Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras mane iskaudino ,pavadino arklio galva..

QUOTE(_Feja_ @ 2007 07 30, 21:37)
kaip mano mieliausiojo sesute gavo komplimenta
"tavo akys kaip karves" pamates  blink.gif  unsure.gif  zvilgsni pridejo "karviu akys labai grazios"

O jus esat kada karvei i akis paziureje - karviu akys tikrai grazios, blakstienos yra neitiketino ilgumo ir riestumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 11 29, 06:21)
O jus esat kada karvei i akis paziureje - karviu akys tikrai grazios, blakstienos yra neitiketino ilgumo ir riestumo  wub.gif

Tą patį pagalvojau lotuliukas.gif Karvių akys turi tokio liūdno žavesio biggrin.gif O ta arklio galva tai...ojėzus....man jau visas sąrašas galvoje, ką aš būčiau atgal leptelėjus - tada jau diedas ašaras ridentų lotuliukas.gif bus jam arklio galva rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Copacabana: 29 lapkričio 2009 - 13:56
o mane vakar kause pavadino tai susipyke dabar esam doh.gif
Atsakyti
o tai visko buna per 10 metu sutuoktuviu laika,viskuo buvom vienas kitam lotuliukas.gif tiesiog buna situaciju kai vienas kita kzakaip pavadini,aisku nemalonu, zeidzia,as tai jei ant manes pasako tarkim vista,tai sakau ,o tu mano gaidys mirksiukas.gif ir pan
Atsakyti
Labai jau jautrei reaguoji 4u.gif
Ir mane yra įžeides ir nelabai gražiai pavadinęs, bet aš ne ką geresnė, irgi dažnai ne laiku ir ne vietoj lepteliu kažką tokio, kas gali kitą lb įžeist... blush2.gif bet nereiškia,kad tyčia žmonės taip elgiasi g.gif
Netikiu, kad vyras specialiai leptelėjo norėdamas įžeisti... schmoll.gif
Atsakyti
nėr ant manęs nieko panašaus pasakęs.. O jei pasakytų.... g.gif - nepasakytų- ne toks jis žmogus . Jau greičiau aš kartais lepteliu kad jis tikras ožys, o ne avinas (mat yra to zodiako ženklo atstovas)... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkada atrode, kad jei jau pasius ant triju raidziu tai paliskiu is karto ax.gif pasiunte blink.gif nepalikau g.gif
Ir dabar kai pykstames, daznai pasisiunciam abudu, ir "graziausiais" epitetais issivadinam, bet cia barnio dalis pas mus blush2.gif nepriimam to uz gryna, nes piktas gali prikalbet bileko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 06 10, 12:29)
  Prieš keletą dienų,supratau,kad nepažinojau to žmogaus taip kaip maniau..Keliavome traukiniu, aš su vyru ir pora gerų vyro draugų.Bešnekant, bejuokaujant , vyro draugui pasakiau ,kad jis turi erelio akis ,o maniškis atsisukęs į mane pasakė, kad aš turiu ARKLIO GALVĄ..skamba kaip anekdotas ar ne? Bet man nebuvo juokinga, mačiau kaip draugai susižvalge tarppusavyje..

netikiu, kad autorė turi begalę kompleksų, man atrodo, kad ji turi gerą jumoro jausmą biggrin.gif
Atsakyti
Suprantu temos autorę. Manau tikrai vyras nenorėjo įskaudinti, bet taip atsitiko. Šitas epizodas manau neturi nieko bendro su kitų pasisakanšių aprašytais ,,maloniai apsižodžiavimais" su vyrais konfliktų metu. Šioms poroms tokie žodžių mūšiai nepalieka tokių nuoskaudų kaip temos autorei. Nes abi pusės nepriima to rimtai, asmeniškai. Aš irgi temos autorės vietoje sureguočiau panašiai. Po pokalbio vyras turėtų padaryti išvadas ir ateityje panašių bajerių vengti. O temos autoriai linkiu labiau mylėti save ir pasitikėti savo jėgomis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 13, 10:51)
Oi didžiausia pasaulyje tragedija.  doh.gif Siūlau paskaityti moterų atsiliepimus apie neištikimybę, alkoholizmą, pavydą. Patikėk, geri antibiotikai. Neturėjai mergyt didesnių problemų. Tarkim tokia gražuolė kaip Laima Kybartienė, o ta vyras paliko. Rodos, nosikė graži, randų nematyti, ir svoris idealus...  ax.gif

Kompleksai, o kas jų neturi?  g.gif Tos pačios manekenės, kiek plastinių operacijų pasidarė, jos savo išvaizdoje randa problematiškų, keistinų vietų. Vadinasi protingas žmogus turi įvertinti savo pliusus ir minusu, juos pakoreguoti, vienus išryškinanti, kitus prislopinti, bet nedangstyti ir slėpti.

Ar kada pastebėjai, kai moteris suplėšo pėdkelnes, bando jas dangstyti rankinuku ar dar kuo. Tokia nenatūrali laikysena tuoj pat krenta į akis, ir aplinkiniam atsiranda noras pasižiūrėti, kas ten yra ne taip. Taigi „nedangstyk pėdkelnių“. mirksiukas.gif

Yra toks posakis „Pakaruoklio namuose apie virvę nekalbama“. Jei vyras leido sau pajuokauti, gal ir grubokai, tai nereiškia, kad jis norėjo tave pašiepti, tu jam graži, be trūkumų. O draugų reakcija, manau tu hiperbolizavai. Ar tau nepasirodė, kad viso vagono keleiviai tik į tavo nosį žiūri?  bigsmile.gif

Išvaizdos trūkumai. Kiekviena iš mūsų turi pliusus ir minusus.
Gilioj, gilioj jaunystei, verčiau vaikystei, buvau tikra gervė.  lotuliukas.gif Aukšta, laiba, kojos nuo kaklo augo, o dar ta tarybinė uniforma, nors nusišauk, prijuostės užsegimas vos ne po pažastim. Tiesiog vaikščiojantis skriestuvas. Namuose žliumbiau, krokodilo ašarom. Tai va, mano, amžinatilsis tėtukas pasakė auksinę frazę, kurią aš sau pastoviai kartoju „Tu neesi gražuolė, bet tu esi velniškai simpatiška“. Išaugau, pasirodo mano minusai yra didžiausi pliusai, keistas mados skonis.  ax.gif

Ar tu su žmogumi bendrauji dėl jo išvaizdos, ar dėl jo vidinių savybių? Būtų juokinga bendrauti dėl dailios nosies, ar vesti moterį, kad jos ideali oda. rolleyes.gif
Vadinasi tavyje yra nuostabūs vidiniai resursai, tai neslėpk juos, duok jiems laisvę, žibėk jais, lai žmonės tave atsimena kaip šmaikščią pašnekovę, nuoširdžią mielą moterį, protingą, įžvalgų patarėją. Jei savo jėgas investuoti į išvaizdą ir gyventi tik išvaizdos dėka, anksčiau ar vėliau ateis krachas, nes žmogus sensta, o kitko apart išorės neturi.

Kiek ilgai tu gali jaustis kalta? Ar tau pačiai patinka kai tave graužia kaltės jausmas? Nemalonus dalykėlis. Kartais vyrai dėl to ir puola į meilužės glėbį, nes jaučia diskomfortą namuose. Taigi neužsižaisk savo „įsižeidimu“.

Aš tavo vietoj, padaryčiau vakarinę. Paplepėčiau, apie jums malonius dalykėlius, vėliau pavaišinčiau vyrą „desertu“. Tik kitą dieną apkabinusi vyrą pasakyčiau, kad tu jį myli ir tik jam nori būti pati gražiausia. Viskas, jokių arklo galvų, jokių priekaištų, vyras nekvailas viską supras ir tikrai nieko panašaus nekartos.

Tikiuosi mano litanija kiek tave nuramins. Svarbiausia, nenukabink nosies. Tokių, kaip mes, dauguma, o ir mūsų vyrai ne Bredai Pitai, Alenai Delonai... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Moonte, nu tu pavarai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Įdomus tas virtualus pasaulis, mergaitę prieš tris metus arklio galva pavadino, o žmonės iki šiol aptarinėja šią skaudžią ir drastišką problemą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Išsiilgusi @ 2010 04 13, 23:21)
Įdomus tas virtualus pasaulis, mergaitę prieš tris metus arklio galva pavadino, o žmonės iki šiol aptarinėja šią skaudžią ir drastišką problemą  lotuliukas.gif

A ti nuor pasakyt, kad pries tres metelius tun pruoblema bova aktualesne, nes svizesne lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti