Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

Pirmąją parsivežėm lopšyje, o antrai pupai jau buvom įsigiję kėdutę, žadėjom joje vežtis.
Atsakyti
Mes maziuka parsivezem lopsyje, turejom mes ir kedute, taciau jis tarsi sedejo joje doh.gif
Atsakyti
Mes turejome ir ta ir ta, bet vezemes lopsyje. Labai patogus musu lopsys, nedidelis ir su rankena ( chicco trio).
p.s. vyras pradzioje buvo tik uz kedute, kam cia gargara temptis, bei kai pamate leliuka - tai su lopsiu atvaziavo. tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 02 04, 19:56)
p.s. vyras pradzioje buvo tik uz kedute, kam cia gargara temptis, bei kai pamate leliuka - tai su lopsiu atvaziavo. tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes lopsyje. Nor tikrai labai nesaugu.. schmoll.gif bet ka darysi, nenorejome mazyles kankinti autokeduteje..... rolleyes.gif
Atsakyti
Iki vaiko gimimo buvau šventai įsitikinus, kad vežiosiu vaiką tik kėdutėje ir ne kitaip schmoll.gif Bet jau po visko...vežiau iš ligoninės ant rankų lotuliukas.gif Dieve, tas žmogeliukas toks mažas, kad jį ten kišt į tą kėdutę man neužteko drąsos. Aišku saugumo prasme pasielgiau visiškai netinkamai. Bet Jūs man paaiškinkit, kaip mes tada mažos būdamos be tų kėdučių išsivertėm!? Šiais laikas REKLAMA visagalė tėveliams daug įtakos daro. Nors kėdutės nesiginčiju - BŪTINYBĖ.
Atsakyti
Lopsys tvirtinasi saugos dirzais autobobilyje,o vaikutis lopsyje prisegamas g.gif ,pagalvokim kas nutiktu autoivykio metu,lopsys liktu savo vietoj,o mazylis g.gif
Atsakyti
mes parsivezem lopsyje, dar tada neturejom isigije kedutes blush2.gif
leliuka laike sesuo, nes pati neistengiau doh.gif
kai kada nors turesim antra, tai manau vesimes kedutej 4u.gif
Atsakyti
geriausias dalykas vokelis, masinoje atsisedau gale ir laikiau savo mazyte
Atsakyti
manau autokeduteje-nesyneje 4u.gif na nebent lopsys irgi pritaikytas prisegti automobilyje 4u.gif
Atsakyti
Kagandi musu vyras buvo nemenkas, tai parsivezem keduteje...
Atsakyti
Nemanau kad skirtumas yra kur ji parsivesi, vis tiek visa kelia akiu neatitrauksi,bent as tai visa kelia iki namu tik rankose laikiau ir ziurejau ziurejau...
Atsakyti