Įkraunama...
Įkraunama...

Belgų aviganiai (griunendaliai)

Žinau ax.gif mano mergos broliukas kaune gyvena smile.gif
Atsakyti
Bet seimininkas turbut neveisia griunendaliu? Siaip noreciau pamatyt is arciau sia veisle.. Jauciu reiks vaziuoti i Vilniu, i veislyna.. unsure.gif
Atsakyti
Na neveisia, bet manau kad pažint veislę nėra įtin būtina kiurksot veislynuose, aišku, veisėjai puikiausiai žino visus niuansus, tačia susipažinimui pakaktu ir augintojo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, bet ne del to noriu i veislyna vaziuot. Galvoju vistiek, koks gi augintojas noretu svetimiems zmonems savo suni kaip parodomaji demonstruot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inqutte @ 2008 02 07, 20:50)
Na taip, bet ne del to noriu i veislyna vaziuot. Galvoju vistiek, koks gi augintojas noretu svetimiems zmonems savo suni kaip parodomaji demonstruot smile.gif

Atvažiuok į Vilnių,manau parodysim ne vieną,galim visus,kurie tik galės tuo metu atvažiuoti į sutartą vietą,pamatysi ir atvežtinių,ir vietinio veisimo,galėsi įvertinti,kurie geresni lotuliukas.gif
Atsakyti
Ingutte gerą idėją davė - jei sumąstytum atlėkti kurį savaitgalį, duok žinoti, susimatytume visi - būtų gal kokie 5-8 griunendaliai pasižiūrėti smile.gif Palyginti tai nelabai gautųsi (o ir nereikia schmoll.gif), nes ten tik 2 atvežtiniai, viena giminaitė, o kiti dovy "mamytė" ir jos vaikučiai tongue.gif
Atsakyti
Veltė ir mažoji Vėtra 4u.gif
user posted image
greitis assa.gif
user posted image

user posted image
radom pagaliuką thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Labas Kupola ax.gif Tai prisistatykit kas tokie būsit, kada susipažinsim ir t.t. bigsmile.gif Būtų smagu kartu pasilakstyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2008 02 09, 00:48)
Labas Kupola  ax.gif  Tai prisistatykit kas tokie būsit, kada susipažinsim ir t.t.  bigsmile.gif Būtų smagu kartu pasilakstyti  blush2.gif

Abi Veltė-Margo ir Vėtra Ksenos dukterys biggrin.gif . Vėtra krikštotėwo šuo kartais pas mus swečiuojasi jai gal septyni mėn. dabar paliko dwiem sawaitėm tai abi siaučia doh.gif Vėtra išmoko nešiot pagaliuką thumbup.gif
Atsakyti
Berods tada kažkada buvome susirašiusios 4u.gif Paskutinį kartą Vetrą gal kelių mėnesiukų mačiau, o dabar va kokia dičkė užaugus bigsmile.gif Gal kada prisijungsit prie bendrų griunų palakstymų? smile.gif
Atsakyti
Taigi.. "Dakota" mano cool.gif
Mano pirma vada nuo minėtos Koros. Ji šiuo metu sterilizuota ir viskas baigta su šia linija. Mano nusivylimas ir kiti siekiai grynai mano kaipo veisėjos asmeninis reikalas, tikrai nieko nenoriu įžeisti.
Kiti mano šunys, kuriais esu labai patenkinta, neturi nieko bendro su Lietuvoje esančiais. Vos vienas bendras protėvis kilmėje didelės giminystės nerodo biggrin.gif

Atsakyti
Mano draugė turi šios rūšies šunį (2 metų). Pirko čia iš veislyno kažkokio.
Norėtų su jumis susirašyti, gal artimiausiu metu čia apislankys, nes daviau jai nuoroda šitą. Mieli šunys, greiti ir šoklūs kaip velniukai.
Atsakyti