Taip nepergyvenk,padarys cezarį,mane abu kartus operavo,aišku blogiau tik kad blogiau judesiai girdis,o dėl sapnų pritariu,aš irgi sapnuoju dažnai mirusius ir po to keičiasi oras

QUOTE(ajuka @ 2007 10 09, 14:50)
paziurejo echoskopu, pasirodo plaka, viskas gerai, bet placenta priekineje pilvo sienoje. ir neina pagaut su tuo dopleriu
Pas mane irgi placenta buvo priekyje, plius dar prisitvirtino pačioj nedėkingiausioj vietoj-ant pernykščio cezario rando. Bet nėštumas praėjo sklandžiai. Buvau perspėta, kad judesius jausiu silpniau.
Nepergyvenk taip, juk negali visada viskas būt blogai.

QUOTE(ajuka @ 2007 10 09, 13:50)
siandien man vel is tu niuriu dienu
sapnavau, kad pagimdziau vaikeli per anksti ir jis numire... sapne jauciau visa panika ir ta skausma, galvojau nu viskas nieko nebeliko man svarbaus, nebeturiu jegu..
vakar buvau pas gydytoja.. kai bande sirdeles palausyt, niekaip negalejau pagaut, o mane jau apeme panika
aisku, paziurejo echoskopu, pasirodo plaka, viskas gerai, bet placenta priekineje pilvo sienoje. ir neina pagaut su tuo dopleriu
o kur nusipirkau ta aparata, jis tinka naudot tik jei placenta ne prieki, nes neina pagaut sirdeles... dar paskaiciau kad nelabai gerai kad ta placenta prieki, kaip suprantu todel ir judesius silpnai jauciu
zodziu, nienori ten aukstai kazkas kad man ramu butu. aij nervas ima

vakar buvau pas gydytoja.. kai bande sirdeles palausyt, niekaip negalejau pagaut, o mane jau apeme panika

zodziu, nienori ten aukstai kazkas kad man ramu butu. aij nervas ima
Ajuka. Norėčiau perspėt dėl placentos priekinėje sienoje.
Man su pirmu buvo užpakalinėj sienoj, o su antru priekinėj. Antras kartas buvo nelaimingas. Ir tiesiog noriu tave perspėt, kad jei kas, gink Dieve nepadarytum klaidos ir iškart sužiūrėtum.
Kai nešiojau savo svajonę, man suinfarktavo placenta. Jaučiau ir akivaizdžiai mačiau, kad toje vietoje buvo guzelis. Bet nežinojau, negalvojau kad taip būna. Ėjau pas gydytojus, sakiau, klausiau, o kadangi Antakalny buvau gal prieš pusantros savaitės, mane tikino, kad viskas gerai, kad buvai Antakalny, kad tas guzas gal vaiko galvelė, gal užpakaliukas atremtas. Paklausė širdelę - ji plakė. Po poros dienų nebejaučiau - jis mirė. Ten buvo placenta, ji suinfarktavo, sukietėjo, nepraleido mano svajonei maistelio ir deguonies ir jis mirė.
Taigi placenta suinfarktavo, pradėjo senti, kietėti, užsikišo ir tas guzas buvo sukietėjusi placenta. O aš jį glosčiau ir tikėjausi, kad tai mano mažylio užpakaliukas.
Vėl apsiverkiau. Tiesiog rašau, kad stebėtum, kad žiūrėtum. Paprašyk, kad parodytų gyd tau, kurioje vietoje pilvo yra placenta ir stebėk stebėk stebėk. Nes placentos infarktai dažnėja - kiek gyd sakė. Jei tik pajausi sukietėjimą mažiausią toje vietoje - važiuok, lėk, nežinau.
taigi parašiau tau tokią sunkią žinutę, nes noriu tik apsaugoti, tik kad viskas būtų gerai ir tuo pačiu perspėti, kaip man buvo, kad daugiau niekam niekam taip nepasikartotų.
Tikiuosi tavęs nesunervinau. Atsiprašau, jei kas negerai, tiesiog žinok, kad taip man buvo.
Gal taip ir geriau kad piekyje, galėsi stebėti.
Sėkmės jums abiems

kai pagalvojau logiska kad taip atsitiko, nes praeita nestuma placenta nugarineje puseje buvo, tai aisku sikart prisitvirtino sveikojoje priesingoj...
nezinau, juk vaikas dabar istisai i ja spardys, nu velnias, nuo pat pradziu nesamones, pradzioj sake, kad nesivystantis, paskui kad gresiantis, dabar placenta ne vietoj...
skaiciau kad padeda gulejimas, kad ji pasislinktu i virsu. reiks klaust gydytojos.. nebeistverciau dar vienos nesekmes, dar vieno praradimo.nebeturiu jegu, ir taip stogas vaziuoja..

vakar vel bandziau ta aparaciuka ir lyg pavyko sirdele pagaut.. be to kadangi placenta prieki nesunku pagaut virksteles pulsavima, tai bent tiek.. jau vien kad ji pulsuoja reiskia gyvas leliukas

Papildyta:
Beje sapnavau vaikeli kurio laukiuos... mergyte didelem zydrom akimis, vesliais plaukuciais kaip vyro

nezinau blogas ar geras cia zenklas..

vyras tai sikart sunaus laukia...
QUOTE(ajuka @ 2007 10 10, 14:51)
sapnavau vaikeli kurio laukiuos... mergyte didelem zydrom akimis, vesliais plaukuciais kaip vyro
ir riesta nosyte..

Negaliu.... pasikūkčiodama verkiu....
aš taip pat kai ateinu į šitą skyrelį visada verkiu
ir vis sakau,daugiau čia nesugrįšiu,bet vis grįžtu
stiprybės mamytės,laikykimės visos bendrai,bus lengviau

ir vis sakau,daugiau čia nesugrįšiu,bet vis grįžtu

stiprybės mamytės,laikykimės visos bendrai,bus lengviau
rytoj sunuko gimtadienis -6metai, taip pat rytoj musu dukrytei butu buve 6menesiai
, buvau ant kapeliu, uzdegiau zvake .. be proto liudna ir sirdi skauda

man taip pat kapeliuose ne kas,nors jau beveik 2metai praėjo,atrodo atsigulčiau šalia ir viskas,bet dar turiu mažylį,kuriam dabar taip pat labai reikia manęs
QUOTE(liudnute @ 2007 10 10, 16:44)
taip pat rytoj musu dukrytei butu buve 6menesiai :verkiu
Mūsų mergytei rytoj sueitų mėnuo.... tai pats ilgiausias mėnuo mano gyvenime...
QUOTE(ajuka @ 2007 10 10, 13:51)

kai pagalvojau logiska kad taip atsitiko, nes praeita nestuma placenta nugarineje puseje buvo, tai aisku sikart prisitvirtino sveikojoje priesingoj...
nezinau, juk vaikas dabar istisai i ja spardys, nu velnias, nuo pat pradziu nesamones, pradzioj sake, kad nesivystantis, paskui kad gresiantis, dabar placenta ne vietoj...
skaiciau kad padeda gulejimas, kad ji pasislinktu i virsu. reiks klaust gydytojos.. nebeistverciau dar vienos nesekmes, dar vieno praradimo.nebeturiu jegu, ir taip stogas vaziuoja..

vakar vel bandziau ta aparaciuka ir lyg pavyko sirdele pagaut.. be to kadangi placenta prieki nesunku pagaut virksteles pulsavima, tai bent tiek.. jau vien kad ji pulsuoja reiskia gyvas leliukas

Papildyta:
Beje sapnavau vaikeli kurio laukiuos... mergyte didelem zydrom akimis, vesliais plaukuciais kaip vyro

nezinau blogas ar geras cia zenklas..

vyras tai sikart sunaus laukia...
jei ji prieky - viskas bus gerai, tik reikia labiau saugotis, negult ant pilvo, nesutrenkt pilvo. O dėl gimdos kietėjimų - tu teisi - man gimda kietėjo gal nuo penkiolikos savaičių - pastoviai magnį gėriau. Tiesiog eini ir jauti, kaip pilvas kietas kietas pasidaro, kaip akmuo.
Ajuka, viskas bus gerai, juk ne vienai tau prisitvirtinus priekinėj sienoj - be galo vaikučių taip gimė - tiesiog saugokis labai labai ir stebėk placentos vietą - jei pajauti placentos kietėjimą- lėk įAntakalnį ir rėk, kad įrašytų fotoplacentinę kraujotaką staigiai ir kad cezariuotų. taik be reikalo kada nesupanikuok.
Ajuka, dar vienas dalykas. Girdėjai, kaip Kernagis sakė: ką anksti laidoja, tas ilgai gyvena. Tai vat tavo vaikiukui jau ir nesivystantis buvo ir gresiantis ir ttt, neaišku, kas dar bus, bet............ jis bus pats stipriausias leliukas. Tiek galiu pasakyt

O dėl sapnelių - sugraudinai mane labai..........
QUOTE(karosiukas @ 2007 10 10, 18:56)
O dėl sapnelių - sugraudinai mane labai..........
O aš nesapnuoju lėliukų... nei Vaivutės, nei šiaip kitų...
sapnavau tik patį kapelį... rodos, žemė kilnojos....
baisu ir tiek...
( beje, čia aš - buvusi *jolita* ).
Sveikos mamytes, as ir sapnuoju suneli. Nubundu nakti, tylu, o as apie sunu vis galvoju, kas buvo, kaip buvo, kad nepadejome jam... Is tikruju visalaika apie ji galvoju, ir diena ir nakti, jis tiesiog gyvena kartu, tik kad sirdi plesia...