man jau 23sav. ir pries dvi savaites pajutau judesiukus, bet labai jie silpni..na manau taip ir turi but kadangi vaikutis dar lb mazytis

QUOTE(Laurutee @ 2009 02 06, 23:39)
man jau 23sav. ir pries dvi savaites pajutau judesiukus, bet labai jie silpni..na manau taip ir turi but kadangi vaikutis dar lb mazytis 

as irgi pajutau tik kazkur 22savaite.. ir dabar nera labai stiprus, bet jau ne taip kaip pradzioj

mum db 20sav,bet judam,oi kaip judam,jauciu gal del to ,kad esu smulkaus sudejimo o ir priaugau tik 3kg,seip judesiukus pradejau jausti jau nuo 16 - 17sav

QUOTE(aistuole20 @ 2007 07 17, 18:16)
mano pilvukas dar labai mazas, kaip pasiziuriu i kitas mamytes jos tokios storules o as ne
plazdenimus jauciu nuo 16 savaiteles bet ne kiekviena diena. Su svoriu pas mane + 7kg 

man kaip tik snd 22 savaites, judesiukus jauciu kazkur nuo 20, bet irgi ne kiekviena diena, is pradziu jaudinausi kad leliukas aprimsta, bet daktare sake viskas gerai

[mano pilvukas taip pat dar nera lb kietas,o priaugau 8 kg
per pirmus tris men lb greitai paaugo svoris,nes apetitas ypatingai geras buvo
o db i men 1,9 - 2kg paauga gyd sake kad tai normalu
o judesiukus jauciu nuo 16 mazdaug savaites,dbr tai jau lb gerai spardosi

Mums irgi va eina 20 savaite o judesius jau jauciu kazkur 3 savaites..Antras nestumas- judesius greiciau jauti nei su pirmuoju... Vakarais tai ypac taip spardosi,kad net idomu ka jis ten veikia gal futbola losia

Mes jau kartu gyvenam 21 sav.
ir labai aktyviai, judam judam ir judam nuo 16-17 sav..
Tikriausia del to anksti pajutau judesiukus nes esu smulkaus sudejimo
, turi savo megstamas vieteles

mums siandiena 19sav
bet kazkaip neramu, nes udesiuku nejauciu kol kas...
kazkas lyg sujuda karts nuo karto, bet as kazkaip nurasau tai viduriukams savo,nes turiu su jais problemyciu...
pilva pucia kiekviena diena,viduriai uzkieteja,bet dar susitvarkau su jais pati
tai vat,man po keli dienu echo tai ir laukiu ir nerimauju,kad tik viskas gerai leliui butu.gal ne visos pajaucia judesiukus apie 16-17sav...
gal cia ir nuo gimdos padeties kas nors priklauso... nu zo, nerimauju, bet galvoju,kad viskas bus ok

QUOTE(Raske4 @ 2009 02 16, 14:40)
mums siandiena 19sav
bet kazkaip neramu, nes udesiuku nejauciu kol kas...
kazkas lyg sujuda karts nuo karto, bet as kazkaip nurasau tai viduriukams savo,nes turiu su jais problemyciu...
pilva pucia kiekviena diena,viduriai uzkieteja,bet dar susitvarkau su jais pati
tai vat,man po keli dienu echo tai ir laukiu ir nerimauju,kad tik viskas gerai leliui butu.gal ne visos pajaucia judesiukus apie 16-17sav...
gal cia ir nuo gimdos padeties kas nors priklauso... nu zo, nerimauju, bet galvoju,kad viskas bus ok 

na man ir tik nuo 22savaiciu prasidejo ir tai labai nestiprus, o dabar jau ir daugiau laiko, bet taip pat nera labai stiprus.. Tai nepergyvenk del to, manau, kad viskas ok

QUOTE(atide1985 @ 2009 02 16, 15:45)
na man ir tik nuo 22savaiciu prasidejo ir tai labai nestiprus, o dabar jau ir daugiau laiko, bet taip pat nera labai stiprus.. Tai nepergyvenk del to, manau, kad viskas ok 

aciu uz palaikyma

QUOTE(Raske4 @ 2009 02 19, 13:20)
aciu uz palaikyma
na kai pirmas leliukas tai nezinai ko laukti ir kada laukti.viskas atrodo taip svarbu ir baiminiesi del viso dar labiau
pilvukas mano tikrai dideja, tad manau,kad leliukui ten daug vietos ir jis nesidauzo dar ir mano pilvuka
svarbu, kad sveikas butu!

man taip pat pirmas leliukas, tai irgi kartais sunerimstu

Pas mus taip pat pirmas leliukas
ir mum jau 21 savaite
maziuka jauciu, spardosi....jauciuosi gerai, aisku visko buna, tai kojos tinsta, tai nugar
paskausta