Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras mane iskaudino ,pavadino arklio galva..

doh.gif tie diedai, kitaip nepasakysi, kai lepteli ką nors.. pvz, mano veidas visai ne toks kaip avatare - panašus į pelės.. jei kas nors pavadina pelyte (o tai dar ir gražiai rimuojasi su mano vardu verysad.gif ) - priešas automatiškai. Nu MB dar to kol kas neleptelėjo..
Bet pavyzdžiui, jis puikiai žino, kad turiu kompleksą dėl svorio. Nors sveriu nedaug, bet esu mažo ūgio ir tokio sudėjimo, kad sverdama 55 kg tampu panaši į kamuoliuką, 58 kg - atrodo, kad ne einu, o ridenuosi. Šiaip jau prisižiūriu ir stengiuosi išlaikyti iki 50 kg, o kai tiek sveriu, tai išsiderina ciklas,.. pastoti labai sunku, tai leidau sau priaugti - juk abu labai norim leliuko.. nu, bet kaip jaustis, kai prieš mėnesį MB užmetė, kad viena jo nesveikai liesa bendradarbė yra labai gražios figūros,. tiksliau gražesnės negu mano (skaudina vien faktas, jog jis mato už mane gražesnes ir man tai sako, o be to, man irgi morališkai sunku jaustis burbulu),.na tada kažkaip praleidau pro ausis, nurijau ir tiek, be to, buvo truputi įkalęs, tai nurašiau tą atvejį, gal būčiau ir pamiršus
Tik ir vėl kaip jaustis, kai rodo man savo draugo žmoną (tokią pažiūrėsi ir nūluš, kuriai išvis niekada kąsnių nereikėjo skaičiuot) ir sako "matai - pagimdžius ir kokia plona".. doh.gif Nu tai man nuo tos dienos kažkaip nepastebimai dingo 3 kg... žinau, kad mane myli ir t.t. nu, bet cukraus į arbatą nebededu..

Ir visokie "mylėk save" nelabai padeda, nes aš tikrai save myliu ir prižiūriu, bet beveik 2 metus naiviai tikėjau, kad MB yra tikriausiai vienintelis vyras pasaulyje, kuris žavisi mano kūnu., tokiu, koks jis yra. Jaučiausi dėl to išdidžiai. Labai skaudu, kai sužinai, kad apgaudinėjai save, nors tai galbūt tėra smulkmenos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo datu: 24 liepos 2007 - 23:33
Na nelabai malonu draugų akivaizdoj,kai tavo mylimas vyras tave pavadina ARKLIO GALVA g.gif
Atsakyti
na del ARKLIO GALVOS tai manau, kad cia tiesiog nesusipratimas, kaip suprantu vyras nei neisivaizduoja , kad Tu tokia negrazi kaip pati pasakoji, jei jis taip manytu tai rinktu zodzius ir taip nekalbetu bijodamas , kad uzsigausi, o ta arklio galva matyt tik ant liezuvio papuole kaip atsakas apie erelio aki ( nesupyk bet cia irgi durnas komplimentas)
Atsakyti
As suprantu , kai zmones supyksta nesivaldo, bet tokiais zodziais savo mylima zmogu ..... nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
kaip mano mieliausiojo sesute gavo komplimenta
"tavo akys kaip karves" pamates blink.gif unsure.gif zvilgsni pridejo "karviu akys labai grazios"
Atsakyti
QUOTE(Airy @ 2007 07 30, 22:37)
"tavo akys kaip karves" pamates  blink.gif  unsure.gif  zvilgsni pridejo "karviu akys labai grazios"

prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Airy @ 2007 07 30, 22:37)
"tavo akys kaip karves" pamates  blink.gif  unsure.gif  zvilgsni pridejo "karviu akys labai grazios"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na man tai čia kažkokia nesąmonė. Pavadino, tai pavadino, na ir ką...Ar gi pasaulio pabaiga? Aišku, negerai, kad taip pavadino...Bet iš situacijos matosi, kad Tu pirma pradėjai...
Atsakyti
ISPANE->
tavo vietoj tiesiog pasakyciau kad tau juokai apie zirgo galvas visai nejuokingi ir tave zeidzia.. jei vyras turi smegenu susivoks kad daugiau panasiai juokaut negalima..
o is situacijos matyti kad jis norejo pajuokaut.. bet tas pokstas gavosi nevykes..
Jei jau pasakei kad tau tas pokstas nepatiko tai geriau daugiau to nekartok, nes kaip sakoma uz ta pati du kart teist negalima.. ir siaip niekam nepatinka kai uz kazka nuolat prikaisiojama..
Siulau pasaugot namu ramybe, ir del jusu abieju negalvot apie ta poksta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airy: 31 liepos 2007 - 19:09
g.gif pas mane viršsvoris ir jeigu mano vyras prie draugų pasakytų ką nors tokio............. blink.gif apie mano svorį , kas rankoj tas į galvą . jei nenori tegul negyvena , o aplamai kažkodėl visiem išsprūsta kokia nesamonė viešumoj , o ne akis į akį g.gif
Atsakyti
As irgi isizeisciau. Pasakyk, kad Tau nemalonu ir nenori, kad jis taip elgtusi. O del tu kompleksu tai atsipalaiduok... Juk jis yra su Tavim. Jei jam nepatiktum, tikrai nebutu. Nebuti tik islipus is lovos begt dazytis...
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2007 07 30, 21:37)

ooo, sita ir as paauglystej komplimenta gavau blink.gif likau kaip su maisu per galva trenkta nuo tokiu graziu zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
tavo vietoje nekreipciau demesio ir kita karta susipykus jam taip pasakyciau, ir pasijuokciau is jo kvailumo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti