodai kaip nori.cia pas viena mamka tokie zodziai parase.Man patiko.

Sekmes Pauliiii.
Atsakyti
QUOTE(Pauliii @ 2009 08 13, 13:37)
blush2.gif  geda man ;D bet jauciu pasitrauksiu is jusu burelio:) tiesiog neiseina man atsisakyt vaisiu..stengiuos daug maz valgyt tokiu principu kaip sita dieta,tik kartais pasmaguriauju kokiais grikiais ar vaisiais.. wink.gif  tiesiog manau reik pereit prie sveikos mitybos..nes man kaip tycia,ko zinau kad negalima valgyt,apie ta ir svajoju ;D

bet kg krenta po biski ;P

na bet man visaj nesunku atrodo buvo dvi savites atsisakyti vaisiu, po to juk galima siek tiek ....siulyciau nepaluzti ir susiimti wink.gif man si dieta patinka del to kad cia nepanasu i dieta cia ne badavimas o gyvenimo budas 4u.gif
Atsakyti
As ir vaisiu pasiilgau,bet juk jau greit.....
Atsakyti
Kazkaip tylu ramu cia ? gal jau metet visos sia dieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(one_fine_day @ 2009 08 20, 20:08)
Kazkaip tylu ramu cia ? gal jau metet visos sia dieta  biggrin.gif

na as vis dar prijauciu siai dietai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(one_fine_day @ 2009 09 26, 10:13)
na as vis dar prijauciu siai dietai  4u.gif

As ir esu prijaucianti siai dietai, nes po pirmo vaiko jos pakalba per 3men numeciau 15kg thumbup.gif Bet dabar kol kas dar nesiryztu prie jos vel prisest, nes noriu megautis viskuo, kad ir saikingai. Bandau kitaip susireguliuot svori, t.y. mazinu porcijas, saldumynus apribojau iki minimumo, aisku, po 18val bandau nevalgyt. Ir pradzia sio mano pasiryzimo buvo visai nebloga, nes per 6 savaites numeciau 8kg thumbup.gif Bet dabar biski atsipalaidavau, tai svoris ir sustojo vietoj doh.gif Tai dabar sporto kluba pridejau ir vel susiemiau del maisto. Bet jei nepavyks man numesti dar 5 norimu kilogramu, gal kuriam laikui prisoksiu ir prie papludymio dietos. Taip kad nesijauskit vienisos 4u.gif
Atsakyti
Gal kas i pakrante nori kartu po kaledu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(missed_dream @ 2009 12 25, 22:46)
Gal kas i pakrante nori kartu po kaledu?  mirksiukas.gif

As zadu, nuo rytdienos prisijunkti prie sios dietos.. thumbup.gif
Atsakyti
Ale jetau tik daba susivokiau - kokia nemandagi! doh.gif Su kaleeedom visas!! drinks_cheers.gif

QUOTE(vingiliauskiene @ 2009 12 26, 11:58)
As zadu, nuo rytdienos prisijunkti prie sios dietos.. thumbup.gif

O tai smagu kad as ne viena! As dar iki pirmadienio pabaigineju baltas misraines mamos, tada griztu namo ir nuo antradienio ryto rimtai kimbu lasheka mest smile.gif Koki planuoji valgiarasti? As parsisiunciau knyga angliskai (jei kas skaitot galiu atsiust..), tai dabar vartinejuos, bandau susidaryt kazkoki planeli, ziuresim kaip seksis ax.gif
Atsakyti