Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

Aš irgi jaučiu paplazdenimus, bet ne kiekvieną dieną dar 4u.gif
Atsakyti
aš pora bum gavau 15 sav., aišku tai budavo nekiekviena diena o nuo 17 jau kiekviena diena gaudavau spyrių. smile.gif
Atsakyti
19 savaite, nestiprus prisilietimai, bakstelejimai... laukiame kada smarkiau apie save pranes blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Pasidalinu savo savijauta: judesiukai yra jauciami kiekviena diena, tik viena diena daugiau, kita - maziau; pilvukas jau banguoja po truputi, malonus jausmas thumbup.gif Jokiu pikinimu, buna tik lengvas galvos svaigimas bei silpnumas, didelis apetitas, nuotaiku svyravimai, nugaros skausmai (apacia), greitai ateinantis nuovargis, leliukas dar pries zadintuvui suskambant pradeda belstis... Na o papietavus laaabai traukia miegucio ax.gif
Atsakyti
MAN 20 SAVAIČIŲ, JAUČIUOSI PUIKIAI, JUDESIUKUS JAUČIU NUO 17 SAVAITĖS, YPAČ MANO PILVELIO GYVENTOJA(S) DUODASI VAKARE, KAI ATSIGULU MIEGOTI smile.gif KARTS NUO KARTO PASKAUDA GALVĄ, KAS MAN LABAI NEPATINKA, O ŠIAIP JAUČIUOSI GERAI IR NEKANTRIAI LAUKIU ECHOSKOPO LIEPOS 3 D., TIKIUOSI PAMATYT, KĄ TURĖSIM: SSESYTĘ AR BROLIUKĄ 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

na o man dabar eina 21-a savaite ir nepasakyciau kad kazka jauciu,tik kazkoki tempima,o kartais lygtais ir gurguliavima pilve,bet nepanasu visiskai i judesius ir taip silpnai kazkaip jauciasi viskas...na,daktaras sake kad iki 22 savaiciu dar reikia laukt,o va drauge viena pradejo justi tik 5-o menesio pabaigoj,tai tikriausiai reikia laukt ir per daug nepergyvent,nes siaip,pasak daktaro,viskas gerai...
Atsakyti
Nepasakyciau, kad labai zymius judesius ir as jauciu, prisilietimus, bakstelejimus ir pan.
Kiek esu skaiciusi, kad labai kudutem ir antra karta besilaukianciom anksciau ir smarkiau leliai zinia duoda.... tad ir as per daug i galva neimu, anksciau ar veliau spes apie save rimciau pranesti.. nestuke.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
As taip pa nelabai ka jauciu, nors jau 21 sav. keleta kartu lyg ir jauciau kazka panasaus i plazdenima,bet tai viskas unsure.gif jau pradedu nerimauti po truputi, bet vis dar laukiu ir tikiuos ...
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seava: 10 liepos 2009 - 13:07
Judesiukus - paburbuliavimus, paplaukiojimus - jauciu jau nuo 19-os savaites. Pilvukas dar nejuda ir nebanguoja, nors jau ir gerokai matomas. Priaugau apie 5 kg (dabar 22 savaite). Manau, kad tai normos ribose. Labai laukiu, kai pajusiu tikrus pasispardymus, kar kai MB gales pajausti tuos judesius.
Atsakyti
aš švelnius baksnojimus jaučiu kažkur nuo 18 savaitės, bet rimtų judesiukų, kuriuos ir vyras jaustų dar nesulaukiau...
Atsakyti
o man jau 20 savaite eina, nestuma spirmas ir as taip pat nieko nejauciu... verysad.gif
Atsakyti