po pirmo gimdymo suleido,o po abrazijos ne... nzn ka galvoti... nu tikekimes mano organizme neprisigamino antikuniu pries leliuka...

QUOTE(akilezna @ 2009 06 10, 23:21)
Jausme o kokie tie tavo sutrikimai?
man irgi du ciklus jeigu viskas bus tvarkoj ziures is kokios puses uzaugs folikulas ir jeigu is reikiamos puses tai bandysim naturaliai, o paskui ziures tikriausiai stimuliuos.
...sara... nejauti gal tau jau po truputi mmm arteja? nes pas mane tiek daug isskyru be vienkartiniu iklotu neapsieinu
man irgi du ciklus jeigu viskas bus tvarkoj ziures is kokios puses uzaugs folikulas ir jeigu is reikiamos puses tai bandysim naturaliai, o paskui ziures tikriausiai stimuliuos.
...sara... nejauti gal tau jau po truputi mmm arteja? nes pas mane tiek daug isskyru be vienkartiniu iklotu neapsieinu

...žinok net nežinau ką ir paskyti, pas mane kolkas ramu ir jokių mm artėjančių požymių nejaučiu, nes prieš mm man (.)(.) mausdavo, o kolkas nieko, tikriausiai viskas pas mane išsiderino

QUOTE(Jausmė @ 2009 06 10, 17:12)
Mums taip pat po A patarė pasisaugoti 3 mėn ir vėl bandyti, bet praėjo beveik metai, o rezultatų kol kas vis dar nėra 

ir man rugpjuti bus metai po A, o rezultatu vis dar ner

o kiek savaiciu tavo nestumas buvo? Mano buvo 16 savaiciu.. tai galvoju, gal tikrai turi laiko praeiti, kol viskas susitvarkys, gleivine atsistatys.. tai ir laukiu...

QUOTE(*fėja* @ 2009 06 28, 22:19)
ir man rugpjuti bus metai po A, o rezultatu vis dar ner
visus imanomus tyrimus pasidariau, priezasti radau, sako viskas gerai ir reikia laukti..gerai butu, jei zinociau kiek dar laukti.. 
o kiek savaiciu tavo nestumas buvo? Mano buvo 16 savaiciu.. tai galvoju, gal tikrai turi laiko praeiti, kol viskas susitvarkys, gleivine atsistatys.. tai ir laukiu...

Tai kokia ta tavo priezastys? As pusantro men. po A ir man pasake sulaukt dvieju mmm ir tada bandyti vel

QUOTE(akilezna @ 2009 06 28, 22:15)
Tai kokia ta tavo priezastis?
antifosfolipidinis. Bandyti as irgi anksti pradejau, tik 3 menesius palaukem, tai dabar jau 7 menesiukas.
O tavo vietoj tai palaukciau tuos kelis rekomenduotus menesiukus, maza ka.
QUOTE(*fėja* @ 2009 06 29, 09:29)
antifosfolipidinis. Bandyti as irgi anksti pradejau, tik 3 menesius palaukem, tai dabar jau 7 menesiukas.
na matai mano situacija kitokia buvo, pas mane ne buvo persileidimo ar nesivystancio nestumo neaisku del ko, mano nesivystantis nestumas, del to, kad buvo labai didele hematoma kuri nemazejo o tik daresi blogesne ir neziurint i viska jinai pratruko, pradejau labai stipriai kraujot ir kraujas atskyre vaikeli nuo manes, o del hematomas kodel atsiranda tikrai sunku pasakyti variantu daug, bet tikrai niekur neradau info, kad butu susije su sveikatos pablogejimu ar kazkas panasaus, todel gal neturetu kazkas blogo atsitikt, jie manau mano variantu siule tiesiog tos 2 men. palaukt, kad sustipreti fiziskai, emociskai, psichologiskai. aisku pirmos dvi savaites buvo

sweikos merginutes,
na kaip jus laikotes??kaip nuotaikos ir savijauta?pagaliau as sulaukiau pirmuju mmm po A.Ejau atsakymu i poliklinika del leliuko tyrimu,bet jie dar neturi,o jau praejo 1,5men.Truputi nervina,o dar akusere sako,o "ka tu ten nori suzinot"?na bet juk tokie ar kitokie atsakymai juk buna? ar ne??
na kaip jus laikotes??kaip nuotaikos ir savijauta?pagaliau as sulaukiau pirmuju mmm po A.Ejau atsakymu i poliklinika del leliuko tyrimu,bet jie dar neturi,o jau praejo 1,5men.Truputi nervina,o dar akusere sako,o "ka tu ten nori suzinot"?na bet juk tokie ar kitokie atsakymai juk buna? ar ne??
QUOTE(dziudita @ 2009 06 29, 18:24)
sweikos merginutes,
As tai katik baigiau sirgti pirmomis mmm po A... o kur tie tyrimai buna?kur tu teirajuosi? kartais ne pas seimos gydytoja atsiranda?

QUOTE(dziudita @ 2009 06 29, 18:24)
sweikos merginutes,
...jeigu darė tyrimus tai po A turėjo pasakyti kur ir kada bus atsakymai, nes ne visada juos daro

QUOTE(akilezna @ 2009 06 29, 09:35)
na matai mano situacija kitokia buvo, pas mane ne buvo persileidimo ar nesivystancio nestumo neaisku del ko, mano nesivystantis nestumas, del to, kad buvo labai didele hematoma kuri nemazejo o tik daresi blogesne ir neziurint i viska jinai pratruko, pradejau labai stipriai kraujot ir kraujas atskyre vaikeli nuo manes, o del hematomas kodel atsiranda tikrai sunku pasakyti variantu daug, bet tikrai niekur neradau info, kad butu susije su sveikatos pablogejimu ar kazkas panasaus, todel gal neturetu kazkas blogo atsitikt, jie manau mano variantu siule tiesiog tos 2 men. palaukt, kad sustipreti fiziskai, emociskai, psichologiskai. aisku pirmos dvi savaites buvo
, bet bandziau imti save i rankas, labai padejo psichologines knygos ir tikejimas ir galvojimas apie tai, kad jeigu taip selvartausiu tikrai sau nepadesiu o tik pabloginsiu situacija, todel dabar galvuoju labai pozityviai ir tikiu, kad si kart pasiseks ir viskas bus gerai.

QUOTE(fonema_79 @ 2009 06 29, 18:35)
As tai katik baigiau sirgti pirmomis mmm po A... o kur tie tyrimai buna?kur tu teirajuosi? kartais ne pas seimos gydytoja atsiranda? 

tai man sake,kad atsiimti juos pas savo ginekologe,bet dar ju ne nera,labai jau ilgai jie eina.o as noriu suzinot kas ten bus parasyta,gal pas mane kazkas ne taip ar dar kas,juk maza kas...
Papildyta:
QUOTE(*fėja* @ 2009 06 29, 20:25)
na juk turi buti viskas ok,kitokios mintys ne neturetu kvarsint galvos...as labai noriu antro savo maziuko,bet dar mums ankstoka ji pradet ir aisku neaisku ar greit vel pastosiu ir pan..
svarbu nepasiduot blogai nuotaikai ir mintims

Po pirmos abrazijos pastojau is kart, kai tik pradejome planuoti...deja ir antras kartas buvo nesekmingas(tarp pirmo ir antro nestumo buvo praeje 9 men.)
Dabar laukiu savo antru mmm po abrazijos darytos balandzio men.
Dabar laukiu savo antru mmm po abrazijos darytos balandzio men.