QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 14:36)
as sias dienas gyvenau didziuliame kosmare, kurio nei vienai nelinkeciau. cia as matau tik savo kalte, kad galejau papult i toki salona. geguzes 2 diena as pas ja uzsisakiau siutis suknele. ir zadejo kad po menesio suknele bus baigta. as zinoma patikejau. bego laikas kiekviena miela savaite as vaziavau pas ja ir klausinejau kada gi bus pradeta siuti. ji vis aiskino kad medziaga siunciama ir jau tikrai kita savaite pradesim siut. taip tesesi iki sio laiko. tik aisku as jau ne savaitem laksciau o kas 2 dienas. ji ta pati zadejo nesnervuok mergaite. viskas bus gerai. nors visi draugai man jau sako varyk is tos durnes . matai kad tu liksi be suknes. kaip vakar pagaliau sulaukiau skambucio kad medziaga grizo. nuvaziuoju o ten ruda. sako bet paziurek kaip grazu. tada as aisku scena iskeliau ir sako nepatinka varyk is cia. kai liko 3 savaites. kaip as siandien kamavausi nakti. keikiau.
bet nuvaziavau siandien i pati pirma Vilniaus salona ir issinuomavau suknele, kuri man patinka. nors pasirinkimo jau aisku nebebuvo. tik manau kad rankpinigiu uz savo siunama kabutese suknele tai as manau ir nebeatgausiu. nes tipo nutraukiu sutarti.

o siaip, manau, dar ir spetum pasisiut, jei nebutu labai sudetinga
beje, parodyk isnuomota suknele

is kokio salono?
tiesa, o kiek rankpinigiu davei siuvejai?
Papildyta:
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 14:54)
spalva sutarty tai yra. ji sako jei netinka tai as kita pakeisiu. cia sako jokiu problemu. liko 2 savaites iki 20 o ji dar medziagos ieskos. as ja netikiu nei kiek. ji atseit aiskina kad per 4 dienas man pasius ta sukne. o kaip man ja bepatiket kaip ji taip daro. be to geras niuansas. pasiziuriu i savo sutarti neturiu jos paraso. su savo parasu ji gyvate pati paseme, o as vepla nepastebejau. tai gi tokia kaip sutartis negalioja. jei ji man neatiduos pinigu sakiau bent i laikrasti parasysiu apie puiku salona
nebetikek ja, ir nesisiuk pas ja

jei noretum, rekomenduociau kita siuveja