Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė ( 13 dalis )

[quote=Vivato,2007 07 02, 21:56]
cia pati neriai?
siaip kaip ranku darbas tai......... ohohooooo,
bet tokios as nenoreciau vestuvines, blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2007 07 03, 15:23)
prisiminiau,kad kažkada man buvo atsiuntę vestuvines nuotraukas blink.gif  doh.gif
iki šiol nesuprantu kaip suknelė laikėsi  g.gif

http://i195.photobuc...s/WED_IMG_2.jpg
http://i195.photobuc...s/WED_IMG_1.jpg

schmoll.gif , tu tokios noretum biggrin.gif
Atsakyti
pati neriau smile.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 07 03, 08:07)
tobula nuotaka, suknelė taip pat, originali, jaunatviška, mergaitiška, lengva, nuotakos neužgožia "kvarbatkos", blizgiai, veido neslepia storas "špakliaus" sluoksnis. mano akimis idealu smile.gif

sorry, kad pavogiau kažkieno foto. bet neįmanoma nesigėrėti...

čia gi mano draugė bigsmile.gif tikrai labai graži nuotaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 11:30)
pati neriau smile.gif

tiesiog puiku biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
as sias dienas gyvenau didziuliame kosmare, kurio nei vienai nelinkeciau. cia as matau tik savo kalte, kad galejau papult i toki salona. geguzes 2 diena as pas ja uzsisakiau siutis suknele. ir zadejo kad po menesio suknele bus baigta. as zinoma patikejau. bego laikas kiekviena miela savaite as vaziavau pas ja ir klausinejau kada gi bus pradeta siuti. ji vis aiskino kad medziaga siunciama ir jau tikrai kita savaite pradesim siut. taip tesesi iki sio laiko. tik aisku as jau ne savaitem laksciau o kas 2 dienas. ji ta pati zadejo nesnervuok mergaite. viskas bus gerai. nors visi draugai man jau sako varyk is tos durnes . matai kad tu liksi be suknes. kaip vakar pagaliau sulaukiau skambucio kad medziaga grizo. nuvaziuoju o ten ruda. sako bet paziurek kaip grazu. tada as aisku scena iskeliau ir sako nepatinka varyk is cia. kai liko 3 savaites. kaip as siandien kamavausi nakti. keikiau.

bet nuvaziavau siandien i pati pirma Vilniaus salona ir issinuomavau suknele, kuri man patinka. nors pasirinkimo jau aisku nebebuvo. tik manau kad rankpinigiu uz savo siunama kabutese suknele tai as manau ir nebeatgausiu. nes tipo nutraukiu sutarti.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 13:36)

bet nuvaziavau siandien i pati pirma Vilniaus salona ir issinuomavau suknele, kuri man patinka. nors pasirinkimo jau aisku nebebuvo. tik manau kad rankpinigiu uz savo siunama kabutese suknele tai as manau ir nebeatgausiu. nes tipo nutraukiu sutarti.

situacija nepavydetina unsure.gif mano pasirasytoj sutartyj buvo nurodyta medziagos spalva ir pavadinimas, o kaip tavojoj? Nes tikrai turi atgauti pinigus, balta ir ruda juk ne tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 07 04, 14:50)
situacija nepavydetina  unsure.gif mano pasirasytoj sutartyj buvo nurodyta medziagos spalva ir pavadinimas, o kaip tavojoj? Nes tikrai turi atgauti pinigus, balta ir ruda juk ne tas pats  doh.gif

spalva sutarty tai yra. ji sako jei netinka tai as kita pakeisiu. cia sako jokiu problemu. liko 2 savaites iki 20 o ji dar medziagos ieskos. as ja netikiu nei kiek. ji atseit aiskina kad per 4 dienas man pasius ta sukne. o kaip man ja bepatiket kaip ji taip daro. be to geras niuansas. pasiziuriu i savo sutarti neturiu jos paraso. su savo parasu ji gyvate pati paseme, o as vepla nepastebejau. tai gi tokia kaip sutartis negalioja. jei ji man neatiduos pinigu sakiau bent i laikrasti parasysiu apie puiku salona
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 14:36)
as sias dienas gyvenau didziuliame kosmare, kurio nei vienai nelinkeciau.  cia as matau tik savo kalte, kad galejau papult i toki salona. geguzes 2 diena as pas ja uzsisakiau siutis suknele. ir zadejo kad po menesio suknele bus baigta. as zinoma patikejau. bego laikas kiekviena miela savaite as vaziavau pas ja ir klausinejau kada gi bus pradeta siuti. ji vis aiskino kad medziaga siunciama ir jau tikrai kita savaite pradesim siut. taip tesesi iki sio laiko. tik aisku as jau ne savaitem laksciau o kas 2 dienas. ji ta pati zadejo nesnervuok mergaite. viskas bus gerai. nors visi draugai man jau sako varyk is tos durnes . matai kad tu liksi be suknes. kaip vakar pagaliau sulaukiau skambucio kad medziaga grizo. nuvaziuoju o ten ruda. sako bet  paziurek kaip grazu. tada as aisku scena iskeliau ir sako nepatinka varyk is cia. kai liko 3 savaites. kaip as siandien kamavausi nakti. keikiau.

doh.gif o siaip, manau, dar ir spetum pasisiut, jei nebutu labai sudetinga mirksiukas.gif
beje, parodyk isnuomota suknele mirksiukas.gif is kokio salono?
tiesa, o kiek rankpinigiu davei siuvejai? mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 14:54)
spalva sutarty tai yra. ji sako jei netinka tai as kita pakeisiu. cia sako jokiu problemu. liko 2 savaites iki 20 o ji dar medziagos ieskos. as ja netikiu nei kiek. ji atseit aiskina kad per 4 dienas man pasius ta sukne. o kaip man ja bepatiket kaip ji taip daro. be to geras niuansas. pasiziuriu i savo sutarti neturiu jos paraso. su savo parasu ji gyvate pati paseme, o as vepla nepastebejau. tai gi tokia kaip sutartis negalioja. jei ji man neatiduos pinigu sakiau bent i laikrasti parasysiu apie puiku salona

nebetikek ja, ir nesisiuk pas ja schmoll.gif jei noretum, rekomenduociau kita siuveja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 15:36)

sveika,
ne tu sutarti nutraukiai, o jie nesilaike sutarties ir neatveze Tau medziagos kurios Tu uzsisakei
Atsakyti
salonas. Santa . o rankpinigiai tai 200. nera daug bet principo reikalas kodel as turiu moket uz daikta kurio negavau. ir dar kiek nervu kai taip daro. nieko nevalgiau nuo vakar pietu. kasniai springsta.
Papildyta:
va dar is kitos puses
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 16:26)
salonas. Santa . o rankpinigiai tai 200. nera daug bet principo reikalas kodel as turiu moket uz daikta kurio negavau. ir dar kiek nervu kai taip daro. nieko nevalgiau nuo vakar pietu. kasniai springsta.
Papildyta:
va dar is kitos puses

grazute , 4u.gif
Atsakyti