Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

Prisiskaiciau, kad xna padeda plaukams tai ir as susigundziau 4u.gif . Tik man dabar reikia jusu patarimo. Esu naturaliai ryzoka, ne visiskai ryza. bet toks atspalvis yra. Kokiom proporcijom maisyt xna su basma, kad gautus sokoladine blush2.gif ?
Atsakyti
labai prasau pagelbet ir apsviesti mane.... mano plaukuciai sviesiai rudi o as noriu sviesiukiek girdejau chana yra augaliniai dazai,o kur ju yra pirkti?kokia kaina?kaip dazyti bus parasyta instrukcijoje,ta prasme kaip ir ne augaliniu dazu ar ne?chana su basma kartu parduoda ar atskirai?koia basmos kaina ir kur pirkti?po kiek laiko spalva nusiplauna ir kiek kartu reik dazyti kad gautum norima spalvyte?labai dekuj is anksto uz atsakymus.... 4u.gif niekada neesu dazius plaukuciu uz tat ir nieko nezinau blush2.gif
Atsakyti
Nu va,pagaliau prisiruošiau su chna ir basma nusidažyt ax.gif ėmiau 3 basma ir 1 chna,plikiau su kava,dabar sėdžiu apsivyniojus galvą ir laukiu rezultato unsure.gif užsitepiau greitai,bet toks įspūdis,kad kažkokį dumblą ant savo galvos kraunu,o ir kvapas... doh.gif nu bet tikiuos,kad pagelbės mano plaukam biggrin.gif šiaip dažydavau su gerais dažais be amoniako,tai plaukučiai sveiki,tik pastaruoju metu labai slinkt padėjo verysad.gif tai galvoju,gal tai padės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 07 29, 21:07)
Nu va,pagaliau prisiruošiau su chna ir basma nusidažyt ax.gif ėmiau 3 basma ir 1 chna,plikiau su kava,dabar sėdžiu apsivyniojus galvą ir laukiu rezultato unsure.gif užsitepiau greitai,bet toks įspūdis,kad kažkokį dumblą ant savo galvos kraunu,o ir kvapas... doh.gif nu bet tikiuos,kad pagelbės mano plaukam biggrin.gif šiaip dažydavau su gerais dažais be amoniako,tai plaukučiai sveiki,tik pastaruoju metu labai slinkt padėjo verysad.gif tai galvoju,gal tai padės unsure.gif

Labai idomu kokia spaalvyte gaavos su tokiom proporcijom 4u.gif ? Beje, o kokia spalvyte plauku buvo pries dazyma blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 29, 20:48)
Labai idomu kokia spaalvyte gaavos su tokiom proporcijom  4u.gif ? Beje, o kokia spalvyte plauku buvo pries dazyma  blush2.gif ?

tamsiai rudai dažydavau,tai kiek čia skaičiau,turėtų gautis panaši ax.gif tik atspalvis bus ryžas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 07 29, 22:20)
tamsiai rudai dažydavau,tai kiek čia skaičiau,turėtų gautis panaši ax.gif tik atspalvis bus ryžas doh.gif

As vis ruosiuos dazyt su chna, bet noreciau gaut sokoladine, gal sakau reiktu imt po du chna ir basma arba tris basma ir viena chna, kad nebutu labai ryzi ax.gif ?..
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš prie Jūsų smile.gif
Dažydavau plaukus su chna, ir spalva graži gaudavos ir plaukai labai pagerėdavo, tik minusas, kad greitai isblukdavo sad.gif Jau kokie metai dažau dažais, vėl noriu sugrįžt prie Chna tik va nebežinau kaip ten su ja elgtis, plaukus reikia dažyt švarius ir sausus ar tiesiog ka tik išplautą galvą, nusausintą rankšluosčiu, ant vieno pokelio rašo vienaip ant kito kitaip, kaip dažot Jūs ?
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2007 07 30, 00:22)
Prisijungsiu ir aš prie Jūsų smile.gif
  Dažydavau plaukus su chna, ir spalva graži gaudavos ir plaukai labai pagerėdavo, tik minusas, kad greitai  isblukdavo sad.gif  Jau kokie metai dažau dažais, vėl noriu sugrįžt prie Chna tik va nebežinau kaip ten su ja elgtis, plaukus reikia dažyt švarius ir sausus ar tiesiog ka tik išplautą galvą, nusausintą rankšluosčiu, ant vieno pokelio rašo vienaip ant kito kitaip, kaip dažot Jūs ?

as per google susiradau parasyta,kad reikia galva issiplauti su sampunu nusausinti ranksluosciu ir dazyti,taip geriau dazai isisavinami,o su chna ir basma galima pasviesint plaukucius? be to basma uz chna reik daryt skystesne taip parasyta,nepadaryti per tirstu nes labai greit dregme isgaruoja tai skysciau reik daryt,ir kiek supratau pirma chna o po to basma reik dazyt nors kai kurie maiso miltelius iskarto,o nezaidzia atskirai
Atsakyti
norejau paklausti apie bespalve chna,tuos miltelius supilti i bliuda ipilti pora laseliu aliejaus ir su vandeniu maisyt ar kaip?jei su vandeniu jis turi buti karstas ar saltas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 07 29, 20:07)

As tai imu tokias pat proporcijastik darau su arbata juoda. Su kava man nepatiko smile.gif
Plaukuciai gavosi rudi. Tik jau labai greitai nusiplauna. sad.gif reikia dazyt kas savaite.
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2007 08 03, 08:18)
As tai imu tokias pat proporcijastik darau su arbata juoda. Su kava man nepatiko smile.gif
Plaukuciai gavosi rudi. Tik jau labai greitai nusiplauna. sad.gif reikia dazyt kas savaite.

kaip zinoti koki kieki pilti arbatos ar kavos i tuos miltelius instrukcijoje yra ar ne?
Atsakyti
as ir vel nusidaziau su vienitos chna misiniu ax.gif visai idomi spalvyte gaunasi, nes maisau kelias spalvas, nes vis viena mano plaukai ilgi ir reikia apie 4 pakiuku. Beje, Droge dabar nuolaida tam misinukui, tik nepamenu aisku kokia anksciau kaina buvo. Vis viena brangiau 10 lt dazymas nesigauna, tik prasiplauna aisku ganetinai greitai unsure.gif
Atsakyti