Beje, apie vaiko padėtį visai neįmanoma aiškiai nuspręst kol jis dar toks sąlyginai nedidelis. Štai šiandien jis man bumbsi dešiniam šone, žemai gana. O kaip tik šiandien buvau echo, tai akivaizdu, kad toj vietoj- jo galvytė. O kojyčių tai kaip ir nejaučiu, turėčiau jas jausti kažkur bambos aukštyje.
Sveikos,
Mano pilietis(ė) apsireiske 18sav, taip nedrasiai, o po savaites ir iki siol kaip tikras varatliuzu meistras, atrodo dar nedidelis nestumas, o kaip spiria, tai net pilvo sonas issoka, tada labai linksma buna, iskart apnuoginu pilveli ir stebiu...Nors retkarciais, kai i velu vakara isiduksta, tai sudrausminu, nes ir mamytei pailseti reikia...
Tik turim problemele.."ten apacioje" kaip kamuoliu isspardyta...skauda nuo menkiausio judesi, ypac kairej pusej
Gal kuriai irgi tas "malonumas" prasidejo...Nezinau ar tai rimta, bet guodziuosi, kad tai tik raisciai
O visoms linkiu kuo lengvesnio pilveliu nesiojimo
Mano pilietis(ė) apsireiske 18sav, taip nedrasiai, o po savaites ir iki siol kaip tikras varatliuzu meistras, atrodo dar nedidelis nestumas, o kaip spiria, tai net pilvo sonas issoka, tada labai linksma buna, iskart apnuoginu pilveli ir stebiu...Nors retkarciais, kai i velu vakara isiduksta, tai sudrausminu, nes ir mamytei pailseti reikia...

Tik turim problemele.."ten apacioje" kaip kamuoliu isspardyta...skauda nuo menkiausio judesi, ypac kairej pusej

O visoms linkiu kuo lengvesnio pilveliu nesiojimo

Sakykite, o kada baigiasi penktas menuo, po kiek savaiciu?

QUOTE(Nightwish19 @ 2008 03 02, 21:37)
Aš tai taip skaičiuoju: prie paskutinių mėnesinių pridedu savaitę ir tada mėnesius. Pvz. pas mane MS buvo rugsėjo 27+ 7d. tai bus spalio 4. Vadinas, kovo 4 sueina lygiai 5 mėnesiai. Tuo metu man bus apie 23 savaitės.
Dar šiandien sužinojau, kad trečias trimestras prasideda, suėjus 28 savaitėms.

cia skaiciuojama nuo pirmos paskutiniu menesiniu dienos,o 6menesiukas prasideda nuo 24sav,tai tu jau po keliu dieneliu ten perkopsi
Mes su savo zirniuku dienele vyresni
.Smagu rasti mamyciu,kurios laukiasi tiek pat kaip ir as,gal ir gimdysim ta pacia diena
Gal jau zinot ka turesit?

Gal jau zinot ka turesit?
pagal mano skaičiavimus- aš jau perėjau į 6 mėn.
turėsiu berniuką, jei ultragarsas neapgauna.
o tu?

turėsiu berniuką, jei ultragarsas neapgauna.

o tu?

Judesiukus jauciu nuo 18 savaiciu. Dabar jau 23 eina. Tai labai ivairiai- tai stipriau, tai silpniau jauciu...
o del svorio priaugimo, tai paskubejau siek tiek, jau turiu +13kg

o del svorio priaugimo, tai paskubejau siek tiek, jau turiu +13kg

Man prasidejo 20-ta savaite. Jauciuosi puikiai nuo pat nestumo pradzios - niekada nepykino, nieko neskauda ir nespazmuoja (tik pienlige atsirado, ko niekada seniau nebudavo). Dingo mieguistumas, buves nestumo pradzioj, kartais lakstau taip, tarsi nebuciau
. Pilvukas matosi, bet dar mazas. Tikiuosi, jau nuo dabar ims sparciau augti
. Kiek svorio priaugau, tiksliai nezinau, nes pries pastojant neturejau svarstykliu ir nesisveriau, bet dabar sveriu 56kg. Apetitas buvo padidejes tik pacioj nestumo pradzioj, dabar valgau normaliai, kaip visada, bet tikrai ne daugiau. Neatsirado jokia tamsi juosta pilvo apacioj, kaip visur raso, tik pilvukas pasidenge svelniais pukeliais
. Be abejo, krutine issipute... Visada vos tempe iki A dydzio, o dabar gal jau greit pasieks B
(tikiuosi, ne...). Vyras tai dziaugiasi, o as susirupinus, kaip ji atrodys po gimdymo... Na, o mazasis gyventojas nepasakyciau, kad plazda, greiciau atlieka akrobatinius judesius, nes paryciais taip pradeda muistytis, kad atrodo, pilve visi vidiniai organai maisosi!

Mano mažiuko pirmus judesiukus pajutau 19sav. Ir po to pirmo karto, kiekviena vakara jutau silpnus judesiukus, o dabar jau ir rytais jauciu, o vakar buvome echoskopijoje, tai gydytoja pasake, kad labai isdykes yra, nepastovus, daug juda, nors as nepasakyčiau, kad labai jauciu judesiukus, gal ne visus judesiukus jaucia mamyte, o tik stipresnius, nes echo parode, kad daug juda.
Jokios juostos ant pilvo neatsirado, o plaukeliu-pūkeliu tikrai yra, gal tai no lyties mazylio priklauso
Valgau normaliai, kaip ir iki nestumo, priaugau 3kg.
Veido oda pagrazejo, dingo visi spuogeliai, kurie kartais išdygdavo. Dabar oda švelnute, lygi. Tik pasidarė is kombinuotos, linkusios riebaluotis, sausa. Bet man labiau patinka dabartine jos būkle, kai yra sausa, negu kombinuota.

Jokios juostos ant pilvo neatsirado, o plaukeliu-pūkeliu tikrai yra, gal tai no lyties mazylio priklauso

Valgau normaliai, kaip ir iki nestumo, priaugau 3kg.
Veido oda pagrazejo, dingo visi spuogeliai, kurie kartais išdygdavo. Dabar oda švelnute, lygi. Tik pasidarė is kombinuotos, linkusios riebaluotis, sausa. Bet man labiau patinka dabartine jos būkle, kai yra sausa, negu kombinuota.
Lena.lt, sakot, gal pukuotas pilvukas priklauso nuo vaikucio lyties? O jus zinot jau savo maziuko lyti? As dar ne, todel man labai idomu visokie dalykai, kurie gali (bet nebutinai) parodyt vaikucio lyti...
Mano veidas taip pat pasitaise. Anksciau buvo misri oda, budavo spuogeliu, o dabar pasausejo ir neberia.

Mano veidas taip pat pasitaise. Anksciau buvo misri oda, budavo spuogeliu, o dabar pasausejo ir neberia.

QUOTE(VVaiva @ 2008 03 20, 03:02)
Lena.lt, sakot, gal pukuotas pilvukas priklauso nuo vaikucio lyties? O jus zinot jau savo maziuko lyti? As dar ne, todel man labai idomu visokie dalykai, kurie gali (bet nebutinai) parodyt vaikucio lyti...

Aš tai dažnai atspėju pagal pilvo formą... dar ne karto nesuklydau. Toks smailesnis pilvas, tvarkingesnis, netgi gražesnis - berniukas; o kai visa pilvo zona didelė, šonai - mergytė... dėl mergyčių, tai dar netiksliai, bet jei smailus pilvas, tai tikrai vaikinukas

[quote=VVaiva,2008 03 19, 20:02]
[/quote]
tai kad gal greiciau nuo pasikeitusiu hormonu pusiausvyros tas plaukuotumas.
aisku zmones visada bando kazkaip nuspeti vaikelio lyti, zinoma daznai ir pataiko, juk ne tiek daug variantu yra
, tik du.
[/quote]
Man prasidejo 20-ta savaite. Jauciuosi puikiai nuo pat nestumo pradzios - niekada nepykino, nieko neskauda ir nespazmuoja (tik pienlige atsirado, ko niekada seniau nebudavo). Dingo mieguistumas, buves nestumo pradzioj, kartais lakstau taip, tarsi nebuciau
[/quote]
ir as labai gerai jauciaus, bet va jau kelios dienos, kazkaip viskas kitaip. atrodo pradejau pavargti greiciau, kazkaip ir veida raudonis ismusa, manau kojos siek tiek patino. prasideda visi malonumai, o dar gana daug savaiciu liko...

[/quote]
tai kad gal greiciau nuo pasikeitusiu hormonu pusiausvyros tas plaukuotumas.
aisku zmones visada bando kazkaip nuspeti vaikelio lyti, zinoma daznai ir pataiko, juk ne tiek daug variantu yra

[/quote]
[/quote]
ir as labai gerai jauciaus, bet va jau kelios dienos, kazkaip viskas kitaip. atrodo pradejau pavargti greiciau, kazkaip ir veida raudonis ismusa, manau kojos siek tiek patino. prasideda visi malonumai, o dar gana daug savaiciu liko...