as tai parveziau lopsy, tikrai nebuciau dejus i ta kedute gimusio leliuko. isvis kedute pradejau naudoti nuo 1,5men.ir tai,kai nusinesiau pas gyd. vaika, gavau barti, kad nieko po uzpakaliuku nepatiesiau, sake reikia butinai itiesti koki ranksluostuka ar pan.,kad nugaryte kuo tiesesne butu.
Mes irgi parsivežėm lopšį ir išvis kėdutę pradėjom naudoti nuo 3 mėn.
QUOTE(VbS @ 2007 09 10, 16:51)
Parsivežėm autokėdutėje. Lopšyje nevežėm, nes mūsų lopšys nepritaikytas vežimui automobilyje, jame nėra tvirtinimo diržų ir vaiką palaikančių diržų. Guldyti vaiką į autokėdutę nebijojau, o ir mažoji joje jautėsi puikiai.

Saunuole, stebiuosi mamom galinciom rizikuoti kudikelius vezdamos rankose

man net minties nekilo vezti lopsy. ir gerai padariau, nes griztant is ligonines, i mus vos neatsitrenke masina, teko staigiai stabdyt. nenoriu net galvot, kas galejo buti, jei vaikas butu ne kedutej. dzin tada visos tiesios nugaros pasidarytu

QUOTE(Bonifacija @ 2007 09 14, 18:00)
man net minties nekilo vezti lopsy. ir gerai padariau, nes griztant is ligonines, i mus vos neatsitrenke masina, teko staigiai stabdyt. nenoriu net galvot, kas galejo buti, jei vaikas butu ne kedutej. dzin tada visos tiesios nugaros pasidarytu 

Vat butent, atrodo sundiekiukas, visiskai nerimtas auto ivykis, o kudikiui gali baigtis labai blogai, juolab kad tokiu ivykiu kelyje atsitinka laaabai daznai. Balionas tau uz pareiginguma

as gimdziau spalio men tai parsiveziau vezimelio lopsiuke .iviniojau dar i adijaliuka,veiduka uzdengiau graziu vystikliuku iklotu i vidu.
oi kokie prisiminimai uzpludo nerealus

Veziau lopsyje, kur buna prie vezimuku, su pakietinimu apacioje
Turejau ir kedute, bet sesele, kuri renge ir atidave lialiuka, neleido deti i kedute

QUOTE(Arsua32 @ 2007 09 20, 13:11)
Veziau lopsyje, kur buna prie vezimuku, su pakietinimu apacioje
Turejau ir kedute, bet sesele, kuri renge ir atidave lialiuka, neleido deti i kedute 

o jei kelionej kas nors netycia nutiktu kazi seselei butu blogai, sesele netektu vaiko? seselei aisku irgi reiktu pasiziuret filmumu apie vaiko vezima keduteje ir truputi atnaujinti savo zinais, nuo tu laiku kai vazinejom ziguliais

QUOTE(Žanetyte @ 2007 09 04, 21:40)
Aš irgi tik už vaiko vežimą autokėdutėj, kitaip net ir negalvojau

Viską tu čia labai teisingai sakai, bet visi mes esam savo gyvenimo kalviai... Tėvai patys atsako už savo vaiko saugumą ir gali rinktis kaip vežios savo vaiką.
O tas "mokymas" kiekvieno, parašiusio jog vaiką veža ne auto kėdėj... nu nei šis nei tas...

QUOTE(Kristtute @ 2007 09 22, 09:16)
Aš irgi tik už vaiko vežimą autokėdutėj, kitaip net ir negalvojau
Viską tu čia labai teisingai sakai, bet visi mes esam savo gyvenimo kalviai... Tėvai patys atsako už savo vaiko saugumą ir gali rinktis kaip vežios savo vaiką.
O tas "mokymas" kiekvieno, parašiusio jog vaiką veža ne auto kėdėj... nu nei šis nei tas...
Sorry už tiesmukiškumą 

Nemegstu but pasyvi, o ypac tokiems svarbiems dalykams, mane pacia reikejo truputi uzkurt pacioj pradzioj siuo klausimu. jei visi busim pasyvus, nebus nei soc reklamu, nei straipsniu jokiu, visi liktu abejingi ir nuo to nebutu niekam geriau tebunie, daugiau nieko apie tai nesakysiu Paziurekit cia
o mes vežėmės autokėdutėje, ji turi pilnai gulimą padėtį
ir saugu, ir kūdikiui gera

ir saugu, ir kūdikiui gera