Viska kalba , jau senai kalba. Dabar moka skaiciuoti iki 10, angliska abecele, kruvas lietuviu liaudies dainu, o snekejimas kaip suaugusio zmogaus, linksniai teisingi, laikai irgi. Fainuolis jis mano

kalba pakankmai, kaip sao amžiui. bet kai prisimenu, kiek brlis dvejų kalbėjo, tai atrodo, kad mažius daaaug atsilieka, ne dičkistokio amžiaus kalbėjo aiškiai ir pilnais gražiais sakiniais. Mažius kalba dar neaiškiai, daug saų žodžių. et viskam savas laikas

mano dukrytei 1.11 zodziu zino daug,kalba trumpais tokiais sakinukais pvz:mama isejo,tetis dirba.mama geria, mama sisi daro,lelei popa(skauda lelytei) ivardija save sako:kamile eina, kamile soka, kamile sedi na ir pan ka ji tuo metu daro
labai graziai taria tokius sunkesnius zodelius kaip kopustas,kiausinis,senelis,kelnes kojines,centas,bobute.Turi savo ir susikurtu zodziu pvz: drugelis sako gagajis,vandenukas fuka fuka
arkliukas-kadis,
populiariausias kas cia ?visur kur nezino

Mano 2 metukų bernužėlis jau daug kalba, daug žodelių ištaria be klaidų , bet dar daug ir nesuprantamų

Maniskis dar labai mazai kalba,vos kelis zodzius ;(
Dukryte jau kalba gana aiskiai, sakinukais, susikalbet jau galima
, net svetimi supranta ka ji sako, bet yra dar ir nevisai aiskiai tariamu zodeliu
Dabar jai 1m,11men

Vakar dainavo meškučiui lopšinę "aa-aa pupa", tai žodžius truputį perkūrė. Sakau jai: "tu tikra poetė, tai atsakė: "taip, pipetė".
kai buvo 2 metuku kalbejo jau sakinukais, aiskiai ir suprantamai, ko nesuprasdavo iskart klausdavo, pakartodavo kelis kartus sunkesni zodi ir jau naudodavo savo zodyne, dabar t.y.2.5 metu mes jau pradedam eilerastuku mokintis, jau beveik mokam eilerasti seneliui salciui

mums nepilni 20men. ir jau kalba zodziais, sakiniais, 3 daziausiai zodziai, pasitaiko kokius 5 paleidžia
į eterį

Dukrutei 1 m 11 mėn. Intonacijos tai super
Kaip suaugusio žmogaus. Savo kalba kalba be proto daug. O mūsiškai sako-tetis, mama, va jis, noriu, lyja, ateik, kas čia, kur tu, labas, ate, iki, loja, čia, ten, puška puška, miau, au au, mašina, važiuosim, eisim, lele, pupa, supa, valio. Moka pusiau savo kalba pusiau kaip reikia dainutoi lopšinę. Čia kiek pamenu
Jau pradeda kartais jungti į sakinuką kelis žodžius. O supranta viską.

Siandien mums 2m ir 10dienu pasakom atskirus zodzius-gan aiskiai, bet sakiniu dar tikrai ne

nu aš viską suprantu ką kalba,o palieku mamai,tai skambina susinervinusi,kad viena kitai aiškina jos kažką o nesusišneka
tėtis užsieny,tai vis skambina(vaidina) TĖTE,AJO,TĖTE.... DYJBI?AAAAAAAAA NYMU TĖTE,ZIOK MAMO
vertimas,kam nesuprantama
tėtė,alio,tėte, dyrbi?aaaaaaaa...myliu tėte, važiuok namo

tėtis užsieny,tai vis skambina(vaidina) TĖTE,AJO,TĖTE.... DYJBI?AAAAAAAAA NYMU TĖTE,ZIOK MAMO
vertimas,kam nesuprantama
tėtė,alio,tėte, dyrbi?aaaaaaaa...myliu tėte, važiuok namo