Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

QUOTE(ajuka @ 2008 01 31, 14:17)
Toks ligoniniu sienu plysiuose ir tuno, astparus nes jau viskuom naikintas ir igaves imuniteta  doh.gif buna gi raso kad ligoninese auksinio stafilakoko protrukiai pasitaiko.. na bet gine sako, kad ner ko jaudintis tad as apsimetu kad nesijaudinu bet istikruju ojjj... noris ka nors sudauzyt, reiks servizu imtis grizus namo...

Nu tai jeigu gine sako, tai ji vistiek jau turi patirties ir zino, tai tikrai nesinervink, zinai as kai buvau kazkada Kaune pas gyd. Abraiti, tai jis man sake, kad su infekcijom jo praktikoje visos pagimdo ir tikrai nieko nera baisaus.
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 01 31, 14:17)
Toks ligoniniu sienu plysiuose ir tuno, astparus nes jau viskuom naikintas ir igaves imuniteta  doh.gif buna gi raso kad ligoninese auksinio stafilakoko protrukiai pasitaiko.. na bet gine sako, kad ner ko jaudintis tad as apsimetu kad nesijaudinu bet istikruju ojjj... noris ka nors sudauzyt, reiks servizu imtis grizus namo...

sveika. na kaip nors tikek, kad vaikelio tai nepasieke, tikriausiai ir yra viskas gerai. juk daro tau ultragarsa vis.
o kada tau gimdyt? ar lauksi iki 40 savaiciu? ir kaip del cezario?
bet vistiek as paziuriu i tavo liniuote ir galvoju, kad tau jau tiek nedaug liko. zinau, kad sunku. as pati kasdien vis prisigalvoju visko, nors dar tik pradzia. dabar kaip isprotejus laukiu vaikelio judesiu, nes kai pilvely tylu man kazkaip neramu.
zinau, kad sunku ir kitu raminimai mazai padeda, bet tu stenkis but pozityvi.
as visada galvoju apie tave ir kaip tau sekas ir labai tikiu, kad viskas praeis gerai.
Atsakyti
stengiuos tiket bet pikta ant gyvenimo labai. nu negali viskas ok but..
40sav nelauksiu, planuoju atsigult i ligonine kai 37 bus ir skatint gimdyma, cezario nenoriu, nebent reikes. bent taip kol kas su gyd kalbejom..
tau ir viskas bus gerai smile.gif pamatysi, dar tik pradzia tad tausok nervus ateiciai o jei ramiai laikysies gal ir visa nestuma rami busi tongue.gif ir leliukas ramus bus, nes as nervojaus visa laik beveik ir jauciu vaikas tikrai neramus bus... na bet savrbiasuai kad butu VAIKAS.. tikiu kad mes turesime vaikuciu... visos ir busime laimingos...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 01 31, 14:51)
stengiuos tiket bet pikta ant gyvenimo labai. nu negali viskas ok but..
40sav nelauksiu, planuoju atsigult i ligonine kai 37 bus ir skatint gimdyma, cezario nenoriu, nebent reikes. bent taip kol kas su gyd kalbejom..
tau ir viskas bus gerai  smile.gif pamatysi, dar tik pradzia tad tausok nervus ateiciai o jei ramiai laikysies gal ir visa nestuma rami busi  tongue.gif ir leliukas ramus bus, nes as nervojaus visa laik beveik ir jauciu vaikas tikrai neramus bus... na bet savrbiasuai kad butu VAIKAS.. tikiu kad mes turesime vaikuciu... visos ir busime laimingos...

Oi mergaites, kaip as jums linkiu, kad tik viskas butu gerai, labai nuosirdziai, ir tikrai turi pasibelsti ta laime ir i musu namus kazkada.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 01 31, 14:45)

as visada galvoju apie tave ir kaip tau sekas ir labai tikiu, kad viskas praeis gerai.

zinokit kad as apie jus abi gan daznai pagalvoju ir sirdi jauciu nerima ir vilti kartu, laukiu kartu su jumis... daug daug suspaustu kumsciu uz jus ir kudikelius 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma mergaites friends.gif friends.gif friends.gif ziurekit ir jus nestresuokit, gyvenkit ir kovokit del turimu ir busimu leliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 01 31, 17:56)
zinokit kad as apie jus abi gan daznai pagalvoju ir sirdi jauciu nerima ir vilti kartu, laukiu kartu su jumis... daug daug suspaustu kumsciu uz jus ir kudikelius 4u.gif

dekui. bet as si nestuma kazkaip is ligu neissikapstau. nejau sian i darba vel. didziausi herpes spuogai ant lupu, gerkle skauda. velnias, nu atrodo ir niekur neinu, saugausi, bet vis kazkas prikimba.
o va kaip paradoksas, praeita nestuma nemanau, kad buciau kuo sirgus, viskas buvo taip 'gerai'.
tai sedziu namie ir geriu arbata.
Atsakyti
Sekmes tau 4u.gif
Nedvejok ir nebijok - tau gims nuostabus, sveikas ir mylimas leliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 02 01, 12:26)
dekui. bet as si nestuma kazkaip is ligu neissikapstau. nejau sian i darba vel. didziausi herpes spuogai ant lupu, gerkle skauda. velnias, nu atrodo ir niekur neinu, saugausi, bet vis kazkas prikimba.
o va kaip paradoksas, praeita nestuma nemanau, kad buciau kuo sirgus, viskas buvo taip 'gerai'.
tai sedziu namie ir geriu arbata.

labai padeda nuo gerkles arbatos su daug citrinu, kai sirgau nestuke.gif kazkur 20savaite man labai padejo ir sveik, saugok savo leliuka smile.gif man ir si nestuma kimba visokios bjaurybes unsure.gif ir galvos skausmai nezmoniski, net is nosies kraujuoja...

sianakt beje sapnavau baisu sapna vel... kad man vandenys bega, bet tokie raudoni, tada suprantu kad kraujais plustu... br... pries sventes irgi sapnavau tikius baisius sapnus tai susipykau su vyro giminem doh.gif tai manau sikart vel bus kazkas panasaus...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 02 01, 15:38)
labai padeda nuo gerkles arbatos su daug citrinu, kai sirgau  nestuke.gif  kazkur 20savaite man labai padejo ir sveik, saugok savo leliuka smile.gif man ir si nestuma kimba visokios bjaurybes  unsure.gif ir galvos skausmai nezmoniski, net is nosies kraujuoja...

sianakt beje sapnavau baisu sapna vel... kad man vandenys bega, bet tokie raudoni, tada suprantu kad kraujais plustu... br... pries sventes irgi sapnavau tikius baisius sapnus tai susipykau su vyro giminem  doh.gif tai manau sikart vel bus kazkas panasaus...

nervinames mes, as irgi sapnuoju. sian sapnavau, kad variau i ligonine, kad patikrintu ar vaikelis dar gyvas. nes dabar labai laukiu judesiuku, kartais lyg ir jauciu kazka lengvai stuktelint pilve, nezinau ar cia jau lekius ar siaip kas puksi, oras koks. tai va nakti, pasamonej ir iskyla visos sitos baimes.

Atsakyti
as turiu toki aparata nesiojama dopleri kuris vaikelio sirdele pagauna nuo 12 savaites, tad visad galima pasitikrint ar vaikelis gyvas smile.gif man labai jis padejo nervus apramint, parsisiunciau per ebay
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 02 01, 16:03)
as turiu toki aparata nesiojama dopleri kuris vaikelio sirdele pagauna nuo 12 savaites, tad visad galima pasitikrint ar vaikelis gyvas smile.gif man labai jis padejo nervus apramint, parsisiunciau per ebay

as irgi galvojau, kad reikia man nusipirkti. manau teks, nes labai nerimauju.
Atsakyti