Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(Julija26m @ 2009 07 02, 17:23)
Stebina daktaru aplaidumas kartais  g.gif
Kai nesi medikas, tai ir nezinai, kaip geriau...patyriau du nesivystancius nestumus, jei pavyks pastoti dar karta, sakau kuo maziau reikia kad tenai lystu...

kai kuriu daktaru aplaidumas tai tikrai stebina,kai mane stebejo tai viena gydytoja sako,va sirdute plaka ir pan,o po keliu dienu kai dare A,kitas gydtojas pasake,kad jau apie 3sav nemate jokiu gyvybes zenklu...gerokai skirtingai jie viska mato..man per savaite laiko atliko 4 echo.labiausiai tikejau gydytoju,kuris dare A,labai nuosekliai viska isaiskino.
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2009 07 02, 20:09)
man uzteko vieno nesivystancio ir jau nusprendeme, kad pas gydytoja eisime jei pastosime kuo imanoma veliau, kad kuo maziau kistusi ir listu ten, nors ir nera irodyta ar echo kenkia.

Žinok aš irgi taip maniau, bet suzinojau kad nėščia dar likus net savaitei iki mėnesiniu, labai jau krūtinė iš karto padidėjo. Žinoma džiaugsmo buvo be galo, nes po vieno A buvo labai sunku... Taigi irgi sakiau neisiu pas daktarus, taciau deja apie 5-6 savaite pradejau kraujuoti ir žinoma visa drasa išgaravo... ir džiaugiuosi kad nuejau, nes jei nebutu paziureje ir liepe gerti duphastona jau ir vėl buciau praradusi leliuka.

O sirdele tai kai jau daktaras mato tai ir pas matai, taigi negali vienas matyti kitas ne nes pts gali isitikinti, as sirdele greiciau nei daktars pamatydavau...
Atsakyti
QUOTE(Lapiuks @ 2009 07 02, 20:28)
Žinok aš irgi taip maniau, bet suzinojau kad nėščia dar likus net savaitei iki mėnesiniu, labai jau krūtinė iš karto padidėjo. Žinoma džiaugsmo buvo be galo, nes po vieno A buvo labai sunku... Taigi irgi sakiau neisiu pas daktarus, taciau deja apie 5-6 savaite pradejau kraujuoti ir žinoma visa drasa išgaravo... ir džiaugiuosi kad nuejau, nes jei nebutu paziureje ir liepe gerti duphastona jau ir vėl buciau praradusi leliuka.

O sirdele tai kai jau daktaras mato tai ir pas matai, taigi negali vienas matyti kitas ne nes pts gali isitikinti, as sirdele greiciau nei daktars pamatydavau...

Gal ir teisybe sakai...na dabar tikiuosi, kad bus viskas geria kai gydytoja apziures, o tada jau greit bandysime pagauti savo svajone smile.gif
Atsakyti
O as jau tokios buvau geros nuotaikos, kad man viskas gerai po A naujas planavimas...
ir va po 34d. atejo mmm labai buvo geros nei kas skaudejo, taip visai thumbup.gif jau dvi dienos kaip nieko nebuvo o siandien ziuriu ant kelnaiciu sokoladinis, sokoladinis patepliojimas ir kaip tai vska suprast dar ir pilvukas siek tiek paskaudejo trumpam, nesuprantu g.gif net nuotaika dingo verysad.gif kas cia gali but...
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2009 07 02, 20:13)
kai kuriu daktaru aplaidumas tai tikrai stebina,kai mane stebejo tai viena gydytoja sako,va sirdute plaka ir pan,o po keliu dienu kai dare A,kitas gydtojas pasake,kad jau apie 3sav nemate jokiu gyvybes zenklu...gerokai skirtingai jie viska mato..man per savaite laiko atliko 4 echo.labiausiai tikejau gydytoju,kuris dare A,labai nuosekliai viska isaiskino.

O tai tu pati sirdeles nematei ar tau ekrano nerodė? Nes aš tai labai puikiai mačiau arba juda taškelis ekrane arba ne, taigi cia jau negali buti abejoniu, taigi manau klydo tas daktaras kuris sake kad jau 3 sav. kaip nebeplaka, tiesiog matyt kaz kas buvo blogai ir jis nesivyste, nors ir dar buvo gyvas, tiesiog atsilikinejo pagal savaites, man irgi taip buvo jau turejo buti 10 sav. o embriono dydis tebuvo kaip 8. bet sirdele plake, kol po to galiausiai nustojo. Na ir tokiu atveju visgi geriau nes vistiek aisku kad jeigu pagal laika neatitinka tai kazkas negerai ir po to dar nesveikas gali gimti... Taigi likimas pats issprendzia... Sėkmes tikiuosi sekantis bus sekmingas
Atsakyti
QUOTE(Lapiuks @ 2009 07 03, 08:53)
O tai tu pati sirdeles nematei ar tau ekrano nerodė? Nes aš tai labai puikiai mačiau arba juda taškelis ekrane arba ne, taigi cia jau negali buti abejoniu, taigi manau klydo tas daktaras kuris sake kad jau 3 sav. kaip nebeplaka, tiesiog matyt kaz kas buvo blogai ir jis nesivyste, nors ir dar buvo gyvas, tiesiog atsilikinejo pagal savaites, man irgi taip buvo jau turejo buti 10 sav. o embriono dydis tebuvo kaip 8. bet sirdele plake, kol po to galiausiai nustojo. Na ir tokiu atveju visgi geriau nes vistiek aisku kad jeigu pagal laika neatitinka tai kazkas negerai ir po to dar nesveikas gali gimti... Taigi likimas pats issprendzia... Sėkmes tikiuosi sekantis bus sekmingas

na viena gydytoja rode,bet taip per kampa ekrano,tai lyg maciau lyg nemaciau,o po to dar trys gydytojai ziurejo,tai nei vienas nieko nerode.buvo aisku nesivystantis,nes gerokai atsiliko pagal laika,tai zinoma,kad geriau viska nutraukt,negu kad gimtu nesveikas.o beto juk bet kokiu atveju baiges blogai. verysad.gif
ziaurus tas likimas..net nebuciau pagalvojus,kad tiek merginu yra su ta pacia beda..
stiprybes jums juo daugiau!
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2009 07 03, 02:15)
O as jau tokios buvau geros nuotaikos, kad man viskas gerai po A naujas planavimas...
ir va po 34d. atejo mmm labai buvo geros nei kas skaudejo, taip visai  thumbup.gif jau dvi dienos kaip nieko nebuvo o siandien ziuriu ant kelnaiciu sokoladinis, sokoladinis patepliojimas ir kaip tai vska suprast dar ir pilvukas siek tiek paskaudejo trumpam, nesuprantu  g.gif net nuotaika dingo  verysad.gif kas cia gali but...

na gal nieko blogo nera,tiesiog valosi ar kazkas tokio..ar negali taip bebuti?as ir po A jau sulaukiau pirmuju mmm tai pradzia ir tokia negrazi buvo,paskui lyg viskas kaip anksciau,tik labiau maude pilvuka.o jei nesi tikra,gal nueik pas gydytoja pasikonsultuot?
tik nepasiduok blogai nuotaikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2009 07 03, 10:22)
na gal nieko blogo nera,tiesiog valosi ar kazkas tokio..ar negali taip bebuti?as ir po A jau sulaukiau pirmuju mmm tai pradzia ir tokia negrazi buvo,paskui lyg viskas kaip anksciau,tik labiau maude pilvuka.o jei nesi tikra,gal nueik pas gydytoja pasikonsultuot?
tik nepasiduok blogai nuotaikai  4u.gif

man po A kraujo nebuvo, bet dvi savaites ejo visokiausios isskyros, nes reikejo gert vaistu, kad gimda valytusi, nes kai nuejau pas gine tai jinai sake siek tiek negerai, o dabar kai buvo mmm tai taip idealiai buvo, nei skausmai nei nieko, o dabar va tokie jau sokoladiniai kresuliai is kur jie dabar atsirado, bet kita vertus po A manu visko galima sulaukt, gal tikrai nieko blogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 03, 10:13)
man po A kraujo nebuvo, bet dvi savaites ejo visokiausios isskyros, nes reikejo gert vaistu, kad gimda valytusi, nes kai nuejau pas gine tai jinai sake siek tiek negerai, o dabar kai buvo mmm tai taip idealiai buvo, nei skausmai nei nieko, o dabar va tokie jau sokoladiniai kresuliai is kur jie dabar atsirado, bet kita vertus po A manu visko galima sulaukt, gal tikrai nieko blogo  ax.gif

Siaip po A pirmus du menesius tikrai menesines buna siek tiek kitokios ir gausesnes, o tie tepliojimai rudai tai tiesiog uzsisenejes kraujas iseina kuris neissivale, gal kiek daugiau pajudejei ar kur uzsilaikes buvo. Na treciose men. turetu daugiau maziau apsitvarkyti, juk tam ir pastoti is karto neleidziama kad issivalytu ir susitvarkytu. Sekmes
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 03, 10:13)
man po A kraujo nebuvo, bet dvi savaites ejo visokiausios isskyros, nes reikejo gert vaistu, kad gimda valytusi, nes kai nuejau pas gine tai jinai sake siek tiek negerai, o dabar kai buvo mmm tai taip idealiai buvo, nei skausmai nei nieko, o dabar va tokie jau sokoladiniai kresuliai is kur jie dabar atsirado, bet kita vertus po A manu visko galima sulaukt, gal tikrai nieko blogo  ax.gif

man taip po A buvo,lyg ir baigesis buvo kraujavimas,nors nebuvo jis gausus nei ka,bet gydytojas sako taip ir turi buti,tai kraujavimas man baiges gal uz kokiu 3 dienu.jau maniau kad viskas ok,praejus kokiom 4dienom prasidejo vel kaip tu sakai sokoladiniai tepliojimai,jie teses dar kelias dienas,tai kazkaip labai ir nemasciau,nes manau viskas valosi.
o tau manau ir valosi,nes tikrai manau visko buna po A.o jei jau tikrai labai neramu bus,pasikonsultuok su gydytoja.
laikykis!ir parasyk kaip viskas einasi.
Atsakyti
Sveikos, man taip pat teko patirti abraziją, bet ne dėl nesivystančio, tiesiog turėjo pašalinti polipą unsure.gif tai abrazija daug lengvesnė nei dėl nesivystančio...
Iš karto po abrazijos prasidėjo mėnesinės (kaip laikrodukas, pagal grafiką), bet jos tęsėsi net dvi savaites, o dabar trečią savaitę tik teplioja. Nu bet kaip atsibodo doh.gif Gydytoja sako, kad iš streso per anksti įvyko ovuliacija ir apturėjau dvi mėnesines iš eilės, nors pagal laiką, tai jau ir trečios eina. Echoskopu žiūrėjo, viskas tvarkoj.

Turbūt kiekvienai skirtingai g.gif

Pastoti planuoju rudenėlį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varna: 03 liepos 2009 - 13:48
QUOTE(dziudita @ 2009 07 03, 12:34)
man taip po A buvo,lyg ir baigesis buvo kraujavimas,nors nebuvo jis gausus nei ka,bet gydytojas sako taip ir turi buti,tai kraujavimas man baiges gal uz kokiu 3 dienu.jau maniau kad viskas ok,praejus kokiom 4dienom prasidejo vel kaip tu sakai sokoladiniai tepliojimai,jie teses dar kelias dienas,tai kazkaip labai ir nemasciau,nes manau viskas valosi.
o tau manau ir valosi,nes tikrai manau visko buna po A.o jei jau tikrai labai neramu bus,pasikonsultuok su gydytoja.
laikykis!ir parasyk kaip viskas einasi.

Na manau gimda jau turetu issivalyti, nes ir vaistus geriau iskarto po A, kad jinai valytusi ir jau kiek laiko praejo kiek gi galima, A buvo daryta geguzes 20d. siandien jau nieko nebuvo, bandysiu dabar pagaut O biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 04, 01:50)
Na manau gimda jau turetu issivalyti, nes ir vaistus geriau iskarto po A, kad jinai valytusi ir jau kiek laiko praejo kiek gi galima, A buvo daryta geguzes 20d. siandien jau nieko nebuvo, bandysiu dabar pagaut O  biggrin.gif

o dabar man keista,nes po mmm praejus 2d vel teplioja,truputi jau nervuoja,bet vel viska suverciu A rolleyes.gif .O vakar dar suzinojau,kad dar viena drauge laukiasi,tai maniau kad reksiu ant viso svieto... verysad.gif
Atsakyti