lopsyje
laaabai atsargiai vaziavom, lyg gyvsidabri vezem
Pirmą vaiką parsivežiau ant rankų, nes neturėjau kėdutės
Dabar, būtinai dėsiu į autokėdutę, nes jau nusipirkom PegPerego firmos su padėklu
QUOTE(Titia @ 2007 12 19, 22:29)
Guli tie leliukai pilve susisuke ir gerai jiems. O cia keduteje iskart nepatogu pasidaro
Visam pasaulyje pripazinta, kad vaikucius reiketu keduteje(ar spec. lopsyje) vezti, tai kam vel isradineti "dvirati" ir tvirtinti, kad labai saugiai rankuose veztis galima
Visam pasaulyje pripazinta, kad vaikucius reiketu keduteje(ar spec. lopsyje) vezti, tai kam vel isradineti "dvirati" ir tvirtinti, kad labai saugiai rankuose veztis galima
QUOTE(*Rita* @ 2008 01 02, 12:46)
Siūlau crash testų daugiau pažiūrėt, jeigu tokie įvykiai, kaip čia minėtas kūdikio išskridimas pro langą neveikia kai kurių sąmonės. Kiek žūva išskridę, susitrenkę į mašinos dalis, į kitų šalia sėdinčių galvas, lūžta kaklai, stuburai. Nesisekit, laikykit vaikus ant rankų (paaugę tokie vaikai malasi po mašinas be vietos, o užaugę saugos diržą užsimeta tik mentus pamatę), rizikuokit. To niekas nedraudžia. Tik, nelaimei įvykus, ar ne per dažnai girdim klausimą - ar aš viską padariau, kad dabar būtų kitaip?
Aš dažnai nesuprantu žmonių, kurie patys prisisega saugos diržais, o naujagimį veža laikydami rankose
QUOTE(Will @ 2008 01 12, 21:57)
Aš dažnai nesuprantu žmonių, kurie patys prisisega saugos diržais, o naujagimį veža laikydami rankose
visiškai pritariu
naujagimį parsivežėme lopšyje,nes nei mašinos, nei auto kėdutės dar neturėjom, bet kitas pirkinys buvo auto kėdutė , ir antram vaikui nė svarstyt nereiks kuom jį parsivežt
as lopsy parsiveziau
parsivezem ant ranku... vaziavom labai atsargiai... ir tokiu laiku, kada nebuna kamsciu..
vaika laike anyta
mes lopsy
Mes taip pat lopsyje. Naujagimi sodinti i kedute man buvo labai gaila. Toks maziukas, susirietes toje keduteje
Mes keduteje ir viena ir kita.