Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(dziudita @ 2009 06 08, 18:58)
Man A dare,kai leliukas buvo 14sav,todel kazkaip ir kilo klausimas ar cia gydytoju rekomendaciju klausyt ar tiesiog daryt taip kaip mums atrodo geriau.Savijauta mano puiki,bet manau kad bent 2mmm reikia sulaukt,nors ir tos nezinia kada pasirodys dar,o tas laukimas mane tiesiog zudo...Kuo toliau tuo labiau norisi verkt kai pazystamos ar aplink matomos moterys vaiksto su maziukais...
Visoms,kurioms jau pasiseke  4u.gif

Na matai kai didesnis nestumas buna tai ir pataria ilgiau susilaikyt nuo nestuke.gif 3-4 men. o netgi puse metu, metus, o kai nestumo pradzioj tai nors ir sekanti cikla jeigu viskas tvarkoj, na ir beabejo tas dalykas kaip A po jo irgi tipo nelabai gerai iskarto bandyt, tai nenoriu tiesiog rizikuot tegul ten viskas susitvarko gimda, hormonai, nes mano atvejis buvo siek tiek kitoks, pas mane ne buvo persileidimo ar siaip nezinia del ko nesivistantys, didele kraujosruva atskyre ji nuo manes ir viskas, todel ir galvoju, kad galiu ir anksciau bandyt nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 06 08, 21:28)
Na matai kai didesnis nestumas buna tai ir pataria ilgiau susilaikyt nuo  nestuke.gif 3-4 men. o netgi puse metu, metus, o kai nestumo pradzioj tai nors ir sekanti cikla jeigu viskas tvarkoj, na ir beabejo tas dalykas kaip A po jo irgi tipo nelabai gerai iskarto bandyt, tai nenoriu tiesiog rizikuot tegul ten viskas susitvarko gimda, hormonai, nes mano atvejis buvo siek tiek kitoks, pas mane ne buvo persileidimo ar siaip nezinia del ko nesivistantys, didele kraujosruva atskyre ji nuo manes ir viskas, todel ir galvoju, kad galiu ir anksciau bandyt  nestuke.gif

...be to aš galvoju, kad jei hormonai bus netvarkoj tai ir nestuke.gif neužkibs blush2.gif
Atsakyti
Mums taip pat po A patarė pasisaugoti 3 mėn ir vėl bandyti, bet praėjo beveik metai, o rezultatų kol kas vis dar nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jausmė @ 2009 06 10, 18:12)
Mums taip pat po A patarė pasisaugoti 3 mėn ir vėl bandyti, bet praėjo beveik metai, o rezultatų kol kas vis dar nėra  verysad.gif

...o gydytoja ką sako? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jausmė @ 2009 06 10, 18:12)
Mums taip pat po A patarė pasisaugoti 3 mėn ir vėl bandyti, bet praėjo beveik metai, o rezultatų kol kas vis dar nėra  verysad.gif

N maziukas turi atieti tada i seima, kada jam bus palankiausia manau. stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 06 10, 18:25)
...o gydytoja ką sako?  cool.gif

kol kas sakė viskas gerai, bet po A cikle atsirado sutrikimų, todėl manau kažkas vistik trukdo. Artimiausiu metu ketinu vėl apsilankyti pas gydytoją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jausmė @ 2009 06 10, 20:28)
kol kas sakė viskas gerai, bet po A cikle atsirado sutrikimų, todėl manau kažkas vistik trukdo. Artimiausiu metu ketinu vėl apsilankyti pas gydytoją  4u.gif

...nes man sakė 2 ciklus pasiaugot, o jei po to per 3 nepastosiu ateiti ir ieškosim priežasčių kartu blush2.gif
Atsakyti
Jausme o kokie tie tavo sutrikimai?
QUOTE(...sara... @ 2009 06 10, 21:34)
...nes man sakė 2 ciklus pasiaugot, o jei po to per 3 nepastosiu ateiti ir ieškosim priežasčių kartu  blush2.gif

man irgi du ciklus jeigu viskas bus tvarkoj ziures is kokios puses uzaugs folikulas ir jeigu is reikiamos puses tai bandysim naturaliai, o paskui ziures tikriausiai stimuliuos.
...sara... nejauti gal tau jau po truputi mmm arteja? nes pas mane tiek daug isskyru be vienkartiniu iklotu neapsieinu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 10 birželio 2009 - 22:23
Sveiki,pries pusantro men mam ivyko persileidimas,ir po abrazijos man nesuleido imunoglobulino,nors mano kraujo grupe minusine,o vyro pliusine.persileidima ivyko 10 nestumo savaite.ar ji reikejo suleisti ar ne,ir ar tai netures itakos kitam nestumui? verysad.gif gal kuri susidurete su tuo ir galite man atsakyti?
Atsakyti
gal tau per pirma nestuma buvo suleide? nes siaip ji tikrai reikia suleisti, tik nezinau ar po kiekvieno nestumo.
Atsakyti
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 06 11, 16:42)
Sveiki,pries pusantro men mam ivyko persileidimas,ir po abrazijos man nesuleido imunoglobulino,nors mano kraujo grupe minusine,o vyro pliusine.persileidima ivyko 10 nestumo savaite.ar ji reikejo suleisti ar ne,ir ar tai netures itakos kitam nestumui? verysad.gif gal kuri susidurete su tuo ir galite man atsakyti?

QUOTE(anileve @ 2009 06 11, 19:56)
gal tau per pirma nestuma buvo suleide? nes siaip ji tikrai reikia suleisti, tik nezinau ar po kiekvieno nestumo.

Mano irgi kraujo grupe minusine, o vyro pliusine, bet niekas man nieko poA neleido verysad.gif kazin ar reikejo?ar butina?isgasdinot doh.gif g.gif
Atsakyti
mes turbut ne gydytojos visos ir nezinom tikslaus atsakymo. bet as tai turiu ne koki pavyzdi... palatoje kartu gulejo atsikraciusi savo vaikelio. tai jai suleido ir pasake jei kas klaus zinok kad suleidom. del to manau kad reikia...

bet 100 proc. atsakyti negaliu
Atsakyti