Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

bet juk yra specialios kedutes nuo 0-13kg ar kaip ten, specialiai pritaikytos kudikiams, jose net panasi poza vaikas sedi kaip mamos pilvelyje...
o lopsys skirtas masinose kiek girdejau tik VINDOO, jis ten tvirtinasi masinoje...ar dar kas nors gera yra sukurta?
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2007 09 25, 10:42)
bet juk yra specialios kedutes nuo 0-13kg ar kaip ten, specialiai pritaikytos kudikiams, jose net panasi poza vaikas sedi kaip mamos pilvelyje...
o lopsys skirtas masinose kiek girdejau tik VINDOO, jis ten tvirtinasi masinoje...ar dar kas nors gera yra sukurta?

Daugelis lopšių trirtinasi mašinoje,ne vien tik Windoo rolleyes.gif .Man atrodo naujagimiui geriausia yra lopšys (ypač šaltuoju metu laiku) ,o autokedutė kad ir gulčia vistiek su tam tikru kampu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 09 22, 09:39)
o jei kelionej kas nors netycia nutiktu kazi seselei butu blogai, sesele netektu vaiko? seselei aisku irgi reiktu pasiziuret filmumu apie vaiko vezima keduteje ir truputi atnaujinti savo zinais, nuo tu laiku kai vazinejom ziguliais  mirksiukas.gif

kas butu jeigu butu
visko galima prigalvot
i lopsi ar kedute ar ant ranku laikai

a po namus kaip kudiki nesiojat? irgi kedutese ar ant ranku

nu problema kvaila - kaip vaika parsivezti g.gif doh.gif
Atsakyti
Aš abu kūdikius parsivežiau ant rankų - ne todėl, kad esu nesusipažinus su vaikų gabenimo ypatumais, o todėl, kad gaila buvo paleist iš nagų šitokį lobį laugh.gif
Atsakyti
Aš visus savo vaikus persivežiau ant rankų,man tai buvo saugiausia,aš galejau jausti vaiką žiūreti į jį,į vokelį suvinuoji ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 09 27, 11:25)
Aš abu kūdikius parsivežiau ant rankų - ne todėl, kad esu nesusipažinus su vaikų gabenimo ypatumais, o todėl, kad gaila buvo paleist iš nagų šitokį lobį laugh.gif

Perskaičiusi temos pavadinimą norėjau tą patį parašyti, bet geriau nebūčiau išsireiškusi drinks_cheers.gif . Ant rankų ir maniškiai parkeliavo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes abi mazyles parsivezem automobilineje keduteje.Kitaip is ligonines nebutu isleide.Labai svarbu vaiku saugumas.
Atsakyti
Pritariu užsieniečiams, kurie neišleidžia iš ligoninės be kėdutės. Juk tai ne dėl grožio ar mados. Kažkas rašė, kad nenorėjo iš rankų lobio savo paleist, bet juk tam lobiui saugiausia ir yra kėdutėje. Avarijos atveju nei jūsų rankos, nei lopšys (nekalbu apie tuos kur yra spec angos diržams) neapsaugos mūsų stebuklėlių. Jie gali tiesiog išlėkti per priekinį langą, o jei laikote rankose - būti sutrinti jūsų kūno svorio trenkiantis į priekinę sėdynę.
Dabar rodo labai geras reklamas "dėl dukters jie galėjo padaryti viską, tačiau nepadarė". Čia būtent apie tai kaip vaikas neprisegtas važiavo gale ir per avariją tėvus išgelbėjo oro pagalvės, o mergytė išlėkė per priekinį stiklą.
Taigi, mielos mamytės, pagalvokite kur Jūsų leliukui saugiausia. Juk jei jūs ir puikiai vairuojate, bet ar mažai mūsų keliuose girtų ar neatsakingų, mėgstančių paskraidyti vairuotojų?
Aš savo mažiuką vežiausi kėdutėje. Jis ten visai nesėdi, o yra kaip mamos pilvelyje. Gydytoja 100% pritarė tokiam gabenimui leliuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 16 spalio 2007 - 11:52
QUOTE(Pukis @ 2007 09 27, 11:00)
kas butu jeigu butu
visko galima prigalvot
i lopsi ar kedute ar ant ranku laikai

a po namus kaip kudiki nesiojat? irgi kedutese ar ant ranku

nu problema kvaila - kaip vaika parsivezti g.gif  doh.gif

Nemanau, kad problema kvaila. Kvailas yra žmonių nesupratimas.
Atsakyti
QUOTE(citybird @ 2007 09 27, 11:39)
Perskaičiusi temos pavadinimą norėjau tą patį parašyti, bet geriau nebūčiau išsireiškusi  drinks_cheers.gif . Ant rankų ir maniškiai parkeliavo wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pritariu 100 proc. biggrin.gif
Atsakyti
pagrandukas gimė užsienyje, turėjom vežti kedutėje. Kitus vaikus vežiau ant rankų. Jeigu yra galimybe vežti su kedute, taip yra saugiau. 4u.gif
Atsakyti
Na kadangi tiek vienam ,tiek kitam vaikui parsivežt iš ligoninės atstumas buvo vos 1-2 km,tai mes parsigabenom lopšyje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valedy: 19 spalio 2007 - 17:08