Įkraunama...
Įkraunama...

Belgų aviganiai (griunendaliai)

na pas mane mažuliuke iš DAKOTOS dokuose ji Angel's arrow, bet namie Vilte... pats mieliausias padarėlis pasaulyje wub.gif wub.gif wub.gif labai išdykelė... kaip gaila kad dar negaliu jos vest i lauka, o juk taip norim pabendraut... blush2.gif http://ivs.aiva.lt/a...e_11weeks_3.jpg va mano
Atsakyti
Kaip miela.. du juodukai.. katinukas ir suniukas ax.gif o jei nepaslaptis, kodel butent is "dakotos" veislyno pirkai?
Atsakyti
Na aš gan ilgai su jo savininke bendravau, be to pažystu ir Formules ir Dakotos šunų, man Dakotos labiau patiko smile.gif na o be to aš ir savo mažulytes mamyte pažystu tai kažkaip ir ramiau ir patikimiau smile.gif o iš užsienio vežtis butu sudėtinga...
Atsakyti
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2008 02 05, 18:10)
Na aš gan ilgai su jo savininke bendravau, be to pažystu ir Formules ir Dakotos šunų, man Dakotos labiau patiko  smile.gif  na o be to aš ir savo mažulytes mamyte pažystu tai kažkaip ir ramiau ir patikimiau smile.gif o iš užsienio vežtis butu sudėtinga...

pretty.black.kitty - gal gali pasakyti, o kokius Formulės šunis pažįsti ir kiek? g.gif g.gif g.gif O kaip tau veislyno iš Miško tankmės šunys? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo googa: 05 vasario 2008 - 18:42
Na tai aš i"Iš miško tankmes" vadinu "formule" nes taik kaip ir beveik tas pats veislynas, pažįstu Kora ir dar viena mergaičiukę, kurios vardo nepamenu... Nesakau kad jos blogos tiesiog "dakotos" šunys man labiau patinka ir tiek ax.gif nenoriu skleist ereziju nei apie "miško tankmę" nei apie "formule" nes pačiai susidurt labai daug ir neteko, bet mano nelabai objektyvia, taciau gan pagrysta nuomone "dakota" yra tikrai puikus veislynas smile.gif na o ir jo savininke labai labai miela panelė kuri rūpinasi savo šuniukais biggrin.gif
Atsakyti
Na tai aš i"Iš miško tankmes" vadinu "formule" nes taik kaip ir beveik tas pats veislynas, pažįstu Kora ir dar viena mergaičiukę, kurios vardo nepamenu... Nesakau kad jos blogos tiesiog "dakotos" šunys man labiau patinka ir tiek  ax.gif  nenoriu skleist ereziju nei apie "miško tankmę" nei apie "formule" nes pačiai susidurt labai daug ir neteko, bet mano nelabai objektyvia, taciau gan pagrysta nuomone "dakota" yra tikrai puikus veislynas  smile.gif  na o ir jo savininke labai labai miela panelė kuri rūpinasi savo šuniukais  biggrin.gif

Na Dakotos priedeliui priklauso ir ta pati Kora, kurią paminėjai ir visa Koros D vada turi tuos pačius atskiestus kraujus kaip Formulės priedelio šunys. Dakota kaip priedelis nuo tų pačių Formulės šunų pradėjo ir jų kraują pratesė savo D vada, o D vada, jei kas nors iš tų šunų turės vaikučių taip pat tuos pačius kraujus iš dalies pratęs. Tai tada turėtų ne tik Kora, bet ir visa D vada nepatikti, ar kaip čia taip gaunas? g.gif Visi minėti šunys, tiek iš Formulės, tiek iš Dakotos priedelio yra giminės ir yra lygiaverčiai, todėl jų nemačius negalima taip vertinti, tiek tame, tiek tame priedelyje yra visokių šunų.
P.S. matyti ir susipažinti su šunimi yra du skirtingi dalykai mirksiukas.gif nono.gif
Atsakyti
Na nepeikit taip manes... Kora yra "is miško tankmės" veisimo šuo, o maniškė mergiotė juk visai negimininga kitiems griunams lietuvoje, ji Merci ir tokio suomio dukrele, visai negimininga ankstesnėms vadoms in LT. ax.gif
Atsakyti
Mes nepeikiam ax.gif O tavo kalytė turi giminystės ryšių su mūsų patinuku (jau 10 mėnėsių amžiaus), kurį parsivežėm iš Suomijos ir turės giminystės ryšių su jo vaikučiais, jei jis bus vertas jų turėti mirksiukas.gif 4u.gif
P.S. Kora, jos vaikučiai, griunai "iš Miško tankmės" veislyno, "Formulės" priedelio visi yra kilę iš vienos kalytės - Bergerac Xena, nuo kurios ir prasidėjo visa Lietuvos griunendalių istorija ax.gif

QUOTE(pretty.black.kitty @ 2008 02 06, 00:31)
Na nepeikit taip manes... Kora yra "is miško tankmės" veisimo šuo, o maniškė mergiotė juk visai negimininga kitiems griunams lietuvoje, ji Merci ir tokio suomio dukrele, visai negimininga ankstesnėms vadoms in LT.  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo googa: 06 vasario 2008 - 00:39
Ot užmaršumas - A vada dar be mūsų patinuko, turi giminystės ryšių su dar viena kalyte - Elizabeth Formulė! rolleyes.gif
Atsakyti
Ojaei.... aš tiek daug apie savo gimine nesužinosiu kiek apie savo zuikio biggrin.gif O jus Googa kur gyvenat? labai smagu butu kada susitikt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2008 02 06, 17:00)
Ojaei.... aš tiek daug apie savo gimine nesužinosiu kiek apie savo zuikio  biggrin.gif  O jus Googa kur gyvenat? labai smagu butu kada susitikt  ax.gif  blush2.gif

pretty.black.kitty - mes gyvename Vilniuje ir mielu noru susipažintume drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal zinot kas Kaune griunendali augina? unsure.gif
Atsakyti