Ir taip puikiai jauciuos kupina energijos
vakar kai ejau namo uzejau i maxe tai taip buvo juodu minciu kile ,bet atsilaikiau ir db taip savim dziaugiuos ir tikiu
o jau kai laivesnio laiko turiu tai galvoje tik ir verda visokiausia receptukai
pvz planuoju virti trinta brokoliu sriuba , dar kokios zuvytes gal idomiau pasigaminsiu. Labai svarbu ,kad maistas butu gardus ,nes tai atbaido nuo pagundu.
Labuka
siryt svarstyles nudziugino -1,8
per 2 dieneles tai tikrai lb sauniai
o super_mergina tavo drauge I etape kiek laiko buvo ?
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 30, 19:14)
Labuka
siryt svarstyles nudziugino -1,8
per 2 dieneles tai tikrai lb sauniai
o super_mergina tavo drauge I etape kiek laiko buvo ?
nezinau... neklausiau
as tai vis dar kenciu nesisveriu, pirmadieni parasysiu pokycius
Labas rytas
as sveriuosi ka ryta. Pamenu kartą beveik 2 savaite nieko nevalgiau , valgiau ,bet lb minimaliais kiekiais ir galvoju pasisversiu po ju ir jau kad nustebsiu
uzlipu +300g jau susinervinau nzn iki kokio lygio ,nes tikejausi ohoho kokiu rezultatu. Is to nusivylimo valgiau , valgiau ,kam kankintis jei svoris nekrenta, o pasirodo kaltas buvo PMS
ir organizmas kaupe skyscius o kilogramus ,kuriuos nemciau per visi nesusipratima ir priaugau
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 31, 13:12)
Labas rytas
as sveriuosi ka ryta. Pamenu kartą beveik 2 savaite nieko nevalgiau , valgiau ,bet lb minimaliais kiekiais ir galvoju pasisversiu po ju ir jau kad nustebsiu
uzlipu +300g jau susinervinau nzn iki kokio lygio ,nes tikejausi ohoho kokiu rezultatu. Is to nusivylimo valgiau , valgiau ,kam kankintis jei svoris nekrenta, o pasirodo kaltas buvo PMS
ir organizmas kaupe skyscius o kilogramus ,kuriuos nemciau per visi nesusipratima ir priaugau 
o cia dabar paklausiu irgi i tema, na man atrodo kad tie numesti kg pirmom dienom visai ne riebalu saskaita nukrite, o skysciai is organizmo pasisaline.. as dabar irgi pasisveriau tai rodo -4kg
o gal kai pasisalins skysciai, tada prades riebaliukai nykti?
O tu esi daug per gyvenima dietu laikiusis? Nes kai zmogus meta svori 1 kart gyvenime dietos pagalbos tai lb greit svoris krinta , nes organizmas dar nera patyres tokio isbandymu meto
man siandien 14 diena tai is viso nukrito 1,9 kg
bet as ir lb lb grieztai nesilaikau ,nes riesutuku tai daugiau suvalgau
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 31, 19:46)
O tu esi daug per gyvenima dietu laikiusis? Nes kai zmogus meta svori 1 kart gyvenime dietos pagalbos tai lb greit svoris krinta , nes organizmas dar nera patyres tokio isbandymu meto
man siandien 14 diena tai is viso nukrito 1,9 kg
bet as ir lb lb grieztai nesilaikau ,nes riesutuku tai daugiau suvalgau 
esu labai daug kartu laikiusis visokiausiom priemonem, per 14dienu 2kg numesti tkr yra pats tas, bet man per tris diena -4parode, tai galoju cia tkr bus skysciu saskaita, gal greit isijungs ir riebaliukai:) o matosi vizualiai, kad pora kg numetei?
Na pilvukas lygesnis
bet tie 2 kg tai las juroje dar
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 31, 20:17)
o koks tavo ugis dabar ir kiek sveri, jei ne paslaptis?
prisipazinsiu paslydau siandiena... prie zuvies suvalgiau duons rieke, tada truputi rukytu lasinuku paragavau, ir abrikosu is koncervu prisivalgiau
kaip tau pedutes sekasi? kiek tu kartu per diena valgai?
kaip tau pedutes sekasi? kiek tu kartu per diena valgai?
Sveika
man sekasi puikiai nieko nesinori , apie saldumynus negalvoju net ir maisto nesapnuoju
svarbiausia nesileisk palauziama sio paslydimo ir viskas bus ciki
siandien pasisveriau tai jau 2,5 kg nebeturiu. Valgau pagal galimybes kartais 2 tik kartais 3 -4 priklauso kiek darbu turiu ir kaip su laiku tvarkaus. Siandien mano maniu (pusryciam grudeta varske , 30 pistaciju , o namo parsiradau tik 18 h ir valgiau darzoviu sriubos dideli dubeni , sauja pistaciju ir keptos pleksnes )
Hey Super_mergina kur dingai
tikiuosi ir toliau sekmingai laikaisi ir neteks cia man vienai buti
siandien man jau savaite ir tiesa pasakius net nejauciu ,kad dietos laikaus o ir pinigeliai kai nera visokiausia "ko nors skanaus" labai susitaupo
o savaites rezultas 2,8 kg