Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

Šeštadienį su vyru buvome Gariūnuose. Vyras norėjo nusipirkti žieminę striukę. Vienas pardavėjas mane be galo įsiutino gun_bandana.gif. Pasirodo drabužio kaina priklauso nuo dydžio. Kuo drabužio dydis didesnis, tuo kaina aukštesnė (mano atveju 60 Lt). Pirmą kartą išgirdau tokią nesamonę. Nors ir esu be galo kantri, tačiau šį kartą neištylėjau. Aš manau, kad tai yra žmonių ignoravimas. Kuo kaltas mano vyras, kad jis yra aukštas ir stambus.
Be to pasirodo į Gariūnus savaitgaliais atvažiuoja nemažai kaimynų latvių apsipirkti. Vyras automobilių stovėjimo aikštelėje manęs laukdamas su vienu jų susipažino. Pasirodo, kad į Latvijos turgus prekės vežamos iš Gariūnų ir kainuoja ten žymiai brangiau.
Atsakyti
daugelį drabužių perku dėvėtų rūbų parduotuvėse arba gariūnuose, nes ten randu ką apsirengt pigiau, o gariūnuose vaikščiodama tomis eilėmis tarp nesidažiusių, susiraukusių bobelių dar ir pasijuntu labai graži tongue.gif tarkim už savo mylimiausius džinsiukus mokėjau 30 litukų, iž puikią žieminę striukę - tiek pat. gariūnuose neperku tik batų ir tašių ax.gif
Atsakyti
as tai pirma ir paskutini karta gariunuose buvau pries kokius 5m, dabar visai knieti nuvaziuot paziuret medziagu rubams ir kitu siuvimo reikmenu, bet bijau pasiklyst biggrin.gif

oo turguj tai vaikystej plauku gumeles pirkdavau :> siaip kazkaip labiau megstu skudurynus, patinka "lobiu" ieskot :>
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 12 05, 15:51)
o ten tikrai parasyta kad daperr?.... g.gif
jei taip-tai fufliakas
tikrasis pavadinimas yra dapper  tongue.gif

cia as padariau klaida blush2.gif , specialiai dar pasiziurejau "Dapper"
Papildyta:
QUOTE(Indi @ 2007 12 05, 12:40)
gali pasakyti vieta, nes irgi tuirui problema su ilgiu doh.gif

vaziuosime ryt i Gariunus, pasiziureti ko nors gero, kaip tik vyrui dzinsu reikia... tai uzklausiau, nes jie geltonu kiosku paciam gale
Atsakyti
Man nepatinga turgaus stilius doh.gif Visokie bliskuciai, karoliukai.... Kazkaip fyfiska unsure.gif Jau humanoi idomiau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Juokingai skamba, kai zmonems geda apsipirkineti turguj lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Visus drabuzius perku is turgaus ir dar neteko sutikti to pacio zmogaus taip pat apsirengusio, gal kada ir buvo, bet net neprisimenu...ka prisimenu, tai tik su striuke taip buvo...bet negi dabar tai turi buti pasaulio pabaiga? mirksiukas.gif Tiesiog turguj reikia zhinoti pas ka apsipirkti, kas vezha kokybishkus drabuzius ir nekils jokiu problemu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turgus laiki tada, kai kazkam arba gaila arba ner pinigu, taip dzinsai parduotuveje kainuoja 300-350lt, Gariunuose 150, tai gali uz ta pacia suma nusipirkti 2 poras. Batus ir striukes visada perkam parduotuveje, o megstinius ir dzinsus galima ir turguje, prasmes moketi dukart brangiau nematau
Atsakyti
o kai nusiperki parduotuvej daug dazniau sutinki zmogu su tokiu pat rubu.nusipirkau striuke is bershka,kita diena einu ir puse miesto su tokiom jau vaiksto.o jei jau labai skauda nuo to,kad kazkas apsirenges taip kaip tu,tai nieks nedraudzia siutis vienetiniu drabuziu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 11 30, 23:24)
Matuotis nepatogu..smile.gif

Va, būtent šis niuansas mane atgraso nuo galimybės ten įsigyti drabužį...
Atsakyti
Niekada nepirkau turguj.Ir net nezinau kodel.Gal del to,kad pas mane seimoj ten niekas nesilanko.Mama mane labai lepino,turejau viska tik is geriausiu parduotuviu ir iki siol tas isliko.Nelankau nei turgu,nei Urmo baziu.Bet nieko nematau gedingo,baisaus ar dar kazkokio,jei moterys ten perkasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Huiza @ 2007 12 11, 16:18)
Va, būtent šis niuansas mane atgraso nuo galimybės ten įsigyti drabužį...

O tai kokiuose jus turguose apsiperkat, kad nepatogu matuotis? pas mus Panevezio turguj matuotis galima kabinose...su veidrodziais... cool.gif
Atsakyti
Bet taig nėr jokio šildįmo, šalta matuotis turguje...
Atsakyti