Na tai aš i"Iš miško tankmes" vadinu "formule" nes taik kaip ir beveik tas pats veislynas, pažįstu Kora ir dar viena mergaičiukę, kurios vardo nepamenu... Nesakau kad jos blogos tiesiog "dakotos" šunys man labiau patinka ir tiek

nenoriu skleist ereziju nei apie "miško tankmę" nei apie "formule" nes pačiai susidurt labai daug ir neteko, bet mano nelabai objektyvia, taciau gan pagrysta nuomone "dakota" yra tikrai puikus veislynas

na o ir jo savininke labai labai miela panelė kuri rūpinasi savo šuniukais
Na Dakotos priedeliui priklauso ir ta pati Kora, kurią paminėjai ir visa Koros D vada turi tuos pačius atskiestus kraujus kaip Formulės priedelio šunys. Dakota kaip priedelis nuo tų pačių Formulės šunų pradėjo ir jų kraują pratesė savo D vada, o D vada, jei kas nors iš tų šunų turės vaikučių taip pat tuos pačius kraujus iš dalies pratęs. Tai tada turėtų ne tik Kora, bet ir visa D vada nepatikti, ar kaip čia taip gaunas?

Visi minėti šunys, tiek iš Formulės, tiek iš Dakotos priedelio yra giminės ir yra lygiaverčiai, todėl jų nemačius negalima taip vertinti, tiek tame, tiek tame priedelyje yra visokių šunų.
P.S. matyti ir susipažinti su šunimi yra du skirtingi dalykai