Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

blush2.gif ant rankų blush2.gif kur tokį kleckiuką į kėdutę ax.gif
Atsakyti
Tik auto kėdutėje.Kaip galima ant rankų,o jei į avariją pakliūsit? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 02 28, 18:45)
geriausias dalykas vokelis, masinoje atsisedau gale ir laikiau savo mazyte

...Aš visus tris taip parsivežiau iš ligoninės .Kam man ta kėdutė , jei mašinos neturim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2008 03 23, 08:18)
...Aš visus tris taip parsivežiau iš ligoninės .Kam man ta kėdutė , jei mašinos neturim  biggrin.gif

O jus peskom ejote namo bigsmile.gif ar isitikinusi, kad i svetima masina 100% niekas negali ivaziuoti g.gif
Nu nesuprantu as kai kuriu zmoniu, jau senai visiems aisku, kad avarijos atveju vaikas ne keduteje nukentetu labiausiai, bet ne vis skaitau pasakojimus, kaip "saugiai" savo brangenybe veze glebyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 03 23, 18:34)
O jus peskom ejote namo bigsmile.gif ar isitikinusi, kad i svetima masina 100% niekas negali ivaziuoti g.gif
Nu nesuprantu as kai kuriu zmoniu, jau senai visiems aisku, kad avarijos atveju vaikas ne keduteje nukentetu labiausiai, bet ne vis skaitau pasakojimus, kaip "saugiai" savo brangenybe veze glebyje doh.gif

Tik jau nereikia cia persistengti kritikuojant
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 03 23, 13:28)
Tik jau nereikia cia persistengti kritikuojant

O ka siulai mamos medalius dalinti ? Ne taip jau senai buvo avarija, kai zuvo kudikis "saugiai" laikytas ant mociutes ranku, kai tuo tarpu kedute buvo bagazineje.
Atsakyti
Mes keduteje vezemes.Ant ranku laikant masinoj dar niekad nesam veze.Maza kas...Paskiau sau visa gyvenima neatleistum.
Atsakyti
as skaitau tik keduteja thumbup.gif ,nes tikrai nezinai kas gali buti.be to lt tai dar ne visi prie tu auto keduciu priprate,nes tipo anksciau to nebuvo ir mes uzaugom ir t.t. doh.gif senamadiskumas tai ar bukumas zmogaus-nezinau kaip tiksliau issireiksti.tarkim vokietijoje is ligonines net neisleidzia be kedutes,o jei neturi tai paskolina,kad tik iki namu sekmingai parvaziutum .tarkim as tik uz kedutes,nes atvirai pasiziurekit kas lt darosi vaikai vos nebegioja po masina vaziuojant ar sedi per viduri,o jei tik stipriau pristabdzius tai juk irkart islektu per priekini stikla.mamytes kurioms tiktai rupi jusu atzalos pirkite auto kedutes ir nedarykite jokiu isimciu kaip,cia tik pora simtu metru pavaziuosim ir tiek.mano sunui siek tiek virs 2m pas mus jau 3kedute,nes pagal kg taip priklauso.o pinigu del to neskaiciuoju -vaiko saugumas svarbesnis.o be to naujagimems yra juk papildomi ideklai i kedutes,ir tikrai jie daug geriau jauciasi negu jusu tuose tasese ir svarbiausia saugiau 4u.gif
Atsakyti
na manoji gime rugpjuti , tai mes i lopsiuka ir namo smile.gif
Atsakyti
Temos pavadinimą norėčiau pakeisti į "kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės, gyvą ar lopšyje."

Jei kam mano sarkazmas atrodo ne vietoje, siūlau prisiminti reklamą "jie dėl jos padarytų viską... bet nepadarė."
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 03 24, 00:43)
Mes keduteje vezemes.Ant ranku laikant masinoj dar niekad nesam veze.Maza kas...Paskiau sau visa gyvenima neatleistum.

na aš irgi planuoju parsivežti kėdutėje ir tik joje, nes būtent niekada sau gyvenime neatleisčiau jei per tingėjimą ar per taupumą kas nors nutiktų mano leliui schmoll.gif aš pati niekada nevairuoju ir nesėdžiu keleivio vietoj be diržų, tai kodėl kitaip turėčiau auklėti lelių?... mirksiukas.gif
Atsakyti
Parsivezem lopsyje nuo vezimo. Bet siaip tik keduteje veziojam.
Atsakyti