Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

man jau 23sav. ir pries dvi savaites pajutau judesiukus, bet labai jie silpni..na manau taip ir turi but kadangi vaikutis dar lb mazytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurutee @ 2009 02 06, 23:39)
man jau 23sav. ir pries dvi savaites pajutau judesiukus, bet labai jie silpni..na manau taip ir turi but kadangi vaikutis dar lb mazytis smile.gif

as irgi pajutau tik kazkur 22savaite.. ir dabar nera labai stiprus, bet jau ne taip kaip pradzioj smile.gif bet labiau mano stebukliukas dabar keliauja is vienos pilvuko vietos i kita biggrin.gif
Atsakyti
mum db 20sav,bet judam,oi kaip judam,jauciu gal del to ,kad esu smulkaus sudejimo o ir priaugau tik 3kg,seip judesiukus pradejau jausti jau nuo 16 - 17sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuole20 @ 2007 07 17, 18:16)
mano pilvukas dar labai mazas, kaip pasiziuriu i kitas mamytes jos tokios storules  o as ne  g.gif plazdenimus jauciu nuo 16 savaiteles bet ne kiekviena diena. Su svoriu pas mane + 7kg  blush2.gif

man kaip tik snd 22 savaites, judesiukus jauciu kazkur nuo 20, bet irgi ne kiekviena diena, is pradziu jaudinausi kad leliukas aprimsta, bet daktare sake viskas gerai thumbup.gif o pilvukas mano tai ne mazas, bet kas keisciausia tai jis toks kaip lasinukas atrodo bet daktare sake veliau sukietes nestuke.gif
Atsakyti
[mano pilvukas taip pat dar nera lb kietas,o priaugau 8 kg blush2.gif ax.gif per pirmus tris men lb greitai paaugo svoris,nes apetitas ypatingai geras buvo smile.gif o db i men 1,9 - 2kg paauga gyd sake kad tai normalu smile.gif o judesiukus jauciu nuo 16 mazdaug savaites,dbr tai jau lb gerai spardosi nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mums irgi va eina 20 savaite o judesius jau jauciu kazkur 3 savaites..Antras nestumas- judesius greiciau jauti nei su pirmuoju... Vakarais tai ypac taip spardosi,kad net idomu ka jis ten veikia gal futbola losia smile.gif
Atsakyti
Mes jau kartu gyvenam 21 sav. nestuke.gif ir labai aktyviai, judam judam ir judam nuo 16-17 sav.. bigsmile.gif Tikriausia del to anksti pajutau judesiukus nes esu smulkaus sudejimo ax.gif , turi savo megstamas vieteles thumbup.gif
Atsakyti
mums siandiena 19sav smile.gif bet kazkaip neramu, nes udesiuku nejauciu kol kas... g.gif kazkas lyg sujuda karts nuo karto, bet as kazkaip nurasau tai viduriukams savo,nes turiu su jais problemyciu... blink.gif pilva pucia kiekviena diena,viduriai uzkieteja,bet dar susitvarkau su jais pati mirksiukas.gif tai vat,man po keli dienu echo tai ir laukiu ir nerimauju,kad tik viskas gerai leliui butu.gal ne visos pajaucia judesiukus apie 16-17sav... g.gif gal cia ir nuo gimdos padeties kas nors priklauso... nu zo, nerimauju, bet galvoju,kad viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raske4 @ 2009 02 16, 14:40)
mums siandiena 19sav  smile.gif bet kazkaip neramu, nes udesiuku nejauciu kol kas... g.gif  kazkas lyg sujuda karts nuo karto, bet as kazkaip nurasau tai viduriukams savo,nes turiu su jais problemyciu... blink.gif  pilva pucia kiekviena diena,viduriai uzkieteja,bet dar susitvarkau su jais pati mirksiukas.gif  tai vat,man po keli dienu echo tai ir laukiu ir nerimauju,kad tik viskas gerai leliui butu.gal ne visos pajaucia judesiukus apie 16-17sav... g.gif  gal cia ir nuo gimdos padeties kas nors priklauso... nu zo, nerimauju, bet galvoju,kad viskas bus ok thumbup.gif

na man ir tik nuo 22savaiciu prasidejo ir tai labai nestiprus, o dabar jau ir daugiau laiko, bet taip pat nera labai stiprus.. Tai nepergyvenk del to, manau, kad viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 02 16, 15:45)
na man ir tik nuo 22savaiciu prasidejo ir tai labai nestiprus, o dabar jau ir daugiau laiko, bet taip pat nera labai stiprus.. Tai nepergyvenk del to, manau, kad viskas ok mirksiukas.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif na kai pirmas leliukas tai nezinai ko laukti ir kada laukti.viskas atrodo taip svarbu ir baiminiesi del viso dar labiau mirksiukas.gif pilvukas mano tikrai dideja, tad manau,kad leliukui ten daug vietos ir jis nesidauzo dar ir mano pilvuka biggrin.gif svarbu, kad sveikas butu!
Atsakyti
QUOTE(Raske4 @ 2009 02 19, 13:20)
aciu uz palaikyma 4u.gif  na kai pirmas leliukas tai nezinai ko laukti ir kada laukti.viskas atrodo taip svarbu ir baiminiesi del viso dar labiau mirksiukas.gif pilvukas mano tikrai dideja, tad manau,kad leliukui ten daug vietos ir jis nesidauzo dar ir mano pilvuka biggrin.gif  svarbu, kad sveikas butu!

man taip pat pirmas leliukas, tai irgi kartais sunerimstu smile.gif bet tikekim, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat pirmas leliukas nestuke.gif ir mum jau 21 savaite 4u.gif maziuka jauciu, spardosi....jauciuosi gerai, aisku visko buna, tai kojos tinsta, tai nugar 4u.gif paskausta blink.gif ax.gif
Atsakyti