Bet pavyzdžiui, jis puikiai žino, kad turiu kompleksą dėl svorio. Nors sveriu nedaug, bet esu mažo ūgio ir tokio sudėjimo, kad sverdama 55 kg tampu panaši į kamuoliuką, 58 kg - atrodo, kad ne einu, o ridenuosi. Šiaip jau prisižiūriu ir stengiuosi išlaikyti iki 50 kg, o kai tiek sveriu, tai išsiderina ciklas,.. pastoti labai sunku, tai leidau sau priaugti - juk abu labai norim leliuko.. nu, bet kaip jaustis, kai prieš mėnesį MB užmetė, kad viena jo nesveikai liesa bendradarbė yra labai gražios figūros,. tiksliau gražesnės negu mano (skaudina vien faktas, jog jis mato už mane gražesnes ir man tai sako, o be to, man irgi morališkai sunku jaustis burbulu),.na tada kažkaip praleidau pro ausis, nurijau ir tiek, be to, buvo truputi įkalęs, tai nurašiau tą atvejį, gal būčiau ir pamiršus
Tik ir vėl kaip jaustis, kai rodo man savo draugo žmoną (tokią pažiūrėsi ir nūluš, kuriai išvis niekada kąsnių nereikėjo skaičiuot) ir sako "matai - pagimdžius ir kokia plona"..

Ir visokie "mylėk save" nelabai padeda, nes aš tikrai save myliu ir prižiūriu, bet beveik 2 metus naiviai tikėjau, kad MB yra tikriausiai vienintelis vyras pasaulyje, kuris žavisi mano kūnu., tokiu, koks jis yra. Jaučiausi dėl to išdidžiai. Labai skaudu, kai sužinai, kad apgaudinėjai save, nors tai galbūt tėra smulkmenos.