Įkraunama...
Įkraunama...

Emilis

Gražus vardas thumbup.gif ir mano nuomonė, kaip ir kitų čia pasisakiusių, kad žmogus vardą puošia, o ne vardas žmogų..Kas iš to, kad bus su vyrišku vardu, o pats koks nevyriškas ir t.t.
Ir šiaip svarbiausia doras, geras,mielas mums žmogus, tada jau ir vardas nesvarbus biggrin.gif Ar jis vyriškas ar nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas drinks_cheers.gif
Atsakyti
vardas grazus, bet kad man rodos gana populiarus siuolaikiniu jaunu berniuku tarpe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simastojokle @ 2010 06 30, 01:23)
vardas grazus, bet kad man rodos gana populiarus siuolaikiniu jaunu berniuku tarpe  g.gif

as irgi taip galvojau, bet per beveik 2 su puse metu tik pora berniuku tokiu vardu sutikom. Nors namuose uzsidare nesedim, strazdaneles lankem, yamaha lankom - ta prasme tarp vaikuciu bunam smile.gif
Atsakyti
O man vienodai būtų daug ar nedaug, jei man vardas gražus tai ir dėčiau vaikučiui ax.gif
Atsakyti
Jau nuo vaikystės žinojau, kad mano vaikas bus Emilis, o jei mergaitė Marija. Per tiek metų nuomonė nepasikeitė, vyras taip pat pritarė. Ir galvoju, kad įtakos turėjo filmas apie tą padūkusį Emilį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2010 07 02, 19:31)
Jau nuo vaikystės žinojau, kad mano vaikas bus Emilis, o jei mergaitė Marija. Per tiek metų nuomonė nepasikeitė, vyras taip pat pritarė. Ir galvoju, kad įtakos turėjo filmas apie tą padūkusį Emilį smile.gif

Mama būt dar neplanuoju... Bet maniškis šiam vardui nepritarė. Todėl, kad jis nori jog vardas tiek rusiškai tiek lietuviškai normaliai skambėtų... Rusas maniškis... nuliūdau biškį, nes šitą vardą įsimylėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2010 09 02, 10:39)
Mama būt dar neplanuoju... Bet maniškis šiam vardui nepritarė. Todėl, kad jis nori jog vardas tiek rusiškai tiek lietuviškai normaliai skambėtų... Rusas maniškis... nuliūdau biškį, nes šitą vardą įsimylėjau  ax.gif

Siaip internacionalus tas vardas, mano ausiai ir rusiskai skamba ir lietuviskai smile.gif Ir mazybines formos kiek viena, tiek kita kalba yra...
Atsakyti
sitas vardukas po kolkas musu sarasiuke 1 vietoj 4u.gif didelis pliusas is mano puses sitam vardukui wub.gif
Atsakyti
Laukėm Emilio, dabar turim Emiliją. Gražus vardas 4u.gif
Atsakyti
Mano viena megstamiausiu vaikystes knygu buvo apie Emili is Lionebergos (berods toks jo kaimo pavadinimas). Nuo tada tas vardas man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simastojokle @ 2010 06 30, 01:23)
vardas grazus, bet kad man rodos gana populiarus siuolaikiniu jaunu berniuku tarpe  g.gif

labai daznas smile.gif mano sunui 5,5 m. ir per tuos metus labai daug panasaus amziaus emiliu sutikome.
sunus lanko mokyklele ir vienais metais jo grupeje is 10 vaiku buvo du emiliai, viena emile ir viena emilija. tai mes juokavom, kad emiliu grupe lanko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 30, 18:52)
Mano viena megstamiausiu vaikystes knygu buvo apie Emili is Lionebergos (berods toks jo kaimo pavadinimas). Nuo tada tas vardas man patinka smile.gif

as sunui butent pagal ta knyga ir rinkau varda. labai man jinai faina thumbup.gif
bet vaikas toks pat isdykes kaip ir herojus doh.gif
Atsakyti