Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(_Irmutee20_ @ 2010 01 13, 22:53)
Na man nors ir nestumo pradzia,  4u.gif dar bet norejau paklausti kiek savaiciu buna, kai pilvukas jau pradeda nestuke.gif (rysketi)? happy.gif

Manau, kad visoms individualiai, man pilvuko dar nelabai matosi, aisku tie, kas mane pazista ir retai mato, tai pastebi, bet pvz kolegos dar neitaria smile.gif O pazistu, kurios tiek pat laiko nescios, tai pilvai jau gerokai issipute smile.gif Nesijaudink, spes ir tau uzaugti ir man 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes , na as pradejau jaust 17 sav pirmus judesiukus,o pilvas mano jau gan didokas , dabar man 22 sav jau pilvukas atsikises neblogai visas menuo , cia manau ne visoms nevienodai man anksciau jis pradejo lyst, ir labai greitai islindo smile.gif nebuvo nebuvo ir opa issoko nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, mergaites, net nepastebi kaip tas pilvukas auga.... smile.gif
Malonus jausmas...
Taciau tos, kuriu dar nera labai dideli pilvukai, tegu dziaugiasi kol kas... biggrin.gif Dar gali patogiai miegoti, neskauda nugaros.... biggrin.gif
Atsakyti
Na maniskis jau irgi paauges, pilvukas jau matosi gerai rolleyes.gif o judesius pajauciau 16 savaite, o dabar jau pora savaiciu nejauciu tokiu stipriu, bet girdejau kad normalu blink.gif mano drauge laukiasi ir jai tiek pat laiko kiek man, bet jos pilvas didesnis, bet dar cia dauk kas priklauso ir nuo figuros, kurios labai lieknas liemuo pilvas greiciau atsikisa wink.gif
Atsakyti
As irgi apturejau panika, kai susilpnejo judesiai..... verysad.gif Taciau paskui ipratau, kad jie ne tokie, kad pilvas i sonus laksto biggrin.gif Jie pasidare svelnesni ir daugiau judejimo, o ne spardymo... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mums jau 21 savaite wub.gif Vaikiukas duodasi kiekviena diena vis stipriau - labai geras jausmas. Neseniai pradejo matyti ir jausti ranka uzdeja dukra ir vyras 2.gif wub.gif !! ir priaugau jau 8kg blush2.gif
Visoms linkiu siltu ir sauletu dekretiniu dienu thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
man 34 savaiteles, o pilvukas tikrai nera didelis smile.gif cia kiekvienai mamytei skirtingai manau smile.gif judesiukus jaust pradejau 16 savaiteliu, jausmas nepakartojamas smile.gif
Atsakyti
sveikutes. pirmaji nestipru judesiuka pajutau 15,5 sav. dabar jau beveik 20, tai kala kojytem kaip turi but thumbup.gif pilvukas irgi nemazas. turbut didelis ir stiprus bus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes nestuke.gif ,
Mums jau 20 sav. Norejau paklausti del miegojimo pozos. Pilvukas dar nera labai didelis, tai dar galiu miegoti ant pilvo. Bet kuo toliau, tuo dazniau pagalvoju- gal nera gerai leliukui. Gal as ji spaudziu verysad.gif Ir jei atvirai, guledama ant pilvo kartais pajauciu labai nestiprius spyrius. Matyt, maziukas nori pasakyt, kad apsiversciau blush2.gif
Nors kai buvo 7 sav. as savo gines del to paklausiau, ji atsake, kad galiu miegoti ant pilvo iki tol, kol dar patogu... blush2.gif
Gal kas zino ir gali patarti, kaip cia geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konica @ 2010 02 08, 16:01)
Sveikos mamytes nestuke.gif ,
Mums jau 20 sav. Norejau paklausti del miegojimo pozos.  Pilvukas dar nera labai didelis, tai dar galiu miegoti ant pilvo. Bet kuo toliau, tuo dazniau pagalvoju- gal nera gerai leliukui. Gal as ji spaudziu verysad.gif Ir jei atvirai, guledama ant pilvo kartais pajauciu labai nestiprius spyrius. Matyt, maziukas nori pasakyt, kad apsiversciau blush2.gif
Nors kai buvo 7 sav. as savo gines del to paklausiau, ji atsake, kad galiu miegoti ant pilvo iki tol, kol dar patogu...  blush2.gif
Gal kas zino ir gali patarti, kaip cia geriau ax.gif

man taip pat patinka miegoti ant pilvo .Mums 17 savaiciu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(RASKA777 @ 2010 02 10, 15:30)
man taip pat patinka miegoti ant pilvo .Mums 17 savaiciu nestuke.gif

Vakar buvau pas genetike, ir jos pasiklausiau del miegojimo ant pilvo. Ji nusisypsojo ir numojo ranka. Pasake, kad miegok kaip nori, vaikucio tikrai nespaudi, nes jis gi vandenyse. Ir pasake, kad greiciausiai po kokio menesio vis vien jau nebegalesiu, kad ir kaip noresiu, miegoti ant pilvo smile.gif
Atsakyti