Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

QUOTE(liudnute @ 2007 09 28, 14:57)
KMUK gydytojas(ir ne vienas) sake kad su vaistais pavojinga sveikatai,

Man irgi sakė, kad pastaruoju metu vaistų jau nerekomenduoja - įsispraust į dydžiu mažesnę liemenėlę ir išlaukt... tos pačios KMUK.
Atsakyti
QUOTE(*jolita* @ 2007 09 27, 22:01)
Dėl patirto ( ir patiriamo ) streso, dėl RH-, dėl to, kad jau buvo du cezariai pamečiui, dėl gimdos rando plyšimo.. pažadėjau, kad metus palauksiu, bet ne daugiau....

Darykite kaip širdis liepia.Man jau buvo 4 operacija dukrytės gimymas.Tiesa,dabar mano pilvelis labai randuotas,4 pjiuviai toi pačioj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(cukrinuke @ 2007 09 28, 21:58)
Darykite kaip širdis liepia.Man jau buvo 4 operacija dukrytės gimymas.Tiesa,dabar mano pilvelis labai randuotas,4 pjiuviai toi pačioj vietoj.

pas mane po 2 operacju galiu bikinius demonstruot pjuviai l. gerai sugijo, pirmaji gal 2metus paskaudedavo, o antrakart sugijo daug greiciaupo 2menesiu jokiu tempimu, deginimu nejauciau ir pats randas kaip piestuku nubreztas(nors pati operacija- siaubo filmas, dar narkozei nesuveikus pradejo pjaut, jauciau kaip skalperiu pilva pjausto blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 09 28, 22:03)
pas mane po 2 operacju galiu bikinius demonstruot pjuviai l. gerai sugijo, pirmaji gal 2metus paskaudedavo, o antrakart sugijo daug greiciaupo 2menesiu jokiu tempimu, deginimu nejauciau ir pats randas kaip piestuku nubreztas(nors pati operacija- siaubo filmas, dar narkozei nesuveikus pradejo pjaut, jauciau kaip skalperiu pilva pjausto blink.gif )

Nu, pas mane viskas lygiai kaip tu parašei. Pirmąkart su narkoze nieko neprisimenu, o antrasyk nuskausmino tik vietiškai, tai viską jaučiau ir girdėjau... O nebeskaudėjo abukart jau po mėnesio ar dviejų, tik po antro gan greito cezario niekaip nesiseka atsikratyti nemažo pilvuko (buvo prirašę nešiot specialų diržą, bet man nuo jo alergija tokia baisi buvo, kad teko nebenešiot)...
Beje, pas mane irgi Rh-, vos neplyšo gimdos randas antrąkart...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 29 rugsėjo 2007 - 15:53
Ką tik perskaičiau ir verkiu,labai užjaučiu,žinau ką tai reiškia,mano mažoji tik per plauką liko gyva,labai esu dėkinga Kauno klinikų gydytojams,ką apie juos bekalbėtų ar rodytų blogai,aš galiu tik žemai nusilenkti,man būnant 26 sav.nėščia nubėgo vandenys,nei iš šio,nei iš to,jaučiausi puikiai,sėdėjau pas draugę ir gėriau arbatą kai gyvenimas apsivertė aukštyn kojom,kol vežė į Kauna 2,5 val.niekas nieko nepaaiškino,buvau pasimetus,tik verkiau visą kelią,ten apžiūrėję paaiškino,kad vaikelis dar gali pas mane būt,kol nepradės darytis kaklelis,ir taip 2 sav.,netikėjau ką gali dabar medicina,2 savaitės baimės,nerimo,o svarbiausia nežinios kuo viskas baigsis,nieko daktarai nežadėjo,tik kiekvieną dieną darė tyrimus,stebėjo naujausia aparatūra ir laukė,ji išbuvo pas mane 14 dienų,po to sekė sunkus gimdymas,nors ir mažytė pati jos nepagimdžiau,gimė 28 savaičių labai silpnutė,vėl niekas nieko nežadėjo,tik sakydavo kad reikia laiko,visą mėnesį buvo reanimacijos skyriuj,širdį draskydavo,kai reikėdavo kas 3 val.ten eit nešt pienuką ir matyt savo vaikelį kovojantį su mirtim,aš nunešus pieną net bijodavau įeit į tą palatą,nes kiekvieną kartą verkdavau ją pamačius,o sesutės pykdavo,o kaip neverksi kai negali niekuo padėt savo mažytei ir galvoji tik apie blogiausia,kol išsikapstėm patyriau tiek streso,kad nemoku apsakyt,ir dažnai pagalvoju,kad matyt Dievulis siuntė mum šį išbandymą,pažiūrėt atlaikysim,ar ne,bet atlaikėm,silpnesnių nervų žmogus gal būtų neištvėręs,linkiu ir jums laikytis,nes reikia gyvent toliau,kad ir kas nutiktų 4u.gif
Atsakyti
saule vire,

labai dziaugiuos kad Jums viskas gerai baigesi 4u.gif tegu Tavo dukryte auga stipri ir sveikute thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Musų Saulė auga kaip ant mielių,tokia judri,kad nebeturiu jėgų paskui ją suspėt,tie kas ją matė kai gimė negali patikėt,kad iš tokio vabaliuko galėjo išaugt toki nenuorama,matyt ją tokią man didžiausias atpildas už visas ašaras,linkiu ir jums sulaukti tik džiaugsmo ašarų 4u.gif
Atsakyti
Na va mergaites 4u.gif siandien gavau siuntinuka, aparaciuka vaisiaus sirdelems tonams matuoti smile.gif jau bandziau ir atrodo, kad veikia, pavyko pagauti vaiko sirdele 4u.gif tikiuosi, kad bent kiek bus ramiau man dabar... o tai judesius tai jauciu, tai vel ne, siaubas, kazkaip praeita karta kai savo lelyte nesiojau, kai emiau judesiukus jausti, tai jau nuolat jauciau, o dabar viena diena jauciu, kita jau vel ne verysad.gif tai ir nervojuos istisai
Atsakyti
siandien man vel is tu niuriu dienu unsure.gif sapnavau, kad pagimdziau vaikeli per anksti ir jis numire... sapne jauciau visa panika ir ta skausma, galvojau nu viskas nieko nebeliko man svarbaus, nebeturiu jegu..
vakar buvau pas gydytoja.. kai bande sirdeles palausyt, niekaip negalejau pagaut, o mane jau apeme panika verysad.gif aisku, paziurejo echoskopu, pasirodo plaka, viskas gerai, bet placenta priekineje pilvo sienoje. ir neina pagaut su tuo dopleriu unsure.gif o kur nusipirkau ta aparata, jis tinka naudot tik jei placenta ne prieki, nes neina pagaut sirdeles... dar paskaiciau kad nelabai gerai kad ta placenta prieki, kaip suprantu todel ir judesius silpnai jauciu verysad.gif
zodziu, nienori ten aukstai kazkas kad man ramu butu. aij nervas ima
Atsakyti
is sono lengva patarinet, bet bandyk uzsiimti tau idomia ir malonia veikla, toki sapnai apie mirtis, negyvelius daznai buna pries oru permainas mirksiukas.gif
Atsakyti
kad dirbu, tai nelieka laiko jokiai idomiai veiklai... be to ir noro isvis nera

sujuokinai su tais numireliais... ne orai cia manau..., nors pasikeite, vakar lijo, siandien saule sviecia
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 10 09, 14:50)
vakar buvau pas gydytoja.. kai bande sirdeles palausyt, niekaip negalejau pagaut, o mane jau apeme panika verysad.gif aisku, paziurejo echoskopu, pasirodo plaka, viskas gerai, bet placenta priekineje pilvo sienoje. ir neina pagaut su tuo dopleriu unsure.gif o kur nusipirkau ta aparata, jis tinka naudot tik jei placenta ne prieki, nes neina pagaut sirdeles... dar paskaiciau kad nelabai gerai kad ta placenta prieki, kaip suprantu todel ir judesius silpnai jauciu verysad.gif
zodziu, nienori ten aukstai kazkas kad man ramu butu. aij nervas ima

Mano irgi placenta buvo priekyje - nieko baisaus, gal tik blogiau girdėti ir matyti echoskopu. Nelabai gerai, kai yra placentos pirmeiga - tada, kiek žinau, daro cezario pjūvį. Taigi, bent jau dėl to tai stenkis nepergyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 09 spalio 2007 - 16:51