Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

o mes stengiames irgi tyliai viska daryti kai miega, na nebent per daug miega tada jau nebesisaugom, kad diena maziau miegotu, o nakti leistu mums issimiegot lotuliukas.gif
ir nematau as nieko blogo kad netriuksmaujam kai vaikas miega, as pati kai miegu tai man nepatinka jokie pasaliniai garsai, labai erzina, tai kodel vaikui turetu patikti? Jei patys norim miegoti tyloje tai kodel vaikui to neleisti?
Atsakyti
Nei,kai gime pirmas ,nei dabar nevaikstau ant pirstu galu schmoll.gif ,ney minciu tokiu nebuvo.Tyla turi but nakti,o diena verda gyvenimas ir vaikas turi prie to yprast.Mazoji siemet palydejo i rugsejo pirmaja,na visa svent epramiegojo pas teti ant ranku,nes nebijo garsu ir nereikejo man dejuot,kad vaikas labai jautriai miega smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 09 17, 11:21)
o mes stengiames irgi tyliai viska daryti kai miega, na nebent per daug miega tada jau nebesisaugom, kad diena maziau miegotu, o nakti leistu mums issimiegot  lotuliukas.gif
ir nematau as nieko blogo kad netriuksmaujam kai vaikas miega, as pati kai miegu tai man nepatinka jokie pasaliniai garsai, labai erzina, tai kodel vaikui turetu patikti? Jei patys norim miegoti tyloje tai kodel vaikui to neleisti?

Na mes diena elgiames kaip ir visa laika,aisku stengiames garsiai nerekti ar muzika ar siaip nesidauzyti,bet tikrai tyliai ant galu pirsciuku nevaisktome,o del nakties visai kitaip,jau stengiames kuo tyliau,stengiames kad tik jokio triuksmo nebutu ir patys vaisktome tyliai nakti 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif aha kartais, būna
Atsakyti
mes ir su vyru nevaiksciojom tyliai net priesingai ir tv ijungiam arba muzika kad neiprastu prie tylos schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai nevaikstom ant pirstu galu lotuliukas.gif Jinai uzmiega ir su tv ir su grojancia muzika, beto netoli musu namo yra pagrindine gatve, tai ir nuo jos pakanka triuksmo smile.gif
Atsakyti
o mes vaikstom, turi buti tylu ramu ir ne cypt, nes maziukas is kart atsibunda doh.gif nors ei reikia kazkur isvaziuoti, tai specialiai patriuksmauju, bet tada maziukui dzin, parpia nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes ir tikrai nevaikštom ant pirštų galų, viską darom kaip įprastai, jau nuo pirmų dienų ax.gif
Atsakyti
Labutis
Triukšmo nekeliam, bet kartais kai miega, net kambarį išsiurbliuoju ir nieko, miega kaip miegojęs. Tik kai sirguliuoja tai tyliau pabūnam, kad tik pamiegotų ir pailsėtų smile.gif
Atsakyti
niekada kai vaikas miega nereikia vaiksciot ant pirstu galu... jis pas mus ir prie tv miega ir jei sveciu yra galimvisi garsiai sneket nereguoja. ax.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 17, 11:52)
Nei,kai gime pirmas ,nei dabar nevaikstau ant pirstu galu  schmoll.gif ,ney minciu tokiu nebuvo.Tyla turi but nakti,o diena verda gyvenimas ir vaikas turi prie to yprast.Mazoji siemet palydejo i rugsejo pirmaja,na visa svent epramiegojo pas teti ant ranku,nes nebijo garsu ir nereikejo man dejuot,kad vaikas labai jautriai miega  smile.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as pastebejau kad jei visa diena buna kazkoks triuksmo fonas,vaikas ramiai miega ir nereaguoja,o jei buna visiska tyla,tai uztenka puodeli ant stalo padeti-ir prabunda..
tai stengiuos nors tv,ar muzika negarsiai paleist,ir tada galiu ramiai tvarkytis rolleyes.gif
o nakty tai nereaguoja i joki triuksma,miega ir viskas biggrin.gif
Atsakyti