Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(indrutee @ 2007 09 23, 22:41)
bet mano stebuklelis auga sau sveikas

Labai džiaugiuosi už jus abu 4u.gif

QUOTE(fiona35 @ 2007 10 02, 15:12)
turėjau herpes nėšt.pradžioj,

Nu va tą brudą turėjau ir aš verysad.gif Herpę ir daug streso. Nekokia kombinacija...

QUOTE(Žižma @ 2007 10 08, 08:54)
1.Labryt, merginos  4u.gif , senokai čia berašiau.
Kaip laikotės, noanoa, HappyAngel?(daugiau nieko 'iš arčiau' dar nepažįstu ax.gif )
2.žadėjau parašyti, kokias išvadas parašė po abrazijos ligoninė (operacija atlikta rugpj.24d.). Ogi nieko. Ir ačiūdie.

1. Dėkui, kad domiesi 4u.gif Mane buvo užpuolus depresija, nors praėjus porai savaičių po abrazijos jaučiausi puikiai. Tiek fiziškai, tiek emociškai. O po to tarė juoda depresija savo svarų žodį. Jeckau, gyvenime nebenoriu to patirt. Bet, dėkui Dievui, įsidarbinau darbely, kuris man patinka ir depresuot laiko visiškai nebėra. Tik kitas minusas- gresia persidirbimas, nes krūvis didelis, reikalavimai taip pat nemaži, bet nieko, išsikapstysiu. Nusprendėm su vyru palaukt minimum iki kovo mėnesio su planavimais (o gal ir dar ilgiau), kad spėčiau visiškai nurimt, atsigaut, priprast naujam darbe ir įsidirbt naujam kolektyve. Turiu pripažinti, kad juodos mintys vis dar aplanko, bet darbas padeda negalvot apie tai visą laiką. Man tai į naudą.
2. Džiaugiuosi už Tave, kad nieko nerado thumbup.gif

QUOTE(Simiva @ 2007 10 08, 10:07)
Nzn, gal ir negerai, bet as jauciuosi optimistiskai ir tikiu, kad sekantis nestumas bus sekmingas, todel jokiu tyrimu nesidarau. Juo labiau, kad ir nei viena gine, su kuria konsultavausi niekur nesiunte tirtis... g.gif Tereikia atsipalaiduoti ir palaukti, kol organizmas atsigaus... rolleyes.gif

Kodėl negerai- gerai, kad optimistiškai jauties. Tik nenustebk, jei po kiek laiko tas optimizmas išblės. Tai natūralu ir beveik neišvengiama.

QUOTE(Žižma @ 2007 10 08, 10:50)
Man jau dvi  verysad.gif Po pirmosios dariausi tik tuos tyrimus, kurių skubiai reikėjo. O visa kita - dėl chlamidijų, raudoniukės, citomegalo ir pas endokrinologą pati įsiprašiau. Seniai viskas buvo tirta, o kai kas išvis -  schmoll.gif Gavau ats. ir ramiau gyvenu. Va skydliaukės veikla šiek tiek sutrikus buvo. Nežinočiau.
Metai bėga. Organizmas nejaunėja. Man 36. Neturiu laiko nervinimuisi dėl to, ką galiu išsitirt...

Labai labai sveikinu su gerais tyrimų rezultatais 4u.gif Įsivaizduoju, kaip palengvėjo. Dabar belieka atsipalaiduoti ir laukti. Daugiau nelabai kas nuo mūsų priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Simiva @ 2007 10 08, 09:22)
... o kiek jums laiko po abrazijos gine rekomendavo susilaikyti nuo planavimo?

rekomendavo 3-4, paskui pridūrė, kad 4 tai jau l. gerai ... aš planuoju po dviejų ciklų bandyti blush2.gif baisiai nekantrauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giko @ 2007 10 08, 20:47)
rekomendavo 3-4, paskui pridūrė, kad 4 tai jau l. gerai ... aš planuoju po dviejų ciklų bandyti  blush2.gif  baisiai nekantrauju  blush2.gif

Man Lietuvoj gydytoja liepė laukt 4 mėnesius, o čia (gyvenam ne Lietuvoj) išvis neliepia laukt- sako, kad galima planuoti jau tada, kai fiziškai ir emociškai jautiesi gerai, kad ir po pirmo ciklo.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 10 08, 16:32)
Kodėl negerai- gerai, kad optimistiškai jauties. Tik nenustebk, jei po kiek laiko tas optimizmas išblės. Tai natūralu ir beveik neišvengiama.

na tikekimes neisbles. Juo labiau, kad planu visokiu turiu - nuo kito menesio i sporto kluba leksiu, gruodi - slidineti, na o sausi.... wub.gif Man si nesekminga karta pavyko pastoti is antro men., gal todel tas optimizmas neapleidzia, kad ir toliau viskas lengvai eisis... smile.gif

QUOTE(Giko @ 2007 10 08, 21:47)
rekomendavo 3-4, paskui pridūrė, kad 4 tai jau l. gerai ... aš planuoju po dviejų ciklų bandyti  blush2.gif  baisiai nekantrauju  blush2.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2007 10 08, 23:35)
Man Lietuvoj gydytoja liepė laukt 4 mėnesius, o čia (gyvenam ne Lietuvoj) išvis neliepia laukt- sako, kad galima planuoti jau tada, kai fiziškai ir emociškai jautiesi gerai, kad ir po pirmo ciklo.

g.gif keista, kaip pastebejau, LT ir uzsienio medikai del daugelio dalyku turi skirtinga nuomone... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

O po kiek laiko po abrazijos sulaukete menesiniu? Man po pirmos abrazijos, tai kaip laikrodukas, po 30d. atejo, o dabar jau 36d. ir dar nera?
Atsakyti
QUOTE(Simiva @ 2007 10 09, 09:12)
Man si nesekminga karta pavyko pastoti is antro men., gal todel tas optimizmas neapleidzia, kad ir toliau viskas lengvai eisis... smile.gif

Man- iš pirmo, bet tai dar nieko negarantuoja smile.gif

QUOTE(Mambolino @ 2007 10 10, 10:30)
O po kiek laiko po abrazijos sulaukete menesiniu? Man po pirmos abrazijos, tai kaip laikrodukas, po 30d. atejo, o dabar jau 36d. ir dar nera?

Nu mano ciklas tai buvo nugrybavęs, tikiuosi, kad neilgam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 10 spalio 2007 - 17:27
QUOTE(Mambolino @ 2007 10 10, 11:30)
Sveikos merginos,

as irgi pergyvenau kada ateis menesines po abrazijos, taciau mm pasirode kaip laikrosukas - 28 dienos po abrazijos. todel dziaugiuosi ir tikiuosi kad kunas atsigauna. man tai gydytoja rekomendavo bandyti pastoti po 3 men, ir jos klausausi, nors taip norisi kuo greiciau pastot. iki sausio men dar taip toli
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 10 10, 18:25)
Man- iš pirmo, bet tai dar nieko negarantuoja smile.gif

...bet optimizmo suteikia mirksiukas.gif

QUOTE(zuzunaki @ 2007 10 11, 11:58)
as irgi pergyvenau kada ateis menesines po abrazijos, taciau mm pasirode kaip laikrosukas - 28 dienos po abrazijos. todel dziaugiuosi ir tikiuosi kad kunas atsigauna. man tai gydytoja rekomendavo bandyti pastoti po 3 men, ir jos klausausi, nors taip norisi kuo greiciau pastot. iki sausio men dar taip toli

as ir bandysiu nuo sausio men. vel leliuko laukti... rolleyes.gif ech, kad taip greiciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simiva @ 2007 10 11, 13:13)
...bet optimizmo suteikia  mirksiukas.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambolino @ 2007 10 10, 11:30)
Sveikos merginos,

o man mmm siandien prasidejo (11 diena po abrazijos) blink.gif blink.gif ciklas visiskai issireguliavo turbut... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simiva @ 2007 10 15, 07:54)
o man mmm siandien prasidejo (11 diena po abrazijos)  blink.gif  blink.gif ciklas visiskai issireguliavo turbut... g.gif

Kaip idomiai g.gif .Nenoriu gasdinti,bet man gine sake,kad po abrazijos mmm ne anksciau kaip po menesio ateina(man atejo kazkur po 1,5men.).Dar sake,kad jei po abrazijos vel imciau smarkiau kraujuoti-tai reikia kreiptis pas gyd.,nes gal nevisai issivale gimda doh.gif
Na,bet juk visi giniai skirtingai sneka,nezinau,nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 15 spalio 2007 - 09:23
QUOTE(Žižma @ 2007 10 08, 08:54)
Labryt, merginos  4u.gif , senokai čia berašiau.
Kaip laikotės, noanoa, HappyAngel?(daugiau nieko 'iš arčiau' dar nepažįstu ax.gif )
žadėjau parašyti, kokias išvadas parašė po abrazijos ligoninė (operacija atlikta rugpj.24d.). Ogi nieko. Ir ačiūdie. Mano atvejis priskiriamas prie vadinamųjų 'gamtos klaidų'. Tas ir džiugina (pirmojo nesvystančio priežastis buvo neštumo patologija), ir neramina (o kas toliau??).
Bet gyvenimas tęsiasi.
Mano ginekologė visai nelinkus pulti daryt daug įvairių tyrimų. O aš kad pradėjau prašyt siuntimų - gal tą reikia žiūrėt, gal aną...O ji - kam jums darytis tuos tyrimus, kuriuos darosi moterys, negalinčios pastoti. Jums jie šiuo metu nieko neduos  g.gif  g.gif  Pasiūlė dar kartą išsitirt pas endokrinologą, o aš pati sau 'pasiūliau' pasidaryt antifosfolipidinį.
Tiek naujienų  rolleyes.gif

Labutis!Aciu,kad prisimenat!Mano reikaliukai dar nepajudejo i prieki.Kaip jau rasiau-infekciniu susirgimu rezultatai visi neigiami.Santariskese rastas antifosfolipidinio sindromo (antikunai pries kardiolipina-teigiamas,dvigubas nukrypimas nuo normos)vienas is faktoriu.Praeita savaite buvau pas endokrinologe,vel liepe pasidaryt skydliaukes(TSH)ir prolaktino tyr.(pries metus buvo idealus),ketvirtadieni zinosiu rezultatus.O kita savaite eisiu pas gine.mmm nesulaukiu beveik50d.ir BT dar nerode,kad vyktu ovuliacija.Tai gines prasysiu pasidaryt ir kitu hormonu tyr.,nors ji nemato butinybes.Jei sakys,kad nereikia,tai pati pasidarysiu 3-5c.d.Noriu isitikint,kad tikrai viskas tvarkoje,nes po 3nesekmingu nestumu per pastaruosius 1,5m.,daugiau rizikuoti nenoriu.
Na,bet visgi manau,kad man"pakiso koja"tas antifosfolipidinis sindromas.Zadu prisiregistruoti pas Abraiti KMAK,ziuresiu ka jis sakys,bet jau esu nusiteikusi gerti aspirina ir leistis heparina(ar kt.preparata)i pilva doh.gif ,ir tikiuosi pagaliau susilaukti leliuko ax.gif
Teisingai padaret,kad nusprendet pasidaryti antifosfolipidinio sindr.tyr.Jei ir neras jo-bus ramiau,zinosit,kad ne del jo praradot leliukus.O jei ras-tai tikiu,kad aspirinas,heparinas pades susilaukti mazu zaviu kudikeliu,tiek Jums,tiek mums!To ir linkiu! 4u.gif !
O kokiu tyr.Jums gine nenori daryti,sakydama,kad juos darosi tik nepastojancios moterys?Turbut lytiniu hormonu?Nes man irgi sako,kad nera butinybes,nors man nepatinka mano issireguliaves ciklas,ir manau,kad gal butent del lytiniu hormonu sutrikusios pusiausvyros.Bet net endokrinologe sake,kad del ciklo sutrikimo gali buti kaltas tik prolaktinas unsure.gif
Atsakyti