Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė ( 13 dalis )

QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 15:26)
salonas. Santa . o rankpinigiai tai 200. nera daug bet principo reikalas kodel as turiu moket uz daikta kurio negavau. ir dar kiek nervu kai taip daro. nieko nevalgiau nuo vakar pietu. kasniai springsta.
Papildyta:
va dar is kitos puses

suknele thumbup.gif
o del rankpinigiu, bandyk ispest mirksiukas.gif
Atsakyti
Ji man patinka, viskas ciki. bet jei situacija butu kita buciau tikrai kita isinuomavus. bet kurios man patiko jau uzsakytos buvo. puske sake gal gyvai ant manes daug graziau atrodo, o man gal nuotraukoj. gal kai save matau kazkaip kitaip ziurisi
Atsakyti
Ezaite, tokioj kaip tavo situacijoj gali pakovoti del rankpinigiu... Man panasiai buvo kitam salone. jei nesileis i kalbas sugudrauk - pasakyk kad visuose forumuose parasyti kas tau nutiko, ivardinsi visur ju salona ir pan. Patikek, neigiami atsiliepimai jiems kainuos tikrai brangiau nei tie 200Lt smile.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Simonele @ 2007 07 04, 15:35)
Ezaite, tokioj kaip tavo situacijoj gali pakovoti del rankpinigiu... Man panasiai buvo kitam salone. jei nesileis i kalbas sugudrauk - pasakyk kad visuose forumuose parasyti kas tau nutiko, ivardinsi visur ju salona ir pan. Patikek, neigiami atsiliepimai jiems kainuos tikrai brangiau nei tie 200Lt smile.gif Sekmes!

kad netilesiu tai be abejo. vakar kai paprasiau kad jie pasirasytu ant savo sutarties, tai jie kiso pinigus imkit ir varykit is cia. koks izeidimas kad atseit as nepasitikiu. bet as buvau nevylty kad nerasiu suknes ir neemiau. tikejausi ju maldaut ir prasyt kad pasiutu sukne. o dabar jau kitaip galvoju.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 15:39)
kad netilesiu tai be abejo. vakar kai paprasiau kad jie pasirasytu ant savo sutarties, tai jie kiso pinigus imkit ir varykit is cia. koks izeidimas kad atseit as nepasitikiu. bet as buvau nevylty kad nerasiu suknes ir neemiau. tikejausi ju maldaut ir prasyt kad pasiutu sukne. o dabar jau kitaip galvoju.

labai grazute suknyte issirinkai.geros sventes ir nepergyvenk labai.svarbiausia,kad radai gal ir ne pacia tobuliausia suknyte,bet miela sirdziai.kokia buvo suknytes kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 07 04, 15:42)
labai grazute suknyte issirinkai.geros sventes ir nepergyvenk labai.svarbiausia,kad radai gal ir ne pacia tobuliausia suknyte,bet miela sirdziai.kokia buvo suknytes kaina? 4u.gif

buvo tai 1700Lt. nusiderejau iki 1300Lt.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 15:45)

nu matai kaip gerai thumbup.gif uz tokia kaina turbut nepasisiutum? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ezaite siulau kuo greiciau kreipts i vartotoju teises, patikek iskart reikalai klostysis i gera puse, cia jau isbandytas reikalas drinks_cheers.gif . Tau reikia kreiptis i nemaisto vartotoju teises, telefono numeri gali gauti paskambinus i informacija. Tau viska ten paaiskins. Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 15:45)

super kainyte,kaip ir suknyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 13:45)

Jau suknele, tikrai labai grazhi smile.gif ir man liabai patinka, ne pusta prilaiko krtine, ash tokios ir ieshkojau smile.gif jau dabar nusiraminau (begedishkai, kad savo vestuvem ) tikrai ka rasiu smile.gif liuks ezaite, laaaaaabai grazhi suknele drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 16:45)

puiki kaina thumbup.gif ,
nusiramink, ir nesigadink nuotaikos del kazkokios varlos, o su vartotoju teisem tau gerai patare, oi kaip visi ju bijo ir tikrai bus tavo virsus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
EZAITE suknyte tai tikrai labai grazi wub.gif sumaisyk su zemem ta salona, kad taip neatsakingai elgiasi su klieantais. Beje linkiu nuostabiu vestuviu 4u.gif
Atsakyti