QUOTE(kvaksiuks @ 2008 04 11, 11:57)
labas
kaip sveikateles ant pavasario? as kaip ir neblogai pradejau jaustis. nes ziema galvojau uzsilenksiu - puslas 104, tada dar labiau susnervinu, kai pasimatuoju, tada jau ir skaudet sirdi pradesa. bet va, issityriau viskas. o viskas prasdiejo nuo to, kad nuejau pas masaziste nugarytes pasimasazuoti, ji kai masazavo, paklause, ar neskauda man sirdies paprastai. pasakiau, kad nuo prolapso skauda. bet va, kilo tokios abejones sirdy, juolab,kad blogai jauciaus ir man vitaminai, kurios skytre cvirkos poliklinkoj, nepamacino. taigis, issityriaus KARDIOLITOJ, ir ka jus sau manot - kaip Cvirkos poliklinikoj prigasdine buvo, kad prolapsas, kad jokio fizinio kruvio negalima ir t.t. tai kardiolitoj priesingai - kai tik nuejau, spaudimas buvo 15o/90. pamyniau dvirati - ogis ogis spaudimas idealus - 120/80. sako, tau fizinis kruvis ne tik kad negalimas, bet ir butinas. jokiu pakitimu organiniu sirdyje nera, prolapsiukas mazytis, net negalima jo prolapsu vadint. nustate, kad yra hiperkinetinis sirdies sindromas - padidintai reaguoja sirdis i stresorius, pervargimus ir t.t. akurat, kai paanalizavau savo gyvenimas, pastarieji metai ir pastaruosius metus dibtas darbas pilni streso buvo, pervargimo, virsvalandziai ir t.t. taigis, suplojau nemazai, bet nors uz eras naujienas. prirase betalok zok 25gr dukart dienoj, tai geriu sau ir vargo kol kas tpfu tpfu nematau
tai va, galvoju, kuriais daktarais tiket - kurie prigasdino, neleido jokio fizinio kruvio, ar kitais, kuri liepe fizini ***** daryt?
Labas. Norėčiau paklausti tavęs dėl betalok zok, kuriam laikui tau jį prirašė ir gal paaiškino koks jo poveikis, ritmą gal reguliuoja? Esu pati šį vaistą gėrusi kelerius metus, bet jau senokai, man jį buvo išrašiusi šeimos gyd., gėriau gal metus, po to nutraukiau.
Šiaip mano pagrindinė problema toks lyg deginantis maudimas širdies plote, kartais dūrimas, būna kad tai kartojasi keletą dienų iš eilės... Aišku aš turiu kaip ir aiškią diagnozę : nerimo priepuoliai ir panikos atakos, esu gėrusi antidepresantus -juos vartojant jokių širdies problemų beveik nebūdavo, bet dabar jau pusmetį nebegeriu AD, tai širdelę vis dažniau pamaudžia ir tada aišku iškart neramumams ima

Esu buvus pas kardiologus santariškėse, ten atliko echoskopiją, rado ir man tą prolapsą, bet manęs kažkaip juo negąsdino, jokių kitų pakitimų nerado; o kardiograma tai visuomet ideali, spaudimas irgi, tik būdingas pagreitėjęs pulsas. Dviračio minti man kažkodėl neskyrė

, tai buvau net sunerimusi, kad gal nelabai kaip čia mane ištyrė. Mano diagnozė - paroksizminė tachikardija - nerimo paroksizmai. Tachikardijos priepuoliai man irgi būna, tai man rekomendavo užrašyti kardiogramą priepuolio metu, nu bet tai man rodos visiška utopija ir dar pasiūlė atlikti tokį tyrimą, kai tachikardija sukeliama dirbtiniu būdu, ir nustatoma ar ji pavojinga ar ne, bet pati kardiologė pasakė, kad mano atveju dar kaip ir nėra būtina tą tyrimą atlikti, tai tuom mano vizitas ir užsibaigė.