Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras mane iskaudino ,pavadino arklio galva..

Nu as irgi gal isizeisciau trumpam,kol ko nors atgal neuzvemciau....
O mano sesuo irgi isizeide baisiai,kai jos vyras juokais nepagalvojes(o l.kulturingas zmogus) ja klizma pavadino....bet issiaiskino veliau,kad jis tame nieko blogo neiziurejo,o ji mat......
Atsakyti
OT: chm. pazinojau tokia porele, kurie viens kita pastoviai arklio galvom vadino biggrin.gif..

o autorei patarciau pasishneket su vyru ir leist jam suprast, kad tokie juokeliai tau nepatinka ir viskas. jei maniskis ka nors nepagalvodamas [is tikro - nepagalvodamas] pasako, as jam atkertu, kad daugiau tokiu zodziu nenoriu girdet schmoll.gif susigesta ir atsiprasho blush2.gif biggrin.gif..

o kaip ir daugelis minejo, yra baisesniu dalyku ant shios zhemes, nei keli spuogai ar kreiva nosis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 06 10, 12:29)
Kreipiuosi,pagalbos į jus ,nes jaučiuosi labai įskaudinta ir viena nebepajegiu išspręsti savo problemos.. verysad.gif

Manau, kad turetum atvirai su vyru pasikalbetiissipasakoti, kas tave labai zeidzia ir skaudina.Galbut tada jis tikrai nepagalvojes tave taip pavadino, galbut nenorejo izeisti, bet turetu zinoti, kad tau tokie jo zodziai labai skaudus.O ar jis taves uz tai atsiprase g.gif ?
Ir mano manymu turetum spjauti i tai ka kiti mano, juk mes visi nesam tobuli, visi turim minusu ir ne vienas neturim teises is kitu saipytis, kandziai komentuoti isvaizda.Pasitikek savimi,jei nesi grazuole isvaizda, galbut esi nuostabi vidumi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2007 06 10, 21:02)
Nusispjauk ir pamiršk.Vyrai kalba ir negalvoja.Taviškis irgi leptelėjo nepagalvojęs.Juk jam tu graži jeigu vedė.Nedaryk santykiuose  problemų.

drinks_cheers.gif

Ir dar... pamilk save mirksiukas.gif
Atsakyti
Mylėk save, pasitikėk savim....žinoma skaudu išgirsti tokius žodžius iš artimo žmogaus , bet ko nepasitaiko...... o vyrui siūlyčiau gražiai pasakyti kad jis tave labai iskaudino ir tu dėl to labai blogai jautiesi ir dar pri svetimų žmonių......tik ramiai ir be pykčio ....manau supras ir daugiau tavęs neskaudins....Ir dar kartą MYLĖK SAVE. rolleyes.gif
Atsakyti
Manau kad suregavai perdaug jautriai blush2.gif Vyrai nera tokie jautrūs schmoll.gif deja
tikiu , kad jis nenorėjo tyčia tavęs ižeisti.Pasikalbėk su juo ir aišku atleisk. mirksiukas.gif Būk protinga cool.gif
Atsakyti
Oj, merginos, paskaitau aš čia ir žiūriu, kaip toli visgi vyrai nuo moterų... Pasakymas "Zirga galva" arba "Arklia galva" nieko bendra neturi su išvaizda, o taikomas latviams bei šiaip žmonėms, kurie pasako ką nors ne į temą. Vat pabandė vyras sąmojingai atsikirst į pajuokavimą apie "erelio akis" (tipo, kad laukinis indėnas yra), ir kas gavosi - tragedija...

:-)
Atsakyti
QUOTE(Bakardi @ 2007 06 23, 22:14)
drinks_cheers.gif

Ir dar... pamilk save mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
jei mane vyras taip pavadintu tikrai isizeisciau, bet turbut resciau ka nors jam atgal blink.gif
Atsakyti
tokius komplimentus galima nuleisti juokais ir sugalvoti riebesni komplimenta jam atgal biggrin.gif o pykti del tokiu bajeriu neverta schmoll.gif svarbiausia nedemonstruoti visiems savo kompleksu laukiant uzuojautos, o juos pateikti kaip privalumus mirksiukas.gif pvz as visada sakau kad strazdanos man suteikia nepakartojamo zavesio, ir visi pritariamai linkcioja galva lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, dažnam gyvenime pasitaiko kvailai pajuokaut. Kažkaip iš visko ką perskaičiau, neatrodo, kad tyčia norėjo tave įžeist. Ir gal tu tik sau esi negraži? O jam pati pačiausia ir gražiausia, tad kas čia tokio, jei juokais tokiai gražuolei mestelėjo tokį žodžių junginį mirksiukas.gif Bet manau vertėtų su juo pakalbėt ir papasakot ką jauti. Nors pagal temos paskelbimo datą matau, kad tai jau nešviežia istorija smile.gif Tikiuosi viskas išsisprendė kuo puikiausiai drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Gvorl @ 2007 07 02, 20:55)
Oj, merginos, paskaitau aš čia ir žiūriu, kaip toli visgi vyrai nuo moterų... Pasakymas "Zirga galva" arba "Arklia galva" nieko bendra neturi su išvaizda, o taikomas latviams bei šiaip žmonėms, kurie pasako ką nors ne į temą. Vat pabandė vyras sąmojingai atsikirst į pajuokavimą apie "erelio akis" (tipo, kad laukinis indėnas yra), ir kas gavosi - tragedija...

:-)

Beje, pritariu šiai minčiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei yra galimybė užsirašyk pas kosmetologa ir plastikos chirurgą, ištiesins nosytę, o kosmetologė padarys valymą. Aš gal net paskolą paimčiau, po to po truputėlį atidėsi. Nes kaip supratau tu labiausiai pergyveni dėl savo išvaizdos, o tavo savijauta kardinaliai pasikeis jei tu norėsi ir stengsies ją pakeisti. Tada niekas niekada tavęs nebeužgaus ir tu pati jausiesi GRAŽI nail.gif
Atsakyti