Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

sveikos nestuke.gif
mum jau 20 savaite eina...bet kad kazkokiu judesiuku nejauciu..gine sake kad jau tureciau ant dienu pajaust..o kaip atpazint ar tai tikrai judesiukai? g.gif cia pirmas musu kudikelis..naturalu kad kyla daug klausimu 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Bijau apsirikt ir sumaišyt judesiukus su žarnyno burbuliavimu, bet jau gera savaitė kažką lyg jaučiu, kažkokius pakutenimus. Daktarė sakė užsirašyt kada pajusiu pirmus judesiukus, tai manau tų pakutenimų dar judesiukais nelaikyti? blink.gif Palaukt pirmų bumsikų? Kaip jūs manot?
Atsakyti
Judesius jaučiu gam stiprius,jaučiuosi puikiai,tikiuosi,kad ir pilvinukas taip pat wub.gif
Atsakyti
judesius jauciu gal nuo 20 savaite, is pradziu aisku nesupratau smile.gif o dabar, kaip pasiduoda,tai ojoj kartais nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Mums jau eina devyniolikta savaitė, kelis stiprius spyrius pajutau aną savaitę - jautėsi gerai tiek man, tiek būsimajam tėčiui uždėjus ranką ant pilvo. Na bet koks keistas jausmas, negaliu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2009 03 23, 12:00)
Sveikos merginos  4u.gif Mums jau eina devyniolikta savaitė, kelis stiprius spyrius pajutau aną savaitę - jautėsi gerai tiek man, tiek būsimajam tėčiui uždėjus ranką ant pilvo. Na bet koks keistas jausmas, negaliu  blink.gif  lotuliukas.gif

bet kaip gera ir kiek daug geru emociju suteikia tie judesiukai 4u.gif thumbup.gif as negalejau atsidziaugt kaip pradejau justi ir iki siol su kiekvienu judesiuku sypsausi mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
nestuke.gif tai jus man paaiskinkit fool.gif kaip jauciate kad tai spyris..nes as daa jauciu tik kad kazkas zarnas veja viduje man i kamuoliuka doh.gif ir nesuprantuar cia traktuot kaip judesiukus, ar ne...nes lb nerimauju..o tiap noriu savo zuiki pajaust spardantis unsure.gif verysad.gif

user posted image

Atsakyti
labas nestuke.gif smile.gif na as tokius judesiukus kazkaip skiriu,kur su rankyte kur su kojyte duoda i pilva ir kur galvyte juda ax.gif kazkaip isijauciau i tuos vaiko judesiukus,tai mazdaug suprantu kada jis ka daro g.gif blush2.gif siandien va paryciais ejau i wc,o grizusi i lova vos uzmigt galejau,nes sugalvojo mane paspardyt maziukas,matyt prikeliau ji is miegu,tai kersyjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif savaitgali teko maudimuka apsirenkt,tai beguledama ant gulto ziuriu i pilva,o jis su kiekvienu judesiuku man kilojasi,bet gaila kad tu bumtelejimu stipresniu buvo tik keli,bet labai juokingai atrode pilvukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis ir dabar besėdint prie kompo duodasi - jaučiu kaip visas pilvas bruzda, kruta. Geriausia jaučiasi kai atsigulu ant nugaros - jaučiasi, kaip kažkas pilve bruzda, bet dar būna ir rimtesnį spyrį gali pajausti bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmus nestiprius bumsiukus pajutau 18 sav., bet vis abėjojau, kad painioju. O jau 19 sav. vyras pajuto vaikiuką. wub.gif tai jau esu 100proc. tikra. smile.gif
Atsakyti
prasidėjo 19 savitė. O jau nuo 18 jaučiu gana stiprokus bum bum. Bet tas bum bum ir paburbuliavimas dar reti. Būna kasdien, o būna tik kas antra ar trečia diena.
Sunku miegoti, tenka apsikaišyti pagalvėmis. Labai norisi pagulėt ant pilvo. Tomis dienomis kai nejaučiu judesiuku, net uzsimirštu, kad esu neščia. Turiu labai daug energijos. biggrin.gif
Atsakyti
Mums jau 21 savaitėlė eina smile.gif o judesiukus nuo 17 sav., pajutau wub.gif O jausmas tai lyg kas pleventų, kutentų ar pan., toje vietoje kur gaktikaulis pasibaigia, tiesiai per viduriuką biggrin.gif o dabar tai jau visur pilvinukas duodasi ir jau signalizuoja mamai kaip geriau įsitaisyti, kad jam patogiau būtų biggrin.gif
Atsakyti