Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 15, 16:33)

shwiesulka- tu auksas group.gif aš au irgi žaidžiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 15, 21:03)
thumbup.gif friends.gif

Nu padlos, kodel jie maisto nerenka, niekaip nesuprantu bash.gif
Papildyta:
Radauuuuuuuuu! yahoo.gif karsta.gif Rado maisto saltini pagaliau biggrin.gif Nu bet tai velnias, arba cia jau mano kompas toks lievas, ar cia jau reikia taip 100% tiksliai uznest Villagerius ant daiktu, kad 100% pataikyt tiksliai, kad jie kazka pradetu daryt doh.gif

čia ne kombe bėda o žaidime doh.gif pastebėjau ir aš,kad kaimiečius sugriebt ir padėt kažkur sunku.

bet šiaip žaidimas patobulintas thumbup.gif jie jau ir gulėt moka lotuliukas.gif o dar tas "tribal chief" koks juokingas biggrin.gif tik neįkirtau dar kokia jo funkcija,mačiau,kad kalbas sako ir darbus prižiūri,bet ar nauda iš to yra tai neašku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 15 gegužės 2008 - 20:53
Ir dar naujovė, kad pastoviai lyja biggrin.gif
Pas mane tai nėra jokio tribal chief schmoll.gif
Papildyta:
Jau turiu Tribal chief biggrin.gif tik gaila, kad jis nedirba
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 15, 22:45)
Ir dar naujovė, kad pastoviai lyja biggrin.gif
Pas mane tai nėra jokio tribal chief  schmoll.gif
Papildyta:
Jau turiu Tribal chief biggrin.gif tik gaila, kad jis nedirba

nu jo man tas lietus nepatinka unsure.gif būčiau žinojus kad tas tribal chief nieko nedaro,nebūčiau jo "pasidarius" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 05 15, 22:51)
nu jo man tas lietus nepatinka unsure.gif būčiau žinojus kad tas tribal chief nieko nedaro,nebūčiau jo "pasidarius" lotuliukas.gif

o aš ką?jį pati pasidariau? lotuliukas.gif galvojau buvo...
pas mane tai nelyja,rūkas kažikokstai vis užeina ir man irgi nepatinka doh.gif
Atsakyti
Pas mane to tribal chef irgi nera, bet maciau, kad jis prie awards yra, tai cia irgi gal kokia viena is puzliu ar pan.

Bet jo, su tuo tikslumu, tai sakes. Ar vaismedzius pasodinot? ax.gif Ten virsuj desinej bananas buvo nukrites, tai kokius 30 kartu aplink meciau, kol galu gale pataikiau tip top ant to banano, tai kaimiete sugalvojo, kad ta banana galima paimt ir pasodint medi is jo doh.gif
Atsakyti
Aha, pati pasidarei, ten kur buvo toks raudonas apsiaustas, nueini ir padarai jį biggrin.gif
Papildyta:
Aš tai dar jokio banano nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 15, 23:01)
Pas mane to tribal chef irgi nera, bet maciau, kad jis prie awards yra, tai cia irgi gal kokia viena is puzliu ar pan.

Bet jo, su tuo tikslumu, tai sakes. Ar vaismedzius pasodinot?  ax.gif Ten virsuj desinej bananas buvo nukrites, tai kokius 30 kartu aplink meciau, kol galu gale pataikiau tip top ant to banano, tai kaimiete sugalvojo, kad ta banana galima paimt ir pasodint medi is jo  doh.gif

unsure.gif aš pačioj pradžioj kažkokį medį pasodinau..bet lyg ne bananų,atrodo neradau jokių bananų kolkas biggrin.gif

nebūtų parašyta kad isola, tai galvočiau, kad veiksmas vyksta Lietuvoje..jau tiek lyja doh.gif ir dar grybų tiek pridygsta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustuke: 15 gegužės 2008 - 22:10
Pas mane tai dabar baisus rūkas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 15, 23:01)

Bet jo, su tuo tikslumu, tai sakes. Ar vaismedzius pasodinot?  ax.gif Ten virsuj desinej bananas buvo nukrites, tai kokius 30 kartu aplink meciau, kol galu gale pataikiau tip top ant to banano, tai kaimiete sugalvojo, kad ta banana galima paimt ir pasodint medi is jo  doh.gif

kažkokį pasodinau,bet nesu tikra ar bananas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2008 05 15, 23:12)
kažkokį pasodinau,bet nesu tikra ar bananas  lotuliukas.gif

žiūrėsim kas išaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir jau kažkokį pasodinau biggrin.gif
Atsakyti
Tai jauciu gal skirtingi vaisiai krenta. Pas mane bananas buvo ax.gif

Gustuke, su Lietuva tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti