QUOTE(ajuka @ 2007 06 14, 21:26)
Tai mano istorija...
Išaušo gimdymo termino diena. Gegužės pirmoji... Pabudau nuo stipraus skausmo pilve anksti ryte ir apsidžiaugiau: PAGALIAU. Bet mano mylimas vyras dar miegojau tad nutariau palaukti dar porą valandėlių ir pasnausti, o tada jau važiuoti į ligoninę. Tačiau skausmas nurimo ir aš pagalvojau, kad matyt dar ne... Buvo laisva diena, tai išvažiavome į miesta apsipirkti ir papietauti, tačiau bevalgydama kavinėje suvokiau, kad nebejaučiu savo lelytės judesiukų.Pagalvojau; gal užmigo... bet judesiukai neatsirado ir grįžus namo, tad skubiai išlėkėme į ligoninę. Bet jau buvo vėlu - echoskopas nemelavo - mano angelėlio širdelė stovi... mano lelytė mirusi... negalėjau suvokti kas atsitiko. Juk viskas visada buvo gerai... Visi tyrimai būdavo geri. Žemė ėmė slysti iš po kojų, žiūrėjome su vyru vį vienas kito paklaikusias akis ir negalėjome suprasti, kas atsitiko... manyje per akimirką atsivėrė beribė tuštuma ir visą mane apėmė nežmoniškas skausmas.
Man labai skaudu. Žinau, kad kažkada išmoksiu gyventi su šituo skausmu, bet dabar man niekas nerūpi. Negaliu išsivaduoti nuo sielvarto ir liūdesio. Nuo beprasmybės jausmo.
atsiprašau už galimas klaidas, bet man buvo labai sunku tai parašyti
Išaušo gimdymo termino diena. Gegužės pirmoji... Pabudau nuo stipraus skausmo pilve anksti ryte ir apsidžiaugiau: PAGALIAU. Bet mano mylimas vyras dar miegojau tad nutariau palaukti dar porą valandėlių ir pasnausti, o tada jau važiuoti į ligoninę. Tačiau skausmas nurimo ir aš pagalvojau, kad matyt dar ne... Buvo laisva diena, tai išvažiavome į miesta apsipirkti ir papietauti, tačiau bevalgydama kavinėje suvokiau, kad nebejaučiu savo lelytės judesiukų.Pagalvojau; gal užmigo... bet judesiukai neatsirado ir grįžus namo, tad skubiai išlėkėme į ligoninę. Bet jau buvo vėlu - echoskopas nemelavo - mano angelėlio širdelė stovi... mano lelytė mirusi... negalėjau suvokti kas atsitiko. Juk viskas visada buvo gerai... Visi tyrimai būdavo geri. Žemė ėmė slysti iš po kojų, žiūrėjome su vyru vį vienas kito paklaikusias akis ir negalėjome suprasti, kas atsitiko... manyje per akimirką atsivėrė beribė tuštuma ir visą mane apėmė nežmoniškas skausmas.
Man labai skaudu. Žinau, kad kažkada išmoksiu gyventi su šituo skausmu, bet dabar man niekas nerūpi. Negaliu išsivaduoti nuo sielvarto ir liūdesio. Nuo beprasmybės jausmo.
atsiprašau už galimas klaidas, bet man buvo labai sunku tai parašyti
Sveikos...
Manes tai visiskai neguodzia ta mintis, jog turiu ANGELIKA...po zeme...nesijauciu jokia isskirtine, tik jauciu begalini skausma ir tustuma sirdyje...
nebezinau ka bedaryti su savimi...nebezinau, nebeguodzia nei vyras, nei vyresnioji mergaite...tik dabar supratau,kad svetimo skausmo nebuna, kad nepatyrus skausmo,pats negali isgyventi kito, negalvojau,kad taip yra sunku praradus savo vaika...viskas ivyko dar taip nesenai...o dienos atrodo slenka kaip amzinybe...
Musu Melisa gime liepos 15d 4570g ir 60cm...Dar liepos 2oje ziurejo mane ekoskopu ir geras , patyres gydytojas ir nieko jis nemate, nesuprantu kaip...paskui as jau ir pati kvaile nepajutau ,kad judesiu neliko, nesupratau...kaltinu save, nebezinau ka bedaryt, pienas kaupiasi,kad ir vaistus geriu nuo laktacijos mazejimo...istisai verkti norisi, negaliu, tvardausi, nes mergaite klausineja mama kas yra? as nebegaliu, su vyru nekalbam ta tema, skaudu abiem,bijom vienas kito zvilgsniu...kosmaras kazkox...sunku suvokt kas atsitiko, nezinau nei ko griebtis, dar kiti siulo kreiptis i teisma ir pan...ka as ten belaimesiu,juk gyd visad teisus...ekspertai nustate daugybinius placentos infarktus...nes nerstumo metu cukrus buvo 7,3, bet mano gine pareiske kad tai normalu...kaip dbr zinom-tai ir buvo mirimo priezastis...gal kas susiduret su ta pacia diagnoze ir galit daugiau paaiskint???
cia reikia jau leliu gimdyt ir krikstyt, o mes vezames i kapus...skausmas begalinis,iseinant is gimdymo namu verkiau kruvinom asarom...nebetikiu, nei Dievu , nei likimu, vis pergallvoju,kad gal kazka blogai padariau kad mus taip nubaude...bet kodel ne mus, o musu mergaite, ta sunku suvokti labai...namai tokie nemieli ir tusti...ir visos mamos suvezimeliais taip nervina ir slegia (nesupykit)...
patarlit,kas galit,kaip is to issikapstyti,kaip toliau gyventi??? atrodo pulsiu lauktis kito kudikelio, bet argi jis atstos sita?beto ir sveikata kazin ar leistu taip greit, tiek daug klausimu ir tiek mazai atsakymu...