Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

QUOTE(Snake @ 2007 07 13, 10:29)
beje, nuo dazant chna ir basma bet kirpejai klausdavo ka darau plaukam kad jie tokie grazus, blizga ir sutvirteje  thumbup.gif

va va, ir man kirpėja sakė "turbūt labai daug gerų priemonių naudojat, plaukas blizga, sveikas, storas" lotuliukas.gif thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Man reikėtų patarimo.. ;]

Mano dukra užsimanė ryžų - raudonų plaukų. Prieštarauti neprieštaravau, nes vistiek beviltiška... Pasiūliau jai chna, nes jauna būdama pati dažiau ir plaukai tokie ryži gavos. Turiu kirpėją pažįstama tai jau pažadėjo nudažyt. Bet... Neseniai girdėjai iš kelių žmonių, kad su chna jiems kažkokią žalia spalva išėjo. Tokia ryžai žalia ar panašiai... Mano dukters plaukai rusvi - šviesiai rudi. Gal tai priklauso nuo plaukų spalvos? Rudi - ryžai, o šviesūs - ne? Gal kas gali patart?

P.S. Mano dukrai reikėtų, kad spalva būtų ryški...
Atsakyti
QUOTE(Triušis Pušis @ 2007 07 18, 19:13)
Man reikėtų patarimo.. ;]

Mano dukra užsimanė ryžų - raudonų plaukų. Prieštarauti neprieštaravau, nes vistiek beviltiška... Pasiūliau jai chna, nes jauna būdama pati dažiau ir plaukai tokie ryži gavos. Turiu kirpėją pažįstama tai jau pažadėjo nudažyt. Bet... Neseniai girdėjai iš kelių žmonių, kad su chna jiems kažkokią žalia spalva išėjo. Tokia ryžai žalia ar panašiai... Mano dukters plaukai rusvi - šviesiai rudi. Gal tai priklauso nuo plaukų spalvos? Rudi - ryžai, o šviesūs - ne? Gal kas gali patart?

P.S. Mano dukrai reikėtų, kad spalva būtų ryški...

vien nuo xna kad ryža gautųs, tokio dalyko negirdėjau...
čia kiek skaičiau, tai pažaliavimo priežastys:
1. neseniai buvo dažyti plaukai kitais, neaugaliniais dažais;
2. ant xna (nepraėjus mėnesiui po dažymo) dažoma cheminiais dažais;
3. dažoma vien su basma, be xna.

o jūsų dukrai iš pirmo karto tikrai didelio efekto nesimatys, man asmeniškai dažant (aš dažau su xna ir basma), tai gal po trečio karto tik ta spalva ryškiau pasimatė.
o pašviesint tą ryžumą tai galima citrinos sulčių išspaust, ramunėlių arbata plikyt, žodžiu naudot tą, kas šviesina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Manoplaukai rudi, pries saule meta i ryzuma. Daziau 3 basmos ir viena xna. Norejau patamsint islaikaiu tik dvi valandas, daugiau nebeiskenciau. Ir..... Ogi nieko. nenusidaze. g.gif kas cia galetu but? Gal zinot paneles?
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2007 07 19, 08:18)
Sveikos.
Manoplaukai rudi, pries saule meta i ryzuma. Daziau 3 basmos ir viena xna. Norejau patamsint islaikaiu tik dvi valandas, daugiau nebeiskenciau. Ir..... Ogi nieko. nenusidaze.  g.gif  kas cia galetu but? Gal zinot paneles?

pirmąkart dažei?
nes spalva tik po kokio trečio karto kinta..
Atsakyti

Daziau antra karta. Pirma gavosi tokie tamsoki. oi kaip dziaugiausi, bet kadangi galva plaunu kasdien tai po savaites nusiplove, tada vel uzsimaniau pariskint ir gavosi s... verysad.gif
Papildyta:
Ir dar. visos cia dziaugiasi kad joms blizga plaukai. O man ne trupucio. g.gif
Misinuka darau su arbata ir dar to nivea aliejukio pilu.
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2007 07 20, 12:48)
Daziau antra karta. Pirma gavosi tokie tamsoki. oi kaip dziaugiausi, bet kadangi galva plaunu kasdien tai po savaites nusiplove, tada vel uzsimaniau pariskint ir gavosi s...  verysad.gif
Papildyta:
Ir dar. visos cia dziaugiasi kad joms blizga plaukai. O man ne trupucio.  g.gif
Misinuka darau su arbata ir dar to nivea aliejukio pilu.

g.gif keista... gal daugiau basmos dėk g.gif o gal daugiau palaikyt reik g.gif
pas mane tai po primo karto spalvos nebuvo beveik, o blizgesys tai iškart atsirado.. g.gif
Atsakyti
As islaikau ilgiausia 2 val ir 10 min smile.gif
Reikes gal pamegint tada nor iki 3 valandu istempt. smile.gif
Atsakyti
ar aš neteisingai suprantu ,bet kai paskaitau kitoj pusėj pakelio : rašo kad pirmai nudažyti su Chna ,o paskui pradžiūvus plaukams -dažyti su Basma.O juk mes dažom kartu visus miltelius sumaišiusios.Tai kaip čia teisingai daryti ??
Atsakyti
man labai patinka bespalve xna..thumbup.gif plaukai atrodo stori ir zvilgantys bei paryskina ju spalva smile.gif
Atsakyti
[quote=Mantilė,2007 07 20, 23:25]
ar aš neteisingai suprantu ,bet kai paskaitau kitoj pusėj pakelio : rašo kad pirmai nudažyti su Chna ,o paskui pradžiūvus plaukams -dažyti su Basma.O juk mes dažom kartu visus miltelius sumaišiusios.Tai kaip čia teisingai daryti ??
[/
Ir man kažkaip tai užkliuvo g.gif . Bet seniau, kiek mama pasakojo, tai iškart buvo maišoma ir atskirai nesiterliojama. Įdomu, ar atsiras, kas pakomentuotų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asardar @ 2007 07 22, 14:46)
Ir man kažkaip tai užkliuvo  g.gif . Bet seniau, kiek mama pasakojo, tai iškart buvo maišoma ir atskirai nesiterliojama. Įdomu, ar atsiras, kas pakomentuotų  unsure.gif

Iš savo patirties galiu pasakyti tik tiek, kad dažant pirma chna, paskui basma - tamsesnė spalva gaunasi, bet laiko užima tas dvigubas dažymas irgi dvigubai. Dažant sumaišius chna ir basma, spalva tamsėja tik šiek tiek, na bet aš basmos dedu nedaug, tai gal ir kitos dažiusios savo patirtimi pasidalins smile.gif
Atsakyti