Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

mano dukryte miega labai jautriai,dienos metu namuose kai ji miega nieko negaliu tvarkyt,nes ji pabunda nuo bet kokio garso doh.gif ,tai as jau stengiuosi tyliai,kad ji issimiegotu,o ir lauke taipat reaguoja i stiprius garsus,tai as ir gainioju visus ir kaimynus ir sunis ir kates smile.gif
Atsakyti
pabundam net nuo zurnalo puslapi vertimo,nuo kiekvieno kad ir menkiausio garselio krupcioja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 04 gegužės 2009 - 10:55
su pirmu vyruku tai budavo bedos nes labai jautriai miegodavo, bet isaugo.o antras vyrukas nelabai kreipia demesi aisku jei labai jau nori miego. biggrin.gif giliausiai miega pirma pusvalandi, o paskui kaip dievas duoda. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mes labai reaguojam į visokius pašalinius garsus, net kai pilve dar gyveno krūpteldavo nuo kokio stipresnio garso ax.gif
Atsakyti
O mes miegam beveik prie betkokiu garsu,as ir tai kai namie bunam, vaikeliui pries miegeli uzleidziu radija ar televizoriu kad visai tylu nebutu.gali jam sunis lot,galiu tvarkytis, galiu su draugem tam paciam kambary plepet .jam vienodai piesia. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(7linute @ 2009 05 04, 19:11)
O mes miegam  beveik prie betkokiu garsu,as ir tai kai namie bunam, vaikeliui pries miegeli uzleidziu radija ar televizoriu kad visai tylu nebutu.gali jam sunis lot,galiu tvarkytis, galiu su draugem tam paciam kambary plepet .jam vienodai piesia. tongue.gif

o kad mes taip miegotumem smile.gif
Atsakyti
as ir nuo pat pirmos dienos vaika pratinau prie tiuksmo, pas mus du sunis namie. tai zinokit visada migdydavau prie ijunkto teliko kad garsas butu, na muzika paleista, zodziu kad visada butu toks triuksmo fonas... ir ka jokiu problemu dabar vaikas miega o as galiu siurbtis po lovytre smile.gif ir grindis plaut ir jinai nenubunda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2009 05 05, 08:22)
as ir nuo pat pirmos  dienos vaika pratinau prie  tiuksmo, pas mus  du  sunis namie.  tai zinokit visada migdydavau prie ijunkto  teliko kad garsas butu, na  muzika paleista, zodziu kad visada butu toks  triuksmo  fonas... ir ka jokiu problemu dabar vaikas miega  o  as galiu  siurbtis po lovytre  smile.gif  ir grindis plaut ir jinai nenubunda smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(7linute @ 2009 05 04, 18:11)
O mes miegam  beveik prie betkokiu garsu,as ir tai kai namie bunam, vaikeliui pries miegeli uzleidziu radija ar televizoriu kad visai tylu nebutu.gali jam sunis lot,galiu tvarkytis, galiu su draugem tam paciam kambary plepet .jam vienodai piesia. tongue.gif

Nu geras thumbup.gif aš tai sakau, mano vaikas ir nuo pirstelėjimo pabunda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuse @ 2009 05 05, 12:31)
Nu geras thumbup.gif  aš tai sakau, mano vaikas ir nuo pirstelėjimo pabunda  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
absoliucios tylos nuo pat gimimo vengiau, bet dabar kol nakciai uzmiega stengiuosi per daug netriuksmauti smile.gif Na o diena kaip iseina smile.gif Nors siurbli kambariu net nebandau jai miegant, nepavyktu tongue.gif
Atsakyti
Musiske jei miega kietai, o dazniausiai taip ir buna, gali duduot i ausi - neprikelsi. Kai tik snaudzia ir labai reikia ka nors buity patvarkyt, tenka sliaziot kuo tyliau cool.gif
Atsakyti