radau, sako viskas gerai ir reikia laukti..gerai butu, jei zinociau kiek dar laukti..

o kiek savaiciu tavo nestumas buvo? Mano buvo 16 savaiciu.. tai galvoju, gal tikrai turi laiko praeiti, kol viskas susitvarkys, gleivine atsistatys.. tai ir laukiu...
[/quote]
Labas,
Gal gali parašyti, kadangi nėštumas buvo labai nemažas kaip pastebėjai kad kažkas negerai? ar jauteisi blogai ar skaudėjo ką nors. Vienu žodžiu ar organizmas kaip nors pranešė, kad kažkas nebegerai? Aš labai bijau, kad ir man taip nebūtų. Ačiū
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2009 06 29, 10:35)
na matai mano situacija kitokia buvo, pas mane ne buvo persileidimo ar nesivystancio nestumo neaisku del ko, mano nesivystantis nestumas, del to, kad buvo labai didele hematoma kuri nemazejo o tik daresi blogesne ir neziurint i viska jinai pratruko, pradejau labai stipriai kraujot ir kraujas atskyre vaikeli nuo manes, o del hematomas kodel atsiranda tikrai sunku pasakyti variantu daug, bet tikrai niekur neradau info, kad butu susije su sveikatos pablogejimu ar kazkas panasaus, todel gal neturetu kazkas blogo atsitikt, jie manau mano variantu siule tiesiog tos 2 men. palaukt, kad sustipreti fiziskai, emociskai, psichologiskai. aisku pirmos dvi savaites buvo

, bet bandziau imti save i rankas, labai padejo psichologines knygos ir tikejimas ir galvojimas apie tai, kad jeigu taip selvartausiu tikrai sau nepadesiu o tik pabloginsiu situacija, todel dabar galvuoju labai pozityviai ir tikiu, kad si kart pasiseks ir viskas bus gerai.
Man irgi rado hematoma, bet aš po to nei kraujavau nei ką, ir bijau kad ir man ji ten viduj nedidetu. Ją rado kai dare 12 sav. echoskopija, dabar liepė tik 18 sav. daryti echoskopiją, bijau kad bus per vėlu po to ką nors pakeisti, jei kas nors negerai....
Kiek tau savaičių buvo? Ar neliepė gulėti, nes esu skaičiusi, kad su hematomomis didelėmis liepia ir kaip tankiai stebėjo?