Prisiskaiciau, kad xna padeda plaukams tai ir as susigundziau
. Tik man dabar reikia jusu patarimo. Esu naturaliai ryzoka, ne visiskai ryza. bet toks atspalvis yra. Kokiom proporcijom maisyt xna su basma, kad gautus sokoladine
?
labai prasau pagelbet ir apsviesti mane.... mano plaukuciai sviesiai rudi o as noriu sviesiukiek girdejau chana yra augaliniai dazai,o kur ju yra pirkti?kokia kaina?kaip dazyti bus parasyta instrukcijoje,ta prasme kaip ir ne augaliniu dazu ar ne?chana su basma kartu parduoda ar atskirai?koia basmos kaina ir kur pirkti?po kiek laiko spalva nusiplauna ir kiek kartu reik dazyti kad gautum norima spalvyte?labai dekuj is anksto uz atsakymus....
niekada neesu dazius plaukuciu uz tat ir nieko nezinau
Nu va,pagaliau prisiruošiau su chna ir basma nusidažyt
ėmiau 3 basma ir 1 chna,plikiau su kava,dabar sėdžiu apsivyniojus galvą ir laukiu rezultato
užsitepiau greitai,bet toks įspūdis,kad kažkokį dumblą ant savo galvos kraunu,o ir kvapas...
nu bet tikiuos,kad pagelbės mano plaukam
šiaip dažydavau su gerais dažais be amoniako,tai plaukučiai sveiki,tik pastaruoju metu labai slinkt padėjo
tai galvoju,gal tai padės
QUOTE(Stigma @ 2007 07 29, 21:07)
ėmiau 3 basma ir 1 chna,plikiau su kava,dabar sėdžiu apsivyniojus galvą ir laukiu rezultato
užsitepiau greitai,bet toks įspūdis,kad kažkokį dumblą ant savo galvos kraunu,o ir kvapas...
šiaip dažydavau su gerais dažais be amoniako,tai plaukučiai sveiki,tik pastaruoju metu labai slinkt padėjo
Labai idomu kokia spaalvyte gaavos su tokiom proporcijom
QUOTE(Daigga @ 2007 07 29, 20:48)
Labai idomu kokia spaalvyte gaavos su tokiom proporcijom
? Beje, o kokia spalvyte plauku buvo pries dazyma
?
tamsiai rudai dažydavau,tai kiek čia skaičiau,turėtų gautis panaši
QUOTE(Stigma @ 2007 07 29, 22:20)
tamsiai rudai dažydavau,tai kiek čia skaičiau,turėtų gautis panaši
tik atspalvis bus ryžas 
As vis ruosiuos dazyt su chna, bet noreciau gaut sokoladine, gal sakau reiktu imt po du chna ir basma arba tris basma ir viena chna, kad nebutu labai ryzi
Prisijungsiu ir aš prie Jūsų 
Dažydavau plaukus su chna, ir spalva graži gaudavos ir plaukai labai pagerėdavo, tik minusas, kad greitai isblukdavo
Jau kokie metai dažau dažais, vėl noriu sugrįžt prie Chna tik va nebežinau kaip ten su ja elgtis, plaukus reikia dažyt švarius ir sausus ar tiesiog ka tik išplautą galvą, nusausintą rankšluosčiu, ant vieno pokelio rašo vienaip ant kito kitaip, kaip dažot Jūs ?
Dažydavau plaukus su chna, ir spalva graži gaudavos ir plaukai labai pagerėdavo, tik minusas, kad greitai isblukdavo
QUOTE(Adietka @ 2007 07 30, 00:22)
Prisijungsiu ir aš prie Jūsų 
Jau kokie metai dažau dažais, vėl noriu sugrįžt prie Chna tik va nebežinau kaip ten su ja elgtis, plaukus reikia dažyt švarius ir sausus ar tiesiog ka tik išplautą galvą, nusausintą rankšluosčiu, ant vieno pokelio rašo vienaip ant kito kitaip, kaip dažot Jūs ?
as per google susiradau parasyta,kad reikia galva issiplauti su sampunu nusausinti ranksluosciu ir dazyti,taip geriau dazai isisavinami,o su chna ir basma galima pasviesint plaukucius? be to basma uz chna reik daryt skystesne taip parasyta,nepadaryti per tirstu nes labai greit dregme isgaruoja tai skysciau reik daryt,ir kiek supratau pirma chna o po to basma reik dazyt nors kai kurie maiso miltelius iskarto,o nezaidzia atskirai
QUOTE(Stigma @ 2007 07 29, 20:07)
As tai imu tokias pat proporcijastik darau su arbata juoda. Su kava man nepatiko
Plaukuciai gavosi rudi. Tik jau labai greitai nusiplauna.
QUOTE(Frija @ 2007 08 03, 08:18)
As tai imu tokias pat proporcijastik darau su arbata juoda. Su kava man nepatiko 
reikia dazyt kas savaite.
kaip zinoti koki kieki pilti arbatos ar kavos i tuos miltelius instrukcijoje yra ar ne?
as ir vel nusidaziau su vienitos chna misiniu
visai idomi spalvyte gaunasi, nes maisau kelias spalvas, nes vis viena mano plaukai ilgi ir reikia apie 4 pakiuku. Beje, Droge dabar nuolaida tam misinukui, tik nepamenu aisku kokia anksciau kaina buvo. Vis viena brangiau 10 lt dazymas nesigauna, tik prasiplauna aisku ganetinai greitai