Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

mergos, nekraukit save blogom mintim, jium dabar reik geru emociju. pasiklausikit ramios muzikos, atpalaidokit. saugokit save!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 02 01, 14:38)
sianakt beje sapnavau baisu sapna vel... kad man vandenys bega, bet tokie raudoni, tada suprantu kad kraujais plustu... br... pries sventes irgi sapnavau tikius baisius sapnus tai susipykau su vyro giminem  doh.gif tai manau sikart vel bus kazkas panasaus...

QUOTE(zydra30 @ 2008 02 01, 15:13)
as irgi galvojau, kad reikia man nusipirkti. manau teks, nes labai nerimauju.

Kaip viskas žinoma- išgyventa- košmarai naktimis, įvairiausios kamuojančios mintys doh.gif ...... Viskas bus gerai 4u.gif ir net neabejokit!!!!
Stenkitės iš visų jėgų vyti blogas mintis šalin, atraskit būdą kaip su jom kovoti Kai aš laukiaus Miglužės, man gyd. net neskirdavo konkretaus laiko apžiūrai, tai laikydavaus iki paskutiniųjų, o kai jau matydavau, kad nebesusitvarkau, baimė ima viršų- maudavau pas gyd. ultragarsu pasižiūrėdavom wub.gif ir vėl kuriam laikui ramiau palikdavo blush2.gif
VISKAS BUS GERAI !!!!!!
Atsakyti
labas ajuka, neticia suzinojau kad mes su tavim beveik kaimines.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 02 11, 18:56)
labas ajuka, neticia suzinojau kad mes su tavim beveik kaimines.

ajuka sveika, matau esi prisijungus. kaip tau? kada tavo tiksi gimdymo data, juk labai nedaug liko.
Atsakyti
Rimtai? bigsmile.gif tai kur jus gyvenat? negi ir link rastinenu ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 02 11, 20:17)
Rimtai?  bigsmile.gif tai kur jus gyvenat? negi ir link rastinenu ? mirksiukas.gif

mes sudervei. tai beveik salia, kai turesi jau leliuka, tai galesim su leleis pasivaiksciot. biggrin.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu, nes pati patyriau ta pati.....Skaitau ir vel verkiu...
Ir man lygiai taip pat nutiko 2007 gruodi. Visa nestuma jauciausi puikiai, pilna energijos, visi tyrimai idealus, jokiu problemu nebuvo. Kai suejo 32 savaites pradejau nebejausti vaisiaus judesiu. Nuejau pas ginekologe, ji nenoredama manes gasdinti pasake kad silpnai plaka vaisiaus sirdute, todel liepe krautis daiktus ir vaziuoti i ligonine. O ligonineje pasake kad vaikutis jau keles dienas negyvas. Niekaip negalejau patiketi tuo ka isgirdau.... Man skatino gimdyma ir pati pagimdziau dukryte... Iki siol pries akis vaizdas, kaip gyditoja ant ranku laiko mano kudikeli, kurio man neteko palaikyti... Dar ilgai praeidama pro vaikisku prekiu parduotuves apsiverkdavau....
Autopsija neparode nei genetiniu nukrypimu, nei infekcijos, nei placentos defektu.....
Medikai mano kad vaikelis uzduso del virksteles apsisukimo apie savo asi.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 02 13, 17:06)
Ir man lygiai taip pat nutiko 2007 gruodi. Visa nestuma jauciausi puikiai, pilna energijos, visi tyrimai idealus, jokiu problemu nebuvo. Kai suejo 32 savaites pradejau nebejausti vaisiaus judesiu. Nuejau pas ginekologe, ji nenoredama manes gasdinti pasake kad silpnai plaka vaisiaus sirdute, todel liepe krautis daiktus ir vaziuoti i ligonine. O ligonineje pasake kad vaikutis jau keles dienas negyvas. Niekaip negalejau patiketi tuo ka isgirdau.... Man skatino gimdyma ir pati pagimdziau dukryte... Iki siol pries akis vaizdas, kaip gyditoja ant ranku laiko mano kudikeli, kurio man neteko palaikyti... Dar ilgai praeidama pro vaikisku prekiu parduotuves apsiverkdavau....
Autopsija neparode nei genetiniu nukrypimu, nei infekcijos, nei placentos defektu.....

uzojauta, stipribes. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 02 13, 16:06)

Koks kosmaras, nesuvokiama kaip galima atimti is mamytes savo vaikuti, kuri saugiai nesoja pilvuke verysad.gif
Dievas vel padare klaida. Tokie vaikiukai neturi virsti Angelais cray.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 13 vasario 2008 - 15:20
QUOTE(zarza @ 2008 02 13, 16:06)
Ir man lygiai taip pat nutiko 2007 gruodi. Visa nestuma jauciausi puikiai, pilna energijos, visi tyrimai idealus, jokiu problemu nebuvo. Kai suejo 32 savaites pradejau nebejausti vaisiaus judesiu.

mieloji, labai uzjauciu. sunkus laikas tau dabar, bet pati zinai, nors ir sunku gal kolkas tuo patiketi, kad laikas viska apgydo. laikykis. pasidaryk visus imanomus tyrimus dabar. nes jei vel kada pastosi tau jie pravers, nes tuomet jau negalesi ju padaryti.
bendrauk su draugais, rask zmoniu su kuriais gali pasikalbeti.
uzjauciu.
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 02 13, 17:14)
Koks kosmaras, nesuvokiama kaip galima atimti is mamytes savo vaikuti, kuri saugiai nesoja pilvuke  verysad.gif
Dievas vel padare klaida. Tokie vaikiukai neturi virsti Angelais  cray.gif  console.gif

nevienas vaikiukas neturetu iseit ir tapt angeliuku, vaikam geriausia but su mama.
labai jau daug klaidu daro dievulis.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 02 13, 16:44)
nevienas vaikiukas neturetu iseit ir tapt angeliuku, vaikam geriausia but su mama.
labai jau daug klaidu daro dievulis.

"Taigi ilgiausias gyvenimas niekuo nesiskiria nuo trumpiausio, nes dabartis visiems yra vienoda ir vienoda tai, kas prarandama. Tai, ko netenkame, yra tik akimirka. Juk negalima prarasti to, kas jau praejo, arba to, kas dar bus."
Markas Aurelijus
Guodzia tai, kad bent tenka juos tureti, sunku suvokti ka jaucia mama.Mano mama broliuka prarado pries 30metu, jam buvo tik 2paros, bet skausmas ir tustuma iki siol nera dingusi, tai matyti is asaru akyse kai kalbama apie maziuosius Angelelius.
Man labai gaila tu mamu, kurios niekada net nepajunta savyje uzsimezgusios gyvybes, kurios nepajaucia pacio brangiausio zmogaus pasaulyje buvimo. Turetume vertinti tas akimirkas, kurias praleidome kartu. Juk esam laimingi vien todel, kad nors ir neilgai, bet Jie buvo...
Atsakyti