Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

As pirma judesi pajutau keldamasi lovoje. Pamaniau, kad kate po kaldra palindo ir man ant pilvo uzsoko. Suzviegiau, kad MB net is lauko atbego. Kate prausesi ant palanges, supratau, kad cia mano maziukas dave apie save zinoti. lotuliukas.gif Tikiuosi labai nenugasdinau, nes taip kelias dienas is eiles pajusdavau tik ne taip stipriai kaip pirma kart, bet butent kai keliuosi is gulimos padeties. Gal jam nepatogu pasidaro ir verciasi staigiau. O siaip kazkokiu pakutenimu nelabai jauciu. Na, tiksliau kartais kazka jauciu, bet panasiau man kad cia mano zarnynas veikia smile.gif
Laukiu kol mano gine gris is atostogu. Labai jau smalsu pamatyti kas ten kruta. Ir siaip tikriausiai kaip ir visom nestukem vis jaudinuosi ar viskas gerai.
Beje, pilvukas pas mane didelis jau dabar, nezinau kaip bus veliau ax.gif . O svorio priaugau 4-7 kg. Dienos begy keiciasi. is ryto paprastai maziau, o i vakara baisiai pasunkeju. Tai ir nezinau kuris skaicius tikras unsure.gif
Atsakyti
Pirmus rimtus judesiukus pajutau 21 savaite. Gines nuomone - tai normalu, nes mano placenta priekine, t.y. arciausiai pilvo sienos, todel kol leliukas buvo silpnesnis ir negalejau jausti judesiuku. Uztat dabar spardosi, vartosi, duksta, ypac vakare ir nakti, o ryte iki kokiu 11val - miega. Pries pora dienu MB pakeite zadintuvo garsa, tai garantuotai ryte isgasdino maziuka, vos suskambejo, lelius kaip eme zagseti!
Savijauta labai gerai, kartais prireikia zvilgteleti i pilvuka, kad prisiminciau esanti nestuke.gif. Pilvukas graziai apvaleja, net bamba jau issoko i isore ax.gif. Na, ir +7kg jau blush2.gif
Atsakyti
o kaip suprast jei "pkacenta priekine" tai tada atrodytu kaip tik geriau jausti turetum ar kaip cia yra? Jei nelabai sudetinga paaiskink.
Atsakyti
Mes judeisiukus pajutom net visu mėnesiu anksčiau, tai tuom labai savo ginekologę nustebinau rolleyes.gif Bet ji pasižiūrėjo į mane sako tu esi kūda tai tau normalu doh.gif biggrin.gif
Pajutau judesiukus kai man buvo 15 savaičių ir 5 dienų biggrin.gif keista o man sake kad mano gimda nepriekinė o kaip ten... galinė (num kažkas panašaus) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2009 10 01, 16:54)
Mes judeisiukus pajutom net visu mėnesiu anksčiau, tai tuom labai savo ginekologę nustebinau rolleyes.gif  Bet ji pasižiūrėjo į mane sako tu esi kūda tai tau normalu doh.gif  biggrin.gif
Pajutau judesiukus kai man buvo 15 savaičių ir 5 dienų biggrin.gif  keista o man sake kad mano gimda nepriekinė o kaip ten... galinė (num kažkas panašaus) biggrin.gif

Tikrai anksti pajutai. O maniskis tai va pora kart pasisparde ir vel ramu, nieko nebejauciu g.gif Laukiu kito penktadienio, eisim pas gine, tai jau tureciau nemazai pamatyti. labai smalsu ir nerimas truputi ima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 02 spalio 2009 - 09:19
Savo maziuko judesiukus pradejau jausti 18 savaiciu smile.gif tiksliau supratau, kad cia tikrai vaikiukas spurda, pries tai kazka panasaus tik silpniau irgi jausdavau, bet priskirdavau virskinimui blush2.gif
Atsakyti
Man pirmas nestuke.gif . 21sav.placenta irgi sake galine.judesius pajutau 16sav 2d. ir ne plazdenimus, gurguliavimus, o aiskius tuk tuk i gimda.pirmom dienom buvo net nemalonu.kadangi labai aiskiai iskart pradejau jausti, nebuvo laiko kada priprasti.budavo net issigasdavau, kai netiketai toki aisku smugi gaudavau.
svorio dar nepriaugau.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 06 spalio 2009 - 21:57
AŠ PAJUTAU17 SAVAIČIU JUDESIU.ŽINAU KAD SŪNELI TURĖSIU.
Atsakyti
Na as pajutau gan anksti 14 savaite, tokie ten ir judesiukai, pajutau, kad "drugeliai skraido" viduje bigsmile.gif , kadangi tai antras nestumas, tai ir supratau greiciau kas vyksta, buna dienu, kad ramu. laiks nuo laiko pranesa apie save thumbup.gif
Atsakyti
Vakar buvau echoskopijos ir pamaciau kaip ten is tikro yra. Juda visas, maskatuoja biggrin.gif dabar supratau kad ten ne zarnynas veikia, o maziukas juda tongue.gif
Pasirode visame grazume - sunelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 10 spalio 2009 - 11:15
As judesiukus pajutau 17-18 savaite,nors su ankstesniais mano vaikuciais si kart judesius pajutaui veliausiai, jauciuosi gerai jau priaugau 5 kg todel baisiai issigandau kad kazkuri dar is vis svorio nepriaugo, manau tai nera normalu, nes pasunketi turejome del didesnio kraujo kiekio mumyse del smarkiai padidejusios placentos, vaisiaus vandenu , bei 300 gr. leliuko smile.gif todel manau kokius 3 kg tikrai naturaliai turetu buti daugiau sutinku kad like 2 kg turbut jau mano riebaliukai smile.gif)
Atsakyti
mums 24sav. kartais mazute labai spurda ,nakti ir diena. kartais tik nakti, buna dienu kai visai nieko nejauciu 4u.gif
Atsakyti