QUOTE(indrutee @ 2007 09 23, 22:41)
bet mano stebuklelis auga sau sveikas
Labai džiaugiuosi už jus abu

QUOTE(fiona35 @ 2007 10 02, 15:12)
turėjau herpes nėšt.pradžioj,
Nu va tą brudą turėjau ir aš

QUOTE(Žižma @ 2007 10 08, 08:54)
1.Labryt, merginos
, senokai čia berašiau.
Kaip laikotės, noanoa, HappyAngel?(daugiau nieko 'iš arčiau' dar nepažįstu
)
2.žadėjau parašyti, kokias išvadas parašė po abrazijos ligoninė (operacija atlikta rugpj.24d.). Ogi nieko. Ir ačiūdie.

Kaip laikotės, noanoa, HappyAngel?(daugiau nieko 'iš arčiau' dar nepažįstu

2.žadėjau parašyti, kokias išvadas parašė po abrazijos ligoninė (operacija atlikta rugpj.24d.). Ogi nieko. Ir ačiūdie.
1. Dėkui, kad domiesi

2. Džiaugiuosi už Tave, kad nieko nerado

QUOTE(Simiva @ 2007 10 08, 10:07)
Nzn, gal ir negerai, bet as jauciuosi optimistiskai ir tikiu, kad sekantis nestumas bus sekmingas, todel jokiu tyrimu nesidarau. Juo labiau, kad ir nei viena gine, su kuria konsultavausi niekur nesiunte tirtis...
Tereikia atsipalaiduoti ir palaukti, kol organizmas atsigaus... 

Kodėl negerai- gerai, kad optimistiškai jauties. Tik nenustebk, jei po kiek laiko tas optimizmas išblės. Tai natūralu ir beveik neišvengiama.
QUOTE(Žižma @ 2007 10 08, 10:50)
Man jau dvi
Po pirmosios dariausi tik tuos tyrimus, kurių skubiai reikėjo. O visa kita - dėl chlamidijų, raudoniukės, citomegalo ir pas endokrinologą pati įsiprašiau. Seniai viskas buvo tirta, o kai kas išvis -
Gavau ats. ir ramiau gyvenu. Va skydliaukės veikla šiek tiek sutrikus buvo. Nežinočiau.
Metai bėga. Organizmas nejaunėja. Man 36. Neturiu laiko nervinimuisi dėl to, ką galiu išsitirt...

Metai bėga. Organizmas nejaunėja. Man 36. Neturiu laiko nervinimuisi dėl to, ką galiu išsitirt...
Labai labai sveikinu su gerais tyrimų rezultatais