Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

[quote=ajuka,2007 11 06, 17:28]
Labai skaudi patirtis ievusik12 console.gif bet labai dziaugiuosi, kad turite nuostabia dukryte wub.gif
[/quot
as ja dievinu.aisku nors buna visko smile.gif ir tau viskas bus gerai,patikiek.As pilnai tave suprantu kaip tau dabar baisu,man taip pat buvo,bet tikiejau ir gyvenau su ta mintim kad viskas bus gerai....ir dabar neapsakomai laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evusik12 @ 2007 11 06, 19:34)
vat ir as kartais pagalvoju kad neteisingas tas gyvenimas...ir dabar ziuriu i savo dukryte ir matau joje kaskoki tai atspindi(galima manau ir taip pasakit)mano pirmos mažylės....net nezinau kaip cia teisingai parasyt

Ačiu už palaikimą,gerus žodžius 4u.gif Man irgi atrodo kartais kad mūsų mergytė kaip dvilypė.Čia ji švelni,meili,žaidžia ilindus į kamputį ir staiga kaip uraganas "atvaro".Mūšasi,spiegia,elgiasi kaip berniukas.Kai vyrui pasakiau,kad gal yra dalelė brolio angeliuko,jis sutiko.Sako man irgi taip atrodo.O gal mes tik tai norim matyt. bigsmile.gif O kaip elgiasi tavo mergytė ir aplamai ar ji rami iš potokio nešiojimo ir pergyvenimų.Mūsiškė tai be galo jautri,daug verkia,labai bijo barymo.
Atsakyti
QUOTE(cukrinuke @ 2007 11 07, 11:41)
Ačiu už palaikimą,gerus žodžius 4u.gif Man irgi atrodo kartais kad mūsų mergytė kaip dvilypė.Čia ji švelni,meili,žaidžia ilindus į kamputį ir staiga kaip uraganas "atvaro".Mūšasi,spiegia,elgiasi kaip berniukas.Kai vyrui pasakiau,kad gal yra dalelė brolio angeliuko,jis sutiko.Sako man irgi taip atrodo.O gal mes tik tai norim matyt. bigsmile.gif O kaip elgiasi tavo mergytė ir aplamai ar ji rami iš potokio nešiojimo ir pergyvenimų.Mūsiškė tai be galo jautri,daug verkia,labai bijo barymo.

as ja kartais vadinu "maža velniuke",nes vienoi vietoi jinai nesėdi smile.gif nors mano neštumas buvo labai ramus,bet jinai pas mane....oi oi oi smile.gif viskas turi buti kaip panoro jinai,žodzio "ne"jai nebuna,vat ir dabar kaškur nuejo ir jauciu ateis jau kaska pridarusi>vat ir atejo visa žalia nuo flamasterio,visas veidukas ir drabužiukai,na ir ka jai padarisi,nieko.Man ir jokas ima ir piktis biggrin.gif žinai as jai dar norejau duodi toki pat varda kaip ir savo pirmai mažylei,bet manau to dariti turbut negalima????tai vat ir dabar pagalvoju,jeigu gymtu antras,tai yra trecias vaikelis ir dukryte ar galima suteikti jai pirmos varda????nieko apie tai negirdejai
Atsakyti
QUOTE(evusik12 @ 2007 11 07, 11:35)
as ja kartais vadinu "maža velniuke",nes vienoi vietoi jinai nesėdi smile.gif nors mano neštumas buvo labai ramus,bet jinai pas mane....oi oi oi smile.gif viskas turi buti kaip panoro jinai,žodzio "ne"jai nebuna,vat ir dabar kaškur nuejo ir jauciu ateis jau kaska pridarusi>vat ir atejo visa žalia nuo flamasterio,visas veidukas ir drabužiukai,na ir ka jai padarisi,nieko.Man ir jokas ima ir piktis biggrin.gif žinai as jai dar norejau duodi toki pat varda kaip ir savo pirmai mažylei,bet manau to dariti turbut negalima????tai vat ir dabar pagalvoju,jeigu gymtu antras,tai yra trecias vaikelis ir dukryte ar galima suteikti jai pirmos varda????nieko apie tai negirdejai

Nežinau,gal tai sutapymas.Bet kai buvau nėščia ,buvau laidotuvėsia.Myriusio vyro vardas buvo Jokūbas,jis man taip patiko,kad visą nėštumą sakiau jei gims berniukas bus tikrai Jokūbėlis.Kad laukiuosi berniuko anksti sužinojau.Ir su juo pilvelyje bendraudavau kaip su Jokūbėliu.Ir mirymo liudijime jis liko Jokūbas.Gali visko prisigalvoti,kai atsitinka nelaimė.Bet seni žmonės sako ,kad geriau nereikia duoti mirusio vardo.Aš manau,kad kūdikis atsineša vardą.Mūms visai nesigalvojo mergaitei vardas.Rinkomės tarp Emilijos ir Aurelijos,bet kai gimė kažkaip savaime "prilipo" Aurelija. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cukrinuke @ 2007 11 07, 12:43)
seni žmonės sako ,kad geriau nereikia duoti mirusio vardo. kūdikis atsineša vardą.

sita prietara ir as girdejus, jei duodi varda kokio nors giminaicio, ypac mirusio, nulemi vaikui toki pati likima
kai laukiaus sunaus, patiko labai Viliaus vardas, sakiau kad tik sitas bus, bet kai jis gime netiko jam tas vardas koks Vilius- smulkutis blondinukas schmoll.gif , iskart prilipo Lukas(lukosiukas) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cukrinuke @ 2007 11 07, 13:43)
Nežinau,gal tai sutapymas.Bet kai buvau nėščia ,buvau laidotuvėsia.Myriusio vyro vardas buvo Jokūbas,jis man taip patiko,kad visą nėštumą sakiau jei gims berniukas bus tikrai Jokūbėlis.Kad laukiuosi berniuko anksti sužinojau.Ir su juo pilvelyje bendraudavau kaip su Jokūbėliu.Ir mirymo liudijime jis liko Jokūbas.Gali visko prisigalvoti,kai atsitinka nelaimė.Bet seni žmonės sako ,kad geriau nereikia duoti mirusio vardo.Aš manau,kad kūdikis atsineša vardą.Mūms visai nesigalvojo mergaitei vardas.Rinkomės tarp Emilijos ir Aurelijos,bet kai gimė kažkaip savaime "prilipo" Aurelija. wub.gif

o mano pirmos dukrytes buvo vardas Valerija,as dar prisimenu nuo mokyklos laikų man tas vardas kaskaip ušstrigo,o kai pakrikštijom ,tikiedama kad išgivens mano lelius,davem antra varda Marija,tai ir mirymo liudijime parašyta Valerija-Marija.Kai laukiuosi antro vaikelio,kaskaip dar nežinodama kad bus mergyte,bet nuojauta buvo,norejau duoti toki varda.....bet pasake kad nelabai gerai ir negalima, nors po to ir pagalvojus,aisku kam to reikia,kad abu mano vaikiukai turetu vienodus vardus.net ir pagalvojus turbut ištikruju taip negalima....as net dažnai,nors aisku mano Emiliukas(taip as ja vadinu) smile.gif dar nesupranta,bet pries miega as jai visada sakau kad tavo sesute tave saugo is dangaus,linki tau geru sapnu ir sapnoti angėliukus....vistiek kaškada paaugs ir reikes paaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 07, 14:14)
kai laukiaus sunaus, patiko labai Viliaus vardas,

Man jis pats gražiausias wub.gif .

Kažkurį vakarą su vyru kalbėjom - kokį vardą reiktų duoti dukrytei ( jei vėl turėtume)..... visi mums garžiausi jau duoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 07 lapkričio 2007 - 14:29
Mes renkam savajai pamazu... sunku, nes limpa tie, kurios rinkom pirmajai mergytei wub.gif o vaikelis juk kitas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajuka: 07 lapkričio 2007 - 16:37
O aš papasakosiu kaip mums buvo su vardais. Kai laukiausi pirmos dukrelės, rinkome vardus dar pačioje nėštumo pradžioje. Kažkodėl galvojosi tik mergaičių vardai ir buvom priėję vieningos nuomonės su vyru, kad jei bus mergaitė bus Agnė. Bet per tuos ilgus nėštumo mėnesius tas vardas kažkaip"nusidėvėjo" ir gimus dukrytei mes jai davėm Justinos vardą. Taigi po keturių metų aš ir vėl laukiuosi. Nuojauta kužda kad ir vėl bus mergytė. Ir vėl iškyla vardas Agnė, jis atrodo toks gražus. Gimus antrai dukrytei mes jai ir davėm tą vardą.
Mano pamastymai dažnai būna tokie- Agnytės deja jau nebėra su mumis... O jei pirmają dukrytę būtume pavadinę tuo vardu, ar likimas būtų toks pats... Ta prasme ar vardas gali nulemti žmogaus likimą?
Atsakyti
As nuo paauglystes svajojau, kai turesiu dukryte, pavadinsiu ja Ariele. Visa laika zinojau, kai tai mano busimos dukrytes vardas, bet kai pastojau ir rinkom varda savo angelelei atsisakiau savo svajones... vyras nelabai patiko tas vardas, be to ir pati emiau galvot, kad prisigalvojau nesamoniu vaikystej, juk tikrai skalbimo milteliai ariel yra tai ir vadins taip vaika unsure.gif ir sugalvojom kad bus ELA...
nezinau net ka dabar daryti vel noreciau arieles, vel tos pacios abejones, is kitos puses as juk visa laika savo dukra isivaizdavau siuo vardu... ir pagalvodavau, kad ELAI matyt nelemta buvo gyvent... gal ariele ir turejo buti, bet kaip daryti dabar... dar daug laiko, gal pavyks priimt teisinga sprendima..... wub.gif
Atsakyti
O aš jau nuo paauglystės žinojau, kad turėsiu Martyną ir Lauryną, ir Žemyną. Man tai patys gražiausi vardai.
Taigi, Martyną jau turiu, Lauryną irgi turiu, tik jis Danguje.
Ir kai man buvo blogai, kai aš buvau pas aiškiaregę, ji man pasakė, kad aš dar turėsiu sūnų ir gink Dieve kad nepavadinčiau jo Laurynu.
Jau dabar žinau, kad man gims dar tikrai mergytė ir berniukas ir jie bus su mumis labai labai mylimi. Na aš svzajoju, kad taip bus ir jau dabar turiu vardus, kurie laukia kūdikio.
Taigi mergytė bus Žemyna, o berniukas bus Ažuolas. Ir niekaip kitaip. Nemanau, kad apsigalvočiau.
Taigi laukiu jų wub.gif
Papildyta:
Gal kas žinot ką apie Krią????
Atsakyti
QUOTE(LedineLedi @ 2007 11 08, 10:38)
Gal kas žinot ką apie Krią????

Kria jei guldyta planuojant gali but kad operuota bus jei viskas gerai tai namolio gryzta sest-sekm
Kria - oi laukiam laukiam, issizioje laukiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti