Aciu Jums labai

QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 30, 08:46)
JIS dalinai kaltas , kad musu dukryte mire, nes tonams krentant iki 50 ir visai jau nebefiksuojant aparatams sirdeles laike apie 5val, neoperavo, tik pasikeitus pamaina viska pakeite per 5min... man jis -mano vaiko zudikas... galbut jis buvo geras medikas , bet dabar tampomas ne po viena teisma...

Tai dbr aišku iš kur tas jo irzlumas...

Išties, tai klinikose mane tai ir knisa, kad dauguma gydytojų ten už natūralų gimdymą ir jau nebepirmą kart girdžiu, kad per tokį savo užsispyrimą realiai neįvertina situacijos

QUOTE(@Rasa@ @ 2007 10 31, 01:27)
Išties, tai klinikose mane tai ir knisa, kad dauguma gydytojų ten už natūralų gimdymą ir jau nebepirmą kart girdžiu, kad per tokį savo užsispyrimą realiai neįvertina situacijos

Aš tai kartais pagalvoju, kad kas lemta - nepakeisi....
.... specialiai rinkausi KMUK dėl jų geros naujagimių reanimacijos... kas iš to.... neprireikė mums jos..
..... ajuka, mintyse uždegiau žvakelę ir Tavo mergytei.....

Aciukas
per sias dieneles vel tarsi atgijo prisiminimai ir isgyvenimai... labai troskau ja tureti... ir labai ja myliu
jauciu netekti, bet nejauciu kad ji mirusi..man ji gyva.. visada salia nors ir negaliu priglausti, myluoti...

per sias dieneles vel tarsi atgijo prisiminimai ir isgyvenimai... labai troskau ja tureti... ir labai ja myliu

jauciu netekti, bet nejauciu kad ji mirusi..man ji gyva.. visada salia nors ir negaliu priglausti, myluoti...
QUOTE(ajuka @ 2007 11 05, 15:15)
Aciukas

Seniai berašiau,paskaitau bet nesirašo.

Laikykis, cukrinuke
zinau kad labai skaudu ir taip sunku susivaldyti kartais ir kiek su mamyciu atsiliepimus skaitau visoms skausmas laikui begant deja neapmazeja
bet mes stiprios nes isgyvenome ir turime savo angeliukus
ledineledi,
gasdinus as visus aplink... anksciau budavau tokia rami, nenervinga, bet sitie metai mane neatpazistamai pakeite. Vyras sako, kad daraus panasi i jo motina, nes imu paniskai bijoti visko
o anksciau nesuprasdavau jos...
is tikruju daznai pagalvoju, kad pries ta nelaime buvau daug brandesne, dabar daznai jauciu kad pasielgiu iracionaliai, atsirado tiesiog kazkoks nepasitikejimas gyvenimu, bendrai gamta, jau nekalbu apie negalejima susitaikyti su tikejimu. o anksciau tokia tvirta jauciaus dvasinineje plotmeje, niekada neabejojau nei vertybem, kuriomis vadovaujuose gyvenime, nei pasirinktu gyvenimo keliu. Nezinau, ar tai laikina, ar tiesiog galbut as arteju prie dar tobulesnio pazinimo saves, pasaulio ir aplinkos...

ledineledi,

is tikruju daznai pagalvoju, kad pries ta nelaime buvau daug brandesne, dabar daznai jauciu kad pasielgiu iracionaliai, atsirado tiesiog kazkoks nepasitikejimas gyvenimu, bendrai gamta, jau nekalbu apie negalejima susitaikyti su tikejimu. o anksciau tokia tvirta jauciaus dvasinineje plotmeje, niekada neabejojau nei vertybem, kuriomis vadovaujuose gyvenime, nei pasirinktu gyvenimo keliu. Nezinau, ar tai laikina, ar tiesiog galbut as arteju prie dar tobulesnio pazinimo saves, pasaulio ir aplinkos...
QUOTE(ajuka @ 2007 11 05, 22:37)
Laikykis, cukrinuke
zinau kad labai skaudu ir taip sunku susivaldyti kartais ir kiek su mamyciu atsiliepimus skaitau visoms skausmas laikui begant deja neapmazeja
bet mes stiprios nes isgyvenome ir turime savo angeliukus
ledineledi,
gasdinus as visus aplink... anksciau budavau tokia rami, nenervinga, bet sitie metai mane neatpazistamai pakeite. Vyras sako, kad daraus panasi i jo motina, nes imu paniskai bijoti visko
o anksciau nesuprasdavau jos...

ledineledi,

nori palinkieti tau visko ko geriausio,nes man sis skausman pazistamas.as taip pat netiekau sovo mergytes .neštumas buvo be komplekaciju,viskas buvo gerai, kai pagimdziu jinai tiesiog nepradejo verkti.daktarai pagalvojo kad su širdute kaškas ir iskart i santariskes nuveze,padare tyrimus ir pasirode kad diafragmos išvarža.ir visi jos organai buvo nesavo vietoje,net širdute buvo beveik kitoje puseje.(taip sunku rasyti ,rankos driaba).Santariskese padare sunkia operacija,šia operacija dare tik vienas gyditojas visoje ligoninėja,o as tikejausi aisku stebuklo kad viskas bus gerai ir tik su šia mintim gyvenau....daktarai sake kad galima buvo pamatititi viska šita neštumo metu per exoskopa...bet.....napamate..po 3 dienu as jos netekau....mes net ligoninėja ja pakrikštijom ir davem šventa varda...bet viskas buvo veltui....man dabar sunku prisiminti kas su manim buvo,tai yra nenoriu...bet ir neiseina....as galvojau isprotesiu,gyventi nenorejau ir tik man artimi žmones padėjo.Dabar pagimdziau antra leliuka,mergyte,labai norejau mergytes,per neštuma vaiksciuojau kaip nesava,nes labai labai bijojau,dariau visokiu tyrimus,kas 2,3 menesi apsilankidavau ginetikos centre,ten jau aisku matosi kiekviena tavo vaikelio ląstelė.pasirode mano mergyte sveika sveikutele,ir kai pagimdziau,tik ir laukiau vieno kada jinai prades verkti.o man norejosi rekti is visu jiegu....ir tu laikikis,viskas bus gerai ir dar karta gerai.linkiu tau is visos širdies visko ko geriausio
QUOTE(evusik12 @ 2007 11 06, 14:00)
Dabar pagimdziau antra leliuka,mergyte,labai norejau mergytes,
Ir mes dar norėtume vienos dukrytės....
Dievulėliau, kai perskaičiau apie Tavo evusik12 dukrytę, - ko tik nebūna.... Jau kai persileidi - dūšią skauda, o čia dar turi keletą dienų... ir paskui nebeturi.... nesuprantu aš to.
Labai skaudi patirtis ievusik12
bet labai dziaugiuosi, kad turite nuostabia dukryte

QUOTE(vaivos juosta @ 2007 11 06, 16:20)
Ir mes dar norėtume vienos dukrytės....
Dievulėliau, kai perskaičiau apie Tavo evusik12 dukrytę, - ko tik nebūna.... Jau kai persileidi - dūšią skauda, o čia dar turi keletą dienų... ir paskui nebeturi.... nesuprantu aš to.
vat ir as kartais pagalvoju kad neteisingas tas gyvenimas...ir dabar ziuriu i savo dukryte ir matau joje kaskoki tai atspindi(galima manau ir taip pasakit)mano pirmos mažylės....net nezinau kaip cia teisingai parasyt