labai grazus vardas
QUOTE(l'eau @ 2009 11 14, 21:02)
nepatinka, skystas toks, besvoris vardas. emilis, vakaris, ugnius ir visi tie kajai, majai ir papajai man labai nemieli būtent todėl, kad skysti labai. na neįsivaizduoju vyrų tokiais vardais. berniukus - taip, garbanotus, didžiaakius ir visaip kitaip vubiškus - taip, bet tik berniukus, nes tik jiems tokie švelnūs, beveik moteriški vardai tinka. kažkaip man nevyriškas vardas atrodo.
QUOTE(l'eau @ 2010 01 11, 11:57)
man irgi. kažkaip keistai skamba vyrui kajus, norjus, emilis, vakaris, gabrilius, keletas kitų. įsivaizduoju užaugs stiprus drūtas vyras ir prisistato 'mano vardas...'
tiesa, pažįstu vieną tokį drūtą aurelijų, bet prisistato visada audrium, ne visi tikrą vardą ir žino 

kam per tema tris kartus peikti ta pati varda? (pacitavau tik du kartus, nes vienas pasiskaymas dar nieko

jei zmogus kompleksuoja del vardo, tai jau problema manyciau

Grazus vardas

Man gražus, bet labai nevyriškas

Grazus vardas

labai jau atsibodęs ir tikrai nevyriškas

Man

Na,man gal skambesys svelnokas, taciau paziurejau reiksme-"verzlus, nealenkiamas", nepasakytum , kad nevyriskos savybes
Kazkas cia dar minejo Gabrieliu kaip nevyriska
, tai irgi reiksme - Dievo karys
Nezinau, kaip kitiems, bet man butent daug ka reiskia vardo kilme ir reiksme.
O siaip Emilis skamba graziai ir skoningai. O del skystumo kaip cia pasakius-ne visi vyrai turi buti isiutisio buliaus tipazo

Nezinau, kaip kitiems, bet man butent daug ka reiskia vardo kilme ir reiksme.
O siaip Emilis skamba graziai ir skoningai. O del skystumo kaip cia pasakius-ne visi vyrai turi buti isiutisio buliaus tipazo

si varduka siule mano mama musu mazyliui...vos taip ir nepavadinom..grazus vardas

man tai labai gražus