Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

Man pačiai labai nepatinka kėdutės, bet dėl vaikučio saugumo vežiau kedutėje.
Atsakyti
Mažąją parsivežėm lopšyje , žiemą buvo šilčiau mirksiukas.gif , tik va dėl saugumo g.gif blush2.gif
Atsakyti
Vezem lopsyje, nes buvo ziema. O kaip toki mazuleli, su kombinzonu ir dar suvyniota i pleduka, ikisti i kedute g.gif
Antraji vesim taip pat, nes irgi bus ziema. Manai nedesim i kedute, kol neatsils orai tiek, kad butu galima isnesti i lauka su kombinzoniuku.
Atsakyti
parsivezeme keduteje, kita irgi taip vesime
Atsakyti
mes lopsį, nes keduteje kai idejom, tai atrode kad perluz vaikas, ir naudojam kedute nuo 1 men..iki siol (1m +)
Atsakyti
Mes savo pupa parsivezem lopsyje. Ir is viso dar kuri laika taip veziojomes, nes kedute kazkodel jai buvo labai nepatogi schmoll.gif Kai tik idedavom, pradedavo verkt verysad.gif Na, bet kazkur nuo 2men itiko ir kedute thumbup.gif
Atsakyti
Parsivezem ant ranku. Zinau kad nesaugu, bet tokio vaikucio i kedute tikrai nesodinciau schmoll.gif Na aisku dar ziurint kokia g.gif
Atsakyti
Mes Parsivežėm lopšyje. Kėdutę naudot pradėjom nuo mėnesio, nes kažkaio būdavo gaila jį ten guldyt ax.gif
Atsakyti
Mes parsivezeme lopsyje, i kedute sodinau kai buvo apie 1,5 men. Nors pas daktare ka vaziavom 1 men laiko, tai veziau lopsy, bet man nelabai patiko, labai jau susirietusi buvo.
Atsakyti
Visus tris parsivezem lopsiuke nuo vezimelio, Pirmieji nesiniu neturejo o mazasis nuo menesio jame suptis pamego (ankssciau nedejau labai jau ikrytes buvo o dabar idedu rankssluostuka ir ne taip gyliai guli) dar labai gerai zaisliuka pakabinti ant rankenos galima tai kuri laika virukas uzimtas thumbup.gif
Atsakyti
na mes parsivezem tai nesioklei kuri yra kartu su vezimeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 27, 13:08)
Parsivezem ant ranku. Zinau kad nesaugu, bet tokio vaikucio i kedute tikrai nesodinciau schmoll.gif Na aisku dar ziurint kokia g.gif

Mes irgi ant ranku siltame siltame vokelyje. I autokedute nesodinau, nes tikrai bent musiske man neatrode pritaikyta 3 dienu kudikiui, nors ir raso, kad nuo 0 iki 9kg. O nesiojamame lopsyje ne ka saugiau nei ant mamos ranku butu buve...
Atsakyti