QUOTE(yeahva @ 2008 03 19, 19:08)
As turguj visada perku apatinius, nes ten yra labai graziu ir labai pigiai kainuoja, nors medziagu galima normaliu rast. Labai juokinga tuos pacius apatinius pamatyt ale auksto lygio parduotuvese. Pvz parduotuve La Senza gedimino 9 vilniuje prekiauja tokiais pat apatiniais kaip gariunai. Gariunuose tie triusikeliai kainuoja 4lt o ten ale akcija, gali nusipirkt tris uz 69 litus. Ejom kazkada i gedimino 9 ir pamatem nerealu liemenuka, kuris kainavo 130Lt, ta pati liemenuka tuo metu vilkejo ir drauge, tik ji pirko uz 15 lt turguje.
Na, jau, parašykit kur Gariūnuose La Senza už 4lt pardavinėja- rytoj nuvažiuosiu

Šiaip tai manau kiekvienam savo- aš pvz. turguj niekada nepataikau, tai man rūbų sagos antrą dieną po pirkimo iškrenta, tai siūlės "išeina" trečią dieną, tai vėl kas... Taip pat ir su Maxima. Nors turėjau vieną bendradarbe kuri Maximose rengdavosi, tai liuksiškai atrodydavo

Tai galvoju, kad gal tiek turguj, tiek Maximose perkant reikia tik mokėt atsirinkt. aš pvz. nemoku, tai ir neperku.
O dėl liemenėlių tai tikrai abejoju, gal panašios, bet tikrai ne tokios pat. Nebus gi turginiai tokie nesumanūs gerą daiktą už 15lt pardavinėt. Juk visoms savaime suprantama, kad kokio nors Versace's lūpų blizgesio už 7lt nenusipirksi, tai kodėl atrodo, kad su rūbais taip galima?? Juolab naujais.....