Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(Julija26m @ 2009 06 29, 22:36)
Po pirmos abrazijos pastojau is kart, kai tik pradejome planuoti...deja ir antras kartas buvo nesekmingas(tarp pirmo ir antro nestumo buvo praeje 9 men.)
Dabar laukiu savo antru mmm po abrazijos darytos balandzio men.

Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
radau, sako viskas gerai ir reikia laukti..gerai butu, jei zinociau kiek dar laukti.. smile.gif
o kiek savaiciu tavo nestumas buvo? Mano buvo 16 savaiciu.. tai galvoju, gal tikrai turi laiko praeiti, kol viskas susitvarkys, gleivine atsistatys.. tai ir laukiu... unsure.gif
[/quote]

Labas,

Gal gali parašyti, kadangi nėštumas buvo labai nemažas kaip pastebėjai kad kažkas negerai? ar jauteisi blogai ar skaudėjo ką nors. Vienu žodžiu ar organizmas kaip nors pranešė, kad kažkas nebegerai? Aš labai bijau, kad ir man taip nebūtų. Ačiū
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2009 06 29, 10:35)
na matai mano situacija kitokia buvo, pas mane ne buvo persileidimo ar nesivystancio nestumo neaisku del ko, mano nesivystantis nestumas, del to, kad buvo labai didele hematoma kuri nemazejo o tik daresi blogesne ir neziurint i viska jinai pratruko, pradejau labai stipriai kraujot ir kraujas atskyre vaikeli nuo manes, o del hematomas kodel atsiranda tikrai sunku pasakyti variantu daug, bet tikrai niekur neradau info, kad butu susije su sveikatos pablogejimu ar kazkas panasaus, todel gal neturetu kazkas blogo atsitikt, jie manau mano variantu siule tiesiog tos 2 men. palaukt, kad sustipreti fiziskai, emociskai, psichologiskai. aisku pirmos dvi savaites buvo  doh.gif , bet bandziau imti save i rankas, labai padejo psichologines knygos ir tikejimas ir galvojimas apie tai, kad jeigu taip selvartausiu tikrai sau nepadesiu o tik pabloginsiu situacija, todel dabar galvuoju labai pozityviai ir tikiu, kad si kart pasiseks ir viskas bus gerai.

Man irgi rado hematoma, bet aš po to nei kraujavau nei ką, ir bijau kad ir man ji ten viduj nedidetu. Ją rado kai dare 12 sav. echoskopija, dabar liepė tik 18 sav. daryti echoskopiją, bijau kad bus per vėlu po to ką nors pakeisti, jei kas nors negerai....
Kiek tau savaičių buvo? Ar neliepė gulėti, nes esu skaičiusi, kad su hematomomis didelėmis liepia ir kaip tankiai stebėjo?
Atsakyti
QUOTE(Lapiuks @ 2009 07 01, 11:33)
Man irgi rado hematoma, bet aš po to nei kraujavau nei ką, ir bijau kad ir man ji ten viduj nedidetu. Ją rado kai dare 12 sav. echoskopija, dabar liepė tik 18 sav. daryti echoskopiją, bijau kad bus per vėlu po to ką nors pakeisti, jei kas nors negerai....
Kiek tau savaičių buvo? Ar neliepė gulėti, nes esu skaičiusi, kad su hematomomis didelėmis liepia ir kaip tankiai stebėjo?

Sveika, nestumo pradzioj 5 sav. pradejo tepliot, nuejau pas savo gine pasitikrint jau buvo nemaza hematoma ir taip nuo 5 sav. tik gulejau ir vaistai kurie stabde kraujavima ir tipo turejo mazint hematoma, kad jinai issivaiksciuotu, turejau pas gine vazineti kas savaite ir buvo taip viena savaite lygtai jau geresnes naujienos sekancia vel viskas blogejo, taip iki 10-11 sav. kol nepradejau labai stipriai kraujot ir 12 sav kai patikrino pasake nesivystantis nestumas, dare A. Na is tirkuju dar ne pas viena nesu perskaiciusi, kad turetu tokio didzio hematoma kokia buvo pas mane, dazniausiai jos issivaiksto, bet mano atveju taip neatsitiko, nes ir pati gine sake tokia hematoma mate pirma karta g.gif man kai jau buvo nesivistantis po kraujavimo tai pradejo skaudet pilvukas kaip siek tiek spazmuot, bet nestipriai galvojau gal tai normalu, bet normalu nebuvo nes jau buvo nesiv. organizmas pats duodavo zenklus, kad kazkas negerai. O kaip tu pati dabar jautiesi, tau dave kokius nors vaistus gert?
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2009 06 29, 18:24)
sweikos merginutes,
na kaip jus laikotes??kaip nuotaikos ir savijauta?pagaliau as sulaukiau pirmuju mmm po A.Ejau atsakymu i poliklinika del leliuko tyrimu,bet jie dar neturi,o jau praejo 1,5men.Truputi nervina,o dar akusere sako,o "ka tu ten nori suzinot"?na bet juk tokie ar kitokie atsakymai juk buna? ar ne??

Nieko is tikruju ten ir nesuzinosi..Man taip pat buvo. Gydytojas po A pasake, kad tyrimus atsius po menesio i mano poliklinika. Kaip beprote lekiau ten, kai suzinojau, kad jau atsiunte tuos tyrimus. Norejau suzinoti, kodel nesivyste, maniau, zinosiu priezasti, bus lengviau, zinosiu, kaip gydytis. Na ka, atejau i poliklinika, o ten ne jokie tyrimai, o paprastas israsas, kad man daryta A, koks buvo slapimo tyrimas ir kt. info.
Toksaplazmozes, uroplazu, citomegalo tyrimus dariausi pati. Visi neigiami. Vaikeli planuojam jau antra men. Po A darem pertrauka 1 men. Kazkaip jauciu, si karta uzkibs wub.gif
Valgykim daug uogu, vaisiu, darzoviu ir nenukabinkim nosyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 01, 12:20)
Sveika, nestumo pradzioj 5 sav. pradejo tepliot, nuejau pas savo gine pasitikrint jau buvo nemaza hematoma ir taip nuo 5 sav. tik gulejau ir vaistai kurie stabde kraujavima ir tipo turejo mazint hematoma, kad jinai issivaiksciuotu, turejau pas gine vazineti kas savaite ir buvo taip viena savaite lygtai jau geresnes naujienos sekancia vel viskas blogejo, taip iki 10-11 sav. kol nepradejau labai stipriai kraujot ir 12 sav kai patikrino pasake nesivystantis nestumas, dare A. Na is tirkuju dar ne pas viena nesu perskaiciusi, kad turetu tokio didzio hematoma kokia buvo pas mane, dazniausiai jos issivaiksto, bet mano atveju taip neatsitiko, nes ir pati gine sake tokia hematoma mate pirma karta  g.gif man kai jau buvo nesivistantis po kraujavimo tai pradejo skaudet pilvukas kaip siek tiek spazmuot, bet nestipriai galvojau gal tai normalu, bet normalu nebuvo nes jau buvo nesiv. organizmas pats duodavo zenklus, kad kazkas negerai. O kaip tu pati dabar jautiesi, tau dave kokius nors vaistus gert?

Man pirmą kartą buvo pradėje teplioti irgi apie 5-6 sav., bet po to viskas susitvarkė ir 10 sav. kai darė echo viskas buvo ok., o po to kai darė 12 sav jau pamatė hematoma, tik nesakė ar ji didelė ar ne... o nuo 5 savaitės ir taip gėriau duphastona ir magni, po to liepė nutraukti ir nieko nedavė. Pora savaiciu turėjau biletenį, o šiandien jau darbe. Bet labai sunku darbe, nes sėdint labai įskausta nugarą ir neramu, o siaip lyg ir visa kita ok. Tik echoskopija sake kad tik 18 sav. darys, o dar tik 14, tai nesulaukiu ir bijau, kad ten viduj nekraujuotu, o as cia darbe dar labiau nepakenkciau... Nezinau nei ką daryti. Jau 4 echo darytos, nelabai noriu vėl daryti... bijau kad ir jos nepakenktų...
Atsakyti
QUOTE(Lapiuks @ 2009 07 01, 17:25)
Man pirmą kartą buvo pradėje teplioti irgi apie 5-6 sav., bet po to viskas susitvarkė ir 10 sav. kai darė echo viskas buvo ok., o po to kai darė 12 sav jau pamatė hematoma, tik nesakė ar ji didelė ar ne... o nuo 5 savaitės ir taip gėriau duphastona ir magni, po to liepė nutraukti ir nieko nedavė. Pora savaiciu turėjau biletenį, o šiandien jau darbe. Bet labai sunku darbe, nes sėdint labai įskausta nugarą ir neramu, o siaip lyg ir visa kita ok. Tik echoskopija sake kad tik 18 sav. darys, o dar tik 14, tai nesulaukiu ir bijau, kad ten viduj nekraujuotu, o as cia darbe dar labiau nepakenkciau... Nezinau nei ką daryti. Jau 4 echo darytos, nelabai noriu vėl daryti... bijau kad ir jos nepakenktų...

svarbiausia, kad nekraujoji ir tau neskauda, siaip idomu kodel tave isleido i darba jeigu dar hematoma yra g.gif na gal viskas gerai jinai ne tokia didele ir issivaiksto po truputi, o duphostona kada baigiai gert? mano gine sake, kad echo nekenkia ir kol kas neirodyta atvirksciai, man per mano nestuma dare kokius 10 kartu, jeigu del kazko jausi, kad kazkas negerai daryk echo ir nesijaudink paciai bus ramiau, dabar daugiau ilsekis stenkis po darbo daugiau pagulet ir nepervargt, tikekimes viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 01, 17:12)
svarbiausia, kad nekraujoji ir tau neskauda, siaip idomu kodel tave isleido i darba jeigu dar hematoma yra  g.gif na gal viskas gerai jinai ne tokia didele ir issivaiksto po truputi, o duphostona kada baigiai gert? mano gine sake, kad echo nekenkia ir kol kas neirodyta atvirksciai, man per mano nestuma dare kokius 10 kartu, jeigu del kazko jausi, kad kazkas negerai daryk echo ir nesijaudink paciai bus ramiau, dabar daugiau ilsekis stenkis po darbo daugiau pagulet ir nepervargt, tikekimes viskas bus gerai  mirksiukas.gif

gal cia truputi ne i tema,bet kalbant apie echo,tai gydytojas,kuris dare A man sake,kad kai lauksiuosi antra karta neskubeti ir ne persistengt su echo,sake kuo reciau jei nera reikalo ja daryt,nes neirodyta,kad tai tikrai nekenkia.o kaip ten yra is tikruju tai kazin ar kas pasakys..
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 01, 17:12)
svarbiausia, kad nekraujoji ir tau neskauda, siaip idomu kodel tave isleido i darba jeigu dar hematoma yra  g.gif na gal viskas gerai jinai ne tokia didele ir issivaiksto po truputi, o duphostona kada baigiai gert? mano gine sake, kad echo nekenkia ir kol kas neirodyta atvirksciai, man per mano nestuma dare kokius 10 kartu, jeigu del kazko jausi, kad kazkas negerai daryk echo ir nesijaudink paciai bus ramiau, dabar daugiau ilsekis stenkis po darbo daugiau pagulet ir nepervargt, tikekimes viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Duphastona liepe nustoti gert 12 sav. nors ir kaip tik tada rado hematoma.... na as dar iki 13 pageriau, mazindama palaipsniui. Na smarkiai skaudėti tai man neskauda, bet siaip pamaudineja, tik labai nesmarkiai tai gal nieko. O ar Jum tikrino su kokiu aparatu sirdeles plakima, ten gal maziau kenkia, nes vis ramiau butu isgirdus sirdele plakant
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2009 07 01, 20:46)
gal cia truputi ne i tema,bet kalbant apie echo,tai gydytojas,kuris dare A man sake,kad kai lauksiuosi antra karta neskubeti ir ne persistengt su echo,sake kuo reciau  jei nera reikalo ja daryt,nes neirodyta,kad tai tikrai nekenkia.o kaip ten yra is tikruju tai kazin ar kas pasakys..

Tai as apie tai irgi galvojau, kai dabar nestuke.gif pasistengsiu, kad ko veliau, bet irgi neisieis kokia 6-7 sav. tikrai reiks nueit pasitikrint.
Lapiuks labai gerai, kad duphostona taip staigiai nemetei gert, nes ji reikia palaipsniui kaip ir padariai. Man asmeniskai netikrino su aparaciuku, nespejom, taigi nieko pasakyt negaliu, gal kuri kita atsakys.
Atsakyti
man ir nespejo pasinaudoti ta dudele. buvo 16 sav. man atrodo maziau butu pakenke echo, nei menesi gyventi svajonemis. tiek laiko jau buvo nesivyste. per ta laika lankaiusi du kartus pas gydytoja. ji pasikrapstydavo ar tik pasikalbedavom ir sakydavo oj kaip sauniai auga. zodziu. gal ir nebutu isgelbeje, bet menesi dar labiau itiketi... kazkaip man tai atrodo didesnis kenkimas.
Atsakyti
Stebina daktaru aplaidumas kartais g.gif
Kai nesi medikas, tai ir nezinai, kaip geriau...patyriau du nesivystancius nestumus, jei pavyks pastoti dar karta, sakau kuo maziau reikia kad tenai lystu...
Atsakyti
QUOTE(Julija26m @ 2009 07 02, 17:23)
Stebina daktaru aplaidumas kartais  g.gif
Kai nesi medikas, tai ir nezinai, kaip geriau...patyriau du nesivystancius nestumus, jei pavyks pastoti dar karta, sakau kuo maziau reikia kad tenai lystu...

man uzteko vieno nesivystancio ir jau nusprendeme, kad pas gydytoja eisime jei pastosime kuo imanoma veliau, kad kuo maziau kistusi ir listu ten, nors ir nera irodyta ar echo kenkia.
Atsakyti