Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

o as pasigirsiu,kad sendien choskopa pirma karta dare ir sake kad viskas labai gerai (aisku kiek matosi) ir nuotraukyte dave,o kai atsuko judesiukus pazet,tai negalejau asaru sulaikyt.. 4u.gif blush2.gif tik lyties dar nemate,bet man kazkaip visai tas nesvarbu... mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi pasigirsiu - man taip pat siandien echoskopa dare! clap.gif Su vyru buvom, tai maniskiui net asarele nuriedejo - jis pirma karta pamate musu maziuka. smile.gif Kaip faina, negaliu apsakyt, kai ekrane matai savo vaikuti! Sake, viskas gerai, gimdymo termina siek tiek ankstesni nustate, nes mazutis ne toks jau ir mazas... Lelius visa laika spurdejo, kol echo dare - rankutem veiduka liete, spardesi, vartesi kaip uzsuktas! Net keista, nes as tiek daug jo judesiuku nejauciu. Visada galvojau, kad nesioju berniuka, bet gydytoja ziurejo ziurejo tarp kojyciu ir nusprende, kad greiciausiai cia mergyte ax.gif . As iskart siandien puoliau pirkt suknuciu! blush2.gif Nors sako, kad labai daznai gydytojai suklysta, nustatydami vaikucio lyti...
Atsakyti
o pas mus greiciausiai bus berniukas tongue.gif juda pastoviai,kas pora valandu primena man kad jis vis stipreja biggrin.gif vyrui labai patinka su musu vaikuciu bendraut tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, turiu problemėlę verysad.gif . Kaip iš tikro reikia skaičiuoti nėštumą? Ar keturios savaitės tai jau mėnuo? Bet tada išeitų, kad nėštumas trunka 10 mėnesių. Ar keturios savaitės ir keturios dienos mėnuo? Tai kaip iš tikro - visai susipainiojau blush2.gif
Atsakyti
labukas ax.gif as cia naujoke blush2.gif nusprendziau parasyti nes turiu viena klausima ir niekur apie tai nieko nerandu g.gif .tai va esu 6men nescia ir jau berods 4kartus dare echoskopa is sako kad prie vaisiaus smegeneliu yra vandens(smegenelem vystantis jis turetu issisklaidyt)taciau pas mane nesisklaido ir man neramu fear.gif ir man neramu tai norejau paklaust gal kam taip buvo nutike?? g.gif
Atsakyti
sveikinu visas ipusejusias nestukes 4u.gif
mudu su zirniuku (taip vadinu savo leliuka) taip pat norim pasidalinti savo patirtimi nestuke.gif
kad gyvena kazkas pilvelyje tai jau leido suzinoti bunant 15 sav, (dabar esm 19) ir vis dazniau suspurdedavo, labai nezymiai, bet pajusti galima, sia savaite tai jauciu kiekviena diena, ypatingai vakarais, kai mudu su teveliu sumingam, o gudruolis tik pradeda savo veikla bigsmile.gif
o jei kurios dar nejaucia nieko, tai pabandykit kas vakara su pirstu galiukais pabarbenti i pilvuka, taip sakant pakalbinkit savo slapukus, tikrai padeda mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Man irgi jau 20-ta sav. atkeliavo smile.gif judesius pradejau jausti 18 sav., nors pries tai kazkokius pilvo pagurgejimus nurasydavau virskinimo procesui. Bet vat nuo 18 sav. man jau aisku pasidare, kad cia mano lelyte svelniai glaudziasi is vidaus wub.gif Vyras dar nieko nejaucia , bet man atrodo, kad dar pora savaiciu nieko nejaus, nes labai jau svelniai mano panele ten glaustosi, nei spardosi, nei boksuojasi. Kai echo dare, tai tokia rami ir svajinga pasirode, visai "ramiakas", rankutes virs galvos susidejusi ji mat ilsisi smile.gif ir manes nevargina smile.gif manau, kad jai gimus puikiai sutarsim thumbup.gif
Atsakyti
sveikinam visas iveikus puse kelio 4u.gif na jei tokie nestumai tai galeciau gimdyt ir gimdyt biggrin.gif jokiu negalavimu,jokiu sunkumu...,tik kad pilvas vis buvo maziukas maziukas o dabar atrodo auga ne dienom o valandom,jei toliau tokiais tempais tai 9 menesi busiu tiek paritus tiek pastacius biggrin.gif
Atsakyti
As jauciu,bet ne stiprius bum bum, o greiciau panasu i kutuliukus, kliuksejimus arba svelnius bum bum, matosi kaip pilvelis sveliai juda, bet cia turbut del to, kad pas mane placenta priekineje sienoje, ne uzpakalineje kaip pas dauguma. nestuke.gif
Atsakyti
O savo sūnelio judesius aiškiai pradėjau justi 18 sav, o pagurguliavimus 16 sav. Dabar mums jau 22sav. ir smagu stebėti, kai sūnutis į pilvelį beldžiasi ir pilvelis banguoja bigsmile.gif o ypač smagu stebėti mūsų tėtukui wub.gif
Atsakyti
man antras nėštumas,pirmuosius judesiukus pajutau 16sav, jau turime ir mes lylyčio foto 4u.gif daktaras sakė kad dar lyties nesimato,tačiau vyras sakė kad peliuką matė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukas26 @ 2008 04 08, 12:09)
labukas ax.gif  as cia naujoke blush2.gif  nusprendziau parasyti nes turiu viena klausima ir niekur apie tai nieko nerandu g.gif .tai va esu 6men nescia ir jau berods 4kartus dare echoskopa is sako kad prie vaisiaus smegeneliu yra vandens(smegenelem vystantis jis turetu issisklaidyt)taciau pas mane nesisklaido ir man neramu fear.gif ir man neramu tai norejau paklaust gal kam taip buvo nutike?? g.gif

Na, jei sako, kad turetu issisklaidyt, tai gal dar issisklaidys. Kita vertus, maciau 17 metu visiskai normalia mergina, kuriai atsitiktinai buvo nustatyta, kad ji neturi puses smegeneliu. Kita vertus, tai galetu buti ir rimtesnio sindromo dalis - kad nesinervintum, geriau pati paklausk gydytojos, ka tai reiskia.
Atsakyti