QUOTE(Žižma @ 2007 10 08, 09:54)
Labryt, merginos

, senokai čia berašiau.
Kaip laikotės,
noanoa,
HappyAngel?(daugiau nieko 'iš arčiau' dar nepažįstu

)
žadėjau parašyti, kokias išvadas parašė po abrazijos ligoninė (operacija atlikta rugpj.24d.). Ogi nieko. Ir ačiūdie. Mano atvejis priskiriamas prie vadinamųjų 'gamtos klaidų'. Tas ir džiugina (pirmojo nesvystančio priežastis buvo neštumo patologija), ir neramina (o kas toliau??).
Bet gyvenimas tęsiasi.
Mano ginekologė visai nelinkus pulti daryt daug įvairių tyrimų. O aš kad pradėjau prašyt siuntimų - gal tą reikia žiūrėt, gal aną...O ji - kam jums darytis tuos tyrimus, kuriuos darosi moterys, negalinčios pastoti. Jums jie šiuo metu nieko neduos

Pasiūlė dar kartą išsitirt pas endokrinologą, o aš pati sau 'pasiūliau' pasidaryt antifosfolipidinį.
Tiek naujienų
sveikute
o tu daugiau nei viena abrazija isgyvenai, jei tyrimus darai?
Man gine pasake karcia statistika, kad mazdaug 30 proc. nestumu baigias nesivystanciais, ir nebuvo taip, kad nors viena jos paciente patyrus persileidima, veliau nesusilauktu vaiku.
Nzn, gal ir negerai, bet as jauciuosi optimistiskai ir tikiu, kad sekantis nestumas bus sekmingas, todel jokiu tyrimu nesidarau. Juo labiau, kad ir nei viena gine, su kuria konsultavausi niekur nesiunte tirtis...

Tereikia atsipalaiduoti ir palaukti, kol organizmas atsigaus...