Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

sveikutes as pirmuosius judesiukus pajutau 17sav su puse o dabar jau eina 20 ir laaabai reti ir vos vos juda kartai net galvoju ar lelius ar tik siaip koks oro burbuliukas labai neramu nes anksciau i diena 1 karta bet gan ilgai banguodavo save raminu kad dabar tik guliu (nes biliotenyje esu) ir leliukas aptinges yra g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2009 10 21, 14:28)
sveikutes as pirmuosius judesiukus pajutau 17sav su puse o dabar jau eina 20 ir laaabai reti ir vos vos juda kartai net galvoju ar lelius ar tik siaip koks oro burbuliukas labai neramu nes anksciau i diena 1 karta bet gan ilgai banguodavo save raminu kad dabar tik guliu (nes biliotenyje esu) ir leliukas aptinges yra g.gif  verysad.gif

Sveikutes.Na praeitas dvi savaites mano angeliukas taip pat labai jau ramus buvo. Kelias dienas visai tyluma, buvau labai sunerimus, bet sia savaite viskas vel gerai, net gal daug daugiau bumsi nei prieš tai, bet ryt kaip tik einu echo, tai viskas bus daug aiskiau ir laikinai ramiau. o pirmus judesius plazdenimus pajutau labai anksti, net buvau suabejojus ar viską gerai paskaičiavau doh.gif
Atsakyti
sveikutes, as tai judesiukus pirmuosius pajutau kai mums buvo 18 sav. bet idomu pasidare... g.gif kurioje pilvo dalyje jauciate judesius, nes as tai pilvo apacioje gan zemai? blink.gif gal taip ir turiu jausti nes mano placenta zemai nusleidusi po kol kas g.gif . o kaip jums? siaip maniskis kiekvinea diena apie save primena smile.gif ypac kai pradeu valgyt ar iskart pavalgius lotuliukas.gif . tikriausiai jam patinka girdeti kaip maistas slenka i skrandi ir virskina zarnyne biggrin.gif .
Atsakyti
man 19sav.tik pradejau jausti judesiukus nestuke.gif ,bet jauciu kas antra diena vos vos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(supermama1 @ 2009 11 13, 23:59)
man 19sav.tik pradejau jausti judesiukus nestuke.gif ,bet  jauciu kas antra diena vos vos  verysad.gif

Sveika,
Nesijaudink tai normalu, as irgi ir pradziu judesiukus jutau kas antra diena, o paskui pradejau just kiekviena diena.. smile.gif
Man dabar 22 savaites, jauciu tokius kaip bumtelejimus ir i pati pilvo vidury ir labai zemai (ten jau turbut su kojom spardo).kadangi dabar ziema tai neprisiverciu kazkur eiti ar pan. nuotaika prislegta tik sedziu ir guliu ir daugiau nieko unsure.gif
Atsakyti
man 19 sav,tai jau galvoju kad pradejau jaust judesiukus,nes vakarais taip svelniai kazkas pilve bruzda
Atsakyti
sveikos 4u.gif

As judesiukus pirmus pajauciau jau ryskesnius 17 sav. Dabar 20 sav jau suejusiu ir pilvas banguoja daznai smile.gif Kasdien vis stipresni judesiukai ir pastovus. Tetis ranka uzdejes gerai jaucia kaip spardo i ranka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balabolka @ 2010 01 08, 20:42)
sveikos  4u.gif

As judesiukus pirmus pajauciau jau ryskesnius 17 sav. Dabar 20 sav jau suejusiu ir pilvas banguoja daznai smile.gif Kasdien vis stipresni judesiukai ir pastovus. Tetis ranka uzdejes gerai jaucia kaip spardo i ranka smile.gif

as jau laukiu nesulaukiu kada man taip bus
Atsakyti
Dabar 21 savaitele- kiekviena diena jauciu ir vis stipriau...
Noreciau nuramint tas, kurios silpai jaucia.
kai man dare echo - maciau kad vaikas juda pastovai, o as jauciu judesiukus tik kartais ( nu gl kas penkta jo judesi smile.gif)
Gydytoja sake- tai normalu- nes vaikui dar pakanka vietos. Be to labai viskas priklauso nuo mamytes sudejimo- lieknesnes jaus anksciau ir stipriau.

Del svorio gydytoja irgi paaiskino kad viskas labai individualu. Pas mane jau pilvas didelis, o svorio beveik nepriaugau 1.5-2 kg doh.gif
Bet vaikas vis tiek savo ( visko ko jam reikia paims)

O del savijautos... ziaurus pas mane nestumas doh.gif doh.gif pastoviai skauda, maudzia pilva, spazmuoja
pikina, buna silpnumo priepoliai, mieguistumas... apetito nebuvimas- voobshem visi malonumai...

Pagrindine viso to priezastis - stresas verysad.gif ir pabandyk nuo jo pabegt doh.gif
Atsakyti
Man jau 26 savaite.
Judesius pradejau jausti 18 savaite ir su kiekviena savaite jie tik stiprejo.... Pilvas net banguodavo... Taciau praeita savaite judesiai susilpnejo... Ta prasme - as jauciu judesius, kai jis pasisuka, jauciu lengvus spyrius, bet jie netokie kokie buvo....
Jau ir neramu darosi.... verysad.gif
Ar jis cia padeti pakeite? Ar siaip ramesnis pasidare? Nors manau, kad judesiai turi tik stipreti...
Kaip sakote? Jums taip nebuvo? As va gal kokias 4 dienas taip jauciuosi ir nezinau kaip elgtis...
Gal kreiptis i gygytoja?.... Nesinori ir labai nervinga pasirodyti, bet ir taip neramu...... unsure.gif
Atsakyti
Na man nors ir nestumo pradzia, 4u.gif dar bet norejau paklausti kiek savaiciu buna, kai pilvukas jau pradeda nestuke.gif (rysketi)? happy.gif
Papildyta:
QUOTE(Jullaja @ 2010 01 11, 13:14)
Dabar 21 savaitele- kiekviena diena jauciu ir vis stipriau...
Noreciau nuramint tas, kurios silpai jaucia.
kai man dare echo - maciau kad vaikas juda pastovai, o as jauciu judesiukus tik kartais ( nu gl kas penkta jo judesi smile.gif)
Gydytoja sake- tai normalu- nes vaikui dar pakanka vietos. Be to labai viskas priklauso nuo mamytes sudejimo- lieknesnes jaus anksciau ir stipriau.

Del svorio gydytoja irgi paaiskino kad viskas labai individualu. Pas mane jau pilvas didelis, o svorio beveik nepriaugau 1.5-2 kg  doh.gif
Bet vaikas vis tiek savo ( visko ko jam reikia paims)

O del savijautos... ziaurus pas mane nestumas  doh.gif  doh.gif  pastoviai skauda, maudzia pilva, spazmuoja
pikina, buna silpnumo priepoliai, mieguistumas... apetito nebuvimas-  voobshem visi malonumai...

Pagrindine viso to priezastis - stresas  verysad.gif ir pabandyk nuo jo pabegt  doh.gif

Na as siuo metu irgi tureciau justi labai dideli stresa doh.gif , nes man egzaminu sesija prasidejo.. scare.gif . na bet i pirma nuejau visai rami, man svarbu islaikyti, nes ir taip uz moksla moku i metus 3000lt thumbup.gif taip kad nueinu, parasau ir iseinu. nes nesinori nei saves gasdinti nei leliuko blush2.gif
Atsakyti
Aš pirmus nestiprius judesiukus pradėjau jausti apie 20 savaitę. Dabar (23 sav.) jau vis smarkiau bumsi. Ypač kai ramiai sėdžiu, guliu,a rba pireš pat miegą.
Irgi labiausiai pilvo apačioje, bet būna ir šonuose.
Daktarė sakė, kad nestipriai jaučiu, nes placenta prisitvirtinusi prie priekinės pilvo sienelės. Todėl tai dar susilpnina judesių jutimą. Bet jau jau išsijudina mūsų pupa po truputį wub.gif
Atsakyti