Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė ( 13 dalis )

QUOTE(ingaBan @ 2007 07 03, 17:17)
jau viskas apeita verysad.gif

o pasisiuti pagal savo modeliuka nenori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 07 03, 09:07)
user posted image

tobula nuotaka, suknelė taip pat, originali, jaunatviška, mergaitiška, lengva, nuotakos neužgožia "kvarbatkos", blizgiai, veido neslepia storas "špakliaus" sluoksnis. mano akimis idealu smile.gif

sorry, kad pavogiau kažkieno foto. bet neįmanoma nesigėrėti...

aciu mergaites uz grazius zodzius - cia as su ta suknute tekejau... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvadalupe @ 2007 07 03, 15:52)
aciu mergaites uz grazius zodzius - cia as su ta suknute tekejau... 4u.gif  smile.gif

Jeigu veiksmas vyko Vln, Katedroje, tai as tave gyvai maciau, ejau persisukus lotuliukas.gif nes labai graziai atrodei
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 07 03, 17:18)
Jeigu veiksmas vyko Vln, Katedroje, tai as tave gyvai maciau, ejau persisukus  lotuliukas.gif nes labai graziai atrodei

lotuliukas.gif

aha ir man grazu, vasariskai taip atrodo 4u.gif
bet as tai per vestuves kazkaip noriu buti princese biggrin.gif kaip sakant nors viena diena gyvenime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 07 03, 18:27)
lotuliukas.gif

aha ir man grazu, vasariskai taip atrodo  4u.gif
bet as tai per vestuves kazkaip noriu buti princese  biggrin.gif  kaip sakant nors viena diena gyvenime  smile.gif

as irgi noriu but kaip princese, juk tik viena karta teki, na galima ir keleta, bet bus ne tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2007 07 03, 14:23)
prisiminiau,kad kažkada man buvo atsiuntę vestuvines nuotraukas blink.gif  doh.gif
iki šiol nesuprantu kaip suknelė laikėsi  g.gif

http://i195.photobuc...s/WED_IMG_2.jpg
http://i195.photobuc...s/WED_IMG_1.jpg

doh.gif doh.gif doh.gif vejazau jezau biggrin.gif ne nu bet rimtai, kaip cia ta sukyte laikos (tikliau sijonas) g.gif man cia labiau i pilvo sokio suknele primena, o ne i vestuvine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 03, 19:40)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  vejazau jezau  biggrin.gif  ne nu bet rimtai, kaip cia ta sukyte laikos (tikliau sijonas)  g.gif  man cia labiau i pilvo sokio suknele primena, o ne i vestuvine  ax.gif

man čia ne tai, kad negražu, bet paprasčiausiai neestetiška net. totalus skonio neturėjimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2007 07 03, 13:51)
ehhhh,kiek grožybių  4u.gif  nors išsiskirk ir dar kartą tekėk  lotuliukas.gif vis dėl to verta nors kartą gyvenime sau tokią šventę padaryti ir pasijusti princese  thumbup.gif
vis praeidama pro vestuvinių suknelių salonus spoksau į naujus modelius  blush2.gif
tekėjau prieš 2 metus...pasirinkau netradicinę suknelę,nes kai pirmą kartą ją pamačiau,taip ir įsimylėjau  rolleyes.gif visiškai jokio diskomforto nejaučiau,nes buvo labai lengvo audinio  thumbup.gif  parodysiu,bet prašau pomidorų labai nemėtyti  pomidorai2.gif  biggrin.gif

http://i195.photobuc...enis/svadba.jpg

labai grazi suknute! Ir pora jus tikrai grazi!!!!
Atsakyti
QUOTE(ingaBan @ 2007 07 03, 16:17)
jau viskas apeita verysad.gif

na tada neisivaizduoju kokio paprastumo sukneles tu nori g.gif gal tada bandyk siutis mirksiukas.gif
Atsakyti
valentino
user posted imageuser posted image
pronovias
user posted image

siulau apsilankyti :www.yolandacouture.com - suknytes gale grazeja,manau ten naujesnes kolekcijos...
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 04, 03:20)
pronovias
user posted image

Sita tikrai nuostabi suknyte... bigsmile.gif
Man dar sios is 'Pronovias' mielos... ax.gif

O cia, kam labai ilgi 'šleifai' patinka mirksiukas.gif
user posted image