Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

skaitau ir vos asaras laikau wub.gif kaip vaikiukai pilvelyje gyvena nestuke.gif mano vaikiukas tai spurda vis dazniau ir dazniau thumbup.gif labai laukiu kada jis pasirodys ir labai noriu, kad vyras pamatytu ta maza vaikiuka mano pilvelyje, bet tai niekaip neiseina pamatyti mums jo kartu, na tikiuosi kita karta jam pavyks is darbo iseiti ir jis ji pamatys thumbup.gif
Atsakyti
Ar jums jau teko pamatyti tuos bumsiukus, kaip iškelia pilvuke trumpai tą vietą? Ar man jau vaidensi.. šiaip esu tikra, kad mačiau ką tik, kelis kart.. kaip jums? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 06 02, 23:52)
Ar jums jau teko pamatyti tuos bumsiukus, kaip iškelia pilvuke trumpai tą vietą? Ar man jau vaidensi.. šiaip esu tikra, kad mačiau ką tik, kelis kart.. kaip jums? smile.gif

Maciau, maciau mirksiukas.gif Jau gal nuo kokios 19-20 sav tai tikrai pamaciau, kai vos vos pakyla - gal kokia koja paspiria g.gif Bet buvo sunku nutaikyti momenta, nes gan retai judedavo ir atrodydavo, kad kaip tycia, jei ziuri, tai nekruta biggrin.gif
Atsakyti
As ir labai laukiu tokiu pilvelio iskilimu biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau buvau bepradenti galvoti, kad atsilikus aš kažkokia biggrin.gif nes judesiukų nejaučiu. Ale savaitgalį nusprendžiau patyrinėt savo pojūčius ir ką - tik bampt bampt į kairį šoną smile.gif tai net ašara iš tos laimės ištryško smile.gif
Atsakyti
sveikos nestukes,
man yra 21 savaite bet jau jauciu mazylio judesiukus, nestuke.gif trukdo jis mane i pavakare daugiau biggrin.gif
Atsakyti
man 27 sav., daznai jauciu kad ten soka polkas, ypac kai atsigulu i lova miegoti, pskutiniu metu vis jauciu kad spiria i apacia ir atrodo kad visai plonyte plevele skiria,taip nejauku kai taip darosi. g.gif
Atsakyti
Na ką -- turim 23 savaičių stažą... +3 kg, o su judesiukais tai man taip sakoma (dar pasikalbu dažnokai su kiek "vyresne" nėštuke, kuriai jau 30 sav.): pilvinukas juk irgi mažasis žmogiukas... Kaip mums kartais būna tinginio dienos, taip ir mūsų pilvukų gyventojams... Būna dienų, kai labai aiškiai jaučiu tam tikrais dienos momentais (ypač kai pavalgau ir ramiai prigulu...), kaip pilvinukas pradeda kuistis, muistytis, žaisti futbolą, boksą ar dar ten kažką biggrin.gif. O įdomiausia būna, kai tarkime, pabundu naktį dėl kokių nors priežasčių -- buvo naktų, kai miegojau Panevėžyje pas mamą -- tai ir perkūnija naktį prižadino, ir vieną naktį pusvalandį įkyriai cypė miesto civilinės saugos sirena... Tai kol trukdė miegot stichijos, tai suprantama, kad nesimiegojo. O kai jau nurimo, jau bandau migdytis,-- kur Tau... Lialiukas sumąsto mamą pakalbinti -- maždaug nėr čia ko miegot -- man dėmesio stinga lotuliukas.gif.
Smagu, kai tas pilvuko gyventojas reiškiasi... Kartais šiek tiek nusigąstu, jei jis aprimsta... bet juk tai žmogiukas smile.gif Leiskim ir jam patingėt smile.gif
Beje, ne į temą: teko matyt, ko gero, gal tik daugiausiai mėnesiuko amžiaus žmogiuką, kurį laikė viena mamytė.... Oj, kaip gera pasidarė... Toks špokiukas didelėm mėlynom akim spokso, tyrinėja pasaulį... Oj, kaip laukiu savo mažuliuko smile.gif
Atsakyti
man irgi nestuke.gif 5 menesiukas eina, ir galiu pasakyt kad jis labai thumbup.gif jauciuosi gerai, pilvukas auga, na lasinukai visur kitur po truputi irgi doh.gif
Atsakyti
jo ypac vakare jau pradeda spurdeti, o ypac kai sedziu prie kompo ax.gif tikriausia jam nepatinka lotuliukas.gif
Atsakyti
musiskis spurda kai guliu ant nugaros...
siaip tai gerokai anksciau pavargstu nei pries nestuma...
ir... negaliu daryti per dideliu nevalgymo pertrauku
siaip tai viskas puikiai
nuotaika irgi

o dabar su MB keliaujam i echo...

ech 4u.gif
Atsakyti
Siandien jau 21 savaite ir taip laukiu spyriu smile.gif Dabar tik tokie silpni virpesiukai, kartais net sunerimstu.

Beja ar jums jau riskeja ruda juosta ant pilvuko?
Atsakyti